Powiem tylko jedno jak macie jakiś problem z tym Panem to idźcie do lekarza on z miłą chęcią weźmie 200zł A czy pomoże to inna rzecz. Ja już to przeżyłem i wolę do Józka jechać niż wydawać kasę i się męczyć. Każdy ma wybór.
Gość 2014-10-10 14:03:51
Jestesmy zniesmaczeni i wscielki na pana Józefa , rzekomo znakomitego kręgarza.Kilka dni temu mój maz wrocil z Kanady i zrobil sobie rezerwacje do pana Jozefa.Umowili się na dziś .Maz pojechal na nawet kilka godzin wcześniej .Dzwoni do bramki , wychodzi Pan Jozef i mowi ze nieczynne ale maz mowi ze był umówiony i ze jechal ponad 400 km do niego a on do niego "spier..... hu....".Maz myslal ze się przeslyszal a ten do niego powtorzyl jeszcze gorsze słowa.
Okazal się zwykłym chamem i prostakiem i nikomu go nie polecam bo nasi znajomi mi mówili zebysmy tam nie jechali bo oni byli ze znajomymi i wogole nic nie pomogl tylko po chamsku się odnosil do ludzi i cwaniakowal. Ja nie wiem jak mogą inni pisać ze on taki dobry i wspanialy.Nie liczy się z ludzmi wcale.Przejrzyjcie na oczy i szanujcie się sami i nie pozwalajcie żeby jakiś konował was tak traktowal.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.