Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-12-2016, 16:36:31

Zadowolony z nastawienia stawu biodrowego !! NIECH BÓG MA W OPIECE JOZKA z KREPY.
gość
11-02-2017, 15:48:46

Pier... o szopenie, ludzie po co te obrazy w stronę Pana Józka jeżeli uważacie, że jest do niczego to zostawcie to dla siebie, albo powiedzcie mu prosto w oczy co o nim sądzicie,a nie wypisujecie na jakimś forum. Gów.. prawda, że pomaga wybranym każdy może przyjechać, też ma własne życie jeśli nie zadzwonisz to co się dziwisz, że Cię spławi. Pomaga i robi to dla was nie dla siebie, a to że przeklina, co z tego? Gdyby był do niczego to nikt by nie przyjeżdżał, zapewne wypisujecie, psujecie mu reputację a i tak jeździcie. Jesteście świniami innego określenia nie ma na was. Dno i tyle.
gość
18-04-2017, 08:57:45

Witam, osobiście zawsze byłem przeciwny szarlatanom,dopóki sam się nie przekonałem o skuteczności p.Józka. Po przyklęknięciu nie mogłem wyprostować kolana, bo ból był nie do opisanie.
Oczywiście lekarz, skierowanie do ortopedy ,RTG i diagnoza- przesilenie kolana -zdjęcie nie wykazuje żadnych zmian.
Po dwóch dniach ból był taki ,że zaliczyłem SOR w Głogowie. Rutynowo 3 godz. czekania ,zastrzyk przeciwbólowy ,recepta na lek przeciwzapalny i przeciwbólowy, oraz diagnoza j/w.
Prywatnie zrobiłem USG i "zbita rzepka oraz naderwanie mięśnia czwórgłowego"- leki j/w i leżeć i czekać aż przejdzie!.
Dałem się namówić teściowej na Krępę, bo często tam bywa i wiecie co!???
Pan Józek trochę pożartował,rzucił okiem na kolano i - łąkotka i wiązadło krzyżowe!. Szpitalnie leczone w większości przypadków inwazyjnie.
Złapał nogę ,coś zagadał i w jednej chwili coś strzeliło i już!!!
Jakby ktoś mi zdjął ogromny ciężar, ulga natychmiastowa!
Naturalnie ból jeszcze kilka dni dokuczał ze względu na dość długi czas pomiędzy urazem ,a wizytą na Krępie.
Zalecenia-tydzień totalnego "byczenia się" i okłady ze słoniny.
Wielkie dzięki Panie Józefie!
gość
19-05-2017, 17:45:21

Byłam w Krępie u Pana Józka już 4 razy. Fenomen. Za pierwszym razem byłam nieco sceptyczna, ale namówił mnie znajomy i jestem mu za to wdzięczna. Wcześniej profesor z Wrocławia już chciał operować, miałam świeży rezonans i wiedziałam na czym stoję. Pan Józek tylko dotknął ręką mojego kręgosłupa i od razu potwierdził diagnozę. Wcześniej zapytał, czy decyduję się na nastawianie. Po kilku chwilach było po wszystkim. Nastawił 4 dyski, łokieć i wypadniętą panewkę biodrową. Wracałam na skrzydłach. Pomogło na kilka miesięcy i wiem, że zawsze mi pomoże, a operacja to ostateczność. Polecam
gość
26-07-2017, 20:20:35

Cham ,cham i jeszcze raz ch ! Konowal bez wyksztalcenia i obycia. To jak traktuje pacjentow jest karygodne. Myslalam , ze sie przeslyszlam slyszac jego slownictwo. Polecila mi go pewna dietetyczka z Legnicy. Zaluje , ze uleglam namowom i zadzwonilam do tego chama. Umiejetnosci takie same jak kultura. Nigdy wiecej konowalow !
gość
04-08-2017, 11:38:19

Nie moge dodzwonic sie do Pana Jozka czyzby nie przyjmowal ?
gość
22-08-2017, 10:56:22

Przyjmuje
gość
03-09-2017, 08:26:17

osoba (specjalnie z małej litery) rozpoczynająca swój wpis od słów "Cham,cham i jeszcze raz ch !" ....... sama nim jest, a w dodatku to jakaś nawiedzona dewota, której chyba nikt w życiu nie dogodził
gość
19-09-2017, 13:30:22

Witajcie, jaki jest aktualny telefon do P. Józefa?
gość
01-02-2018, 11:02:36

Od kilku miesiecy męczyły mnie bóle szyi i plecow.Po nastawieniu trzech kręgów zapomniałam co to ból.Jak najbardziej polecam Pana Józka,zna się na tym co robi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: