(Dziwni ludzie tu piszą ) I to jest prwda napisana przez znajacą się na rzeczy osobę. Od kilku lat co jakiś czas odwiedzam Pana Jozefa z Krepy i zawsze mi pomaga. Kręgosłup raz uszkodzony, ma tendencję do powtornych uszkodzeń, Wystarczy się nagle schylić, albo coś ciężkiego dzwignąć i dolegliwosc wraca. Po takiej wizycie trzeba jakiś czas uważać, żeby się ustabilizowalo to co wypadlo, najlepiej nosić pas magnetyczny, lub zwykły. Jesli chodzi o to wypisywanie głupich uwag o tym kręgarzu, to najlepiej świadczy o osobach, ktore je piszą. Pan Jozef pomaga ludziom faktycznie za bezcen, co laska, a ta łaska czasem jest bezczelna, bo idzie do lekarza i placi mu 100 zł, a ten nawet go nie dotknie, wypisze czasem kosztowne leki, które wcalenie pomogą i jest ok. bo to lekarz. ten kręgarz ma złote ręce i naprawdę się zna, ale ludzie, pomyślcie, że jak ktoś ma umrzeć, to nawet najslawniejszy lekarz mu nie pomoże. Nie wszystkie schorzenia są jednakowe, nie każdą chorobę można wyleczyć ustawieniem kręgów, więc miejcie to na uwadze. Ale jeśli istnieje taka możliwość, człowiek ryzykuję i szuka pomocy w bólu. Ja wybralam 50 zastrzyków, leżalam w szpitalu, mnóstwo silnych przeciwbólowych leków i nic mi nie pomogło. Wydalam mnostwo pieniędzy i wycierpiałam się ogromnie. Ból szedl mi wzdłuż nogi do stopy i nie moglam stwać na tej nodze po schodach. Okazalo się, że mialam wybitą panewkęw lewej nodzi i żadne zastrzyki by takiego mechanicznego urazu nie wyleczyły. Pan kręgarz nastawił mi wypadnięte kręgi i biodro, az trudno mi uwierzyć, że ten horror bólowy się skończył. Dlatego nie piszcie takich glupot, jeśli nie znacie dokladnie sprawy. Tak jak napisałam ja i ten gość wyżej, nie każdemu uda się pomóc nawet najlepszemu lekarzowi, ale cieszmy się, że ten człowiek za takie marne grosze chce pomagać ludziom i nie szuka pazernie większych zysków. Wiadomo, że i on robiąc tak precycyjny zabieg również ryzykuje odpowiedzialnością i gdyby tak psul ludzi, to dawno by mu zaszkodzili. A zazdrościć nie mu czego, bo on naprawdę zarabia na tę jalmużnę od nas i nie ma jej za darmo. Pozdrawiam mądrych komentujących.