Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-03-2020, 10:21:44

Powiem tylko jedno jak macie jakiś problem z tym Panem to idźcie do lekarza on z miłą chęcią weźmie 200zł A czy pomoże to inna rzecz. Ja już to przeżyłem i wolę do Józka jechać niż wydawać kasę i się męczyć. Każdy ma wybór.
gość
02-07-2020, 15:22:30

Przeraża mnie ilość osób, które korzystają z usług tego człowieka. Tego pana należałoby przebadać psychiatrycznie. Sposób zachowania, wulgarny język, całkowity brak szacunku dla obcych osób, tylko to potwierdza. Równie dobrze możecie dać majstrować przy kręgosłupie pierwszej osobie z Krępy napotkanej poi drodze.
gość
07-07-2020, 16:05:00

Witam wszystkich serdecznie. Kilka słów o Panu Józefie z Krępy. Po latach męczarni z bólu i braku możliwości leczenia przez wspaniałych lekarzy polskich, którzy z siedzenia zrobili mi durszlak trafiłem do Pana Józefa. Po pierwszej wizycie mogłem ruszać już głową, podnosić ręce, wstawać normalnie z łóżka z uśmiechem, zacząć bezpiecznie jeździć samochodem I cieszyć się życiem. Dostosowałem się do jego bardzo prostych rad, t.j. proste ćwiczenia poranne, basen ile się da I dieta czyli kontrola wagi I podstawowa zasada NIE DAĆ SIĘ POCIĄĆ!!!!! Znajomi I rodzina zmusiła mnie jednak do przebadania się I tak trafiłem do kliniki do Wrocławia. Diagnoza - zespół zesztywnienia stawów kręgosłupa i leki biologiczne. Recepta: UWAGA!!! Od profesorów : ćwiczenia poranne, basen ile się da, dieta...bo w przeciwnym razie - operacja. Pomyślcie teraz kto pierwszy tę receptę wystawił? Najważniejsze w życiu według Pana Józefa I teraz według mnie NIE DAJ SIĘ POCIĄĆ!!!
Szczęśliwy i korzystający z życia Andrzej po 23 latach stosowania rad Pana Józefa
gość
25-12-2020, 19:02:13

Gość 2014-10-10 14:03:51

Jestesmy zniesmaczeni i wscielki na pana Józefa , rzekomo znakomitego kręgarza.Kilka dni temu mój maz wrocil z Kanady i zrobil sobie rezerwacje do pana Jozefa.Umowili się na dziś .Maz pojechal na nawet kilka godzin wcześniej .Dzwoni do bramki , wychodzi Pan Jozef i mowi ze nieczynne ale maz mowi ze był umówiony i ze jechal ponad 400 km do niego a on do niego "spier..... hu....".Maz myslal ze się przeslyszal a ten do niego powtorzyl jeszcze gorsze słowa.
Okazal się zwykłym chamem i prostakiem i nikomu go nie polecam bo nasi znajomi mi mówili zebysmy tam nie jechali bo oni byli ze znajomymi i wogole nic nie pomogl tylko po chamsku się odnosil do ludzi i cwaniakowal. Ja nie wiem jak mogą inni pisać ze on taki dobry i wspanialy.Nie liczy się z ludzmi wcale.Przejrzyjcie na oczy i szanujcie się sami i nie pozwalajcie żeby jakiś konował was tak traktowal.
gość
20-09-2021, 16:10:51

Pan Józek ma się dobrze.
Dzisiaj starał się pomóc w moich kłopotach zdrowotnych.
Wszystkiego zrobić nie może, ale 10 lat temu pomógł, dzisiaj też czuję poprawę. A każdy wybiera własną drogę do zdrowia.
gość
20-09-2021, 16:32:58

Pan Józek ma się dobrze.
Dzisiaj starał się pomóc w moich kłopotach zdrowotnych.
Wszystkiego zrobić nie może, ale 10 lat temu pomógł, dzisiaj też czuję poprawę. A każdy wybiera własną drogę do zdrowia.
Pani z wpisu z 13-08-2009, 12:36:00 prawdopodobnie nie ma odwagi napisać, dlaczego pojechała do Pan Józka. Czy jechała by tam, gdyby lekarze pomogli? Autorka wpisu z przed 12-lat miała lat 27. Ja mam dzisiaj 58. Moje problemy z ustawicznym bólem głowy trwały chyba z 20 lat. Lekarze nic nie pomogli. Okazało się po latach, że to problem urologiczny i styl pracy (biuro, 1 kawa w czasie pracy) powodował ustawiczne odwadnianie organizmu. To powodowało bóle głowy, problemy z głosem, a po latach wyszły schorzenia stawów. Ale poprawa higieny życia, systematyczne poprawia mój stan zdrowia. Jednak te wiedzę zdobyłem dopiero po latach od lekarza który pochodzi z Rosji, więc nie był szkolony tak, jak większość tych gamoni w białych kitlach i leczy w miarę możliwości naturalnie.
gość
20-09-2021, 16:38:55

Mój znajomy sędzia zawsze mówi: Aby prawidłowo ocenić sytuację należy wysłuchać jeszcze drugą stronę. Z treści wpisu nie wiemy co Gość 2014-10-10 14:03:51 mówił do Pana Józka, aby usłyszeć to co usłyszał.
gość
30-06-2022, 18:04:31

Czy ktoś wie czy pan Józef przyjmuje jeszcze . Od tygodnia dzwonię i nikt nie odbiera
gość
14-07-2022, 18:10:13

Ja też dzwonię i telefon sygnał raz i wyłącza się, może ktoś wie czy Pan Józef przyjmuje, to proszę o info,
gość
27-07-2022, 12:27:05

Nie przyjmuje, odłączył telefon. Niedawno pochował bliską osobę, ma dziecko pod opieką i prace na roli.
Też ma już chyba dość ludzi... Mi pomógł wiele razy i jestem mu bardzo wdzięczny.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: