Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-07-2015, 18:12:56

(Dziwni ludzie tu piszą ) I to jest prwda napisana przez znajacą się na rzeczy osobę. Od kilku lat co jakiś czas odwiedzam Pana Jozefa z Krepy i zawsze mi pomaga. Kręgosłup raz uszkodzony, ma tendencję do powtornych uszkodzeń, Wystarczy się nagle schylić, albo coś ciężkiego dzwignąć i dolegliwosc wraca. Po takiej wizycie trzeba jakiś czas uważać, żeby się ustabilizowalo to co wypadlo, najlepiej nosić pas magnetyczny, lub zwykły. Jesli chodzi o to wypisywanie głupich uwag o tym kręgarzu, to najlepiej świadczy o osobach, ktore je piszą. Pan Jozef pomaga ludziom faktycznie za bezcen, co laska, a ta łaska czasem jest bezczelna, bo idzie do lekarza i placi mu 100 zł, a ten nawet go nie dotknie, wypisze czasem kosztowne leki, które wcalenie pomogą i jest ok. bo to lekarz. ten kręgarz ma złote ręce i naprawdę się zna, ale ludzie, pomyślcie, że jak ktoś ma umrzeć, to nawet najslawniejszy lekarz mu nie pomoże. Nie wszystkie schorzenia są jednakowe, nie każdą chorobę można wyleczyć ustawieniem kręgów, więc miejcie to na uwadze. Ale jeśli istnieje taka możliwość, człowiek ryzykuję i szuka pomocy w bólu. Ja wybralam 50 zastrzyków, leżalam w szpitalu, mnóstwo silnych przeciwbólowych leków i nic mi nie pomogło. Wydalam mnostwo pieniędzy i wycierpiałam się ogromnie. Ból szedl mi wzdłuż nogi do stopy i nie moglam stwać na tej nodze po schodach. Okazalo się, że mialam wybitą panewkęw lewej nodzi i żadne zastrzyki by takiego mechanicznego urazu nie wyleczyły. Pan kręgarz nastawił mi wypadnięte kręgi i biodro, az trudno mi uwierzyć, że ten horror bólowy się skończył. Dlatego nie piszcie takich glupot, jeśli nie znacie dokladnie sprawy. Tak jak napisałam ja i ten gość wyżej, nie każdemu uda się pomóc nawet najlepszemu lekarzowi, ale cieszmy się, że ten człowiek za takie marne grosze chce pomagać ludziom i nie szuka pazernie większych zysków. Wiadomo, że i on robiąc tak precycyjny zabieg również ryzykuje odpowiedzialnością i gdyby tak psul ludzi, to dawno by mu zaszkodzili. A zazdrościć nie mu czego, bo on naprawdę zarabia na tę jalmużnę od nas i nie ma jej za darmo. Pozdrawiam mądrych komentujących.
gość
27-07-2015, 18:49:29

Gość 2015-07-27 20:12:56
(Dziwni ludzie tu piszą ) I to jest prwda napisana przez znajacą się na rzeczy osobę. Od kilku lat co jakiś czas odwiedzam Pana Jozefa z Krepy i zawsze mi pomaga. Kręgosłup raz uszkodzony, ma tendencję do powtórnych uszkodzeń, Wystarczy się nagle schylić, albo coś ciężkiego dzwignąć i dolegliwość wraca. Po takiej wizycie trzeba jakiś czas uważać, żeby się ustabilizowało to co nastawił, najlepiej nosić pas magnetyczny, lub zwykły. Jeśli chodzi o to wypisywanie głupich uwag o tym kręgarzu, to najlepiej świadczy o osobach, ktore je piszą. Pan Jozef pomaga ludziom faktycznie za bezcen, co łaska, a ta łaska czasem jest bezczelna, bo idąc do lekarza płaci mu 100 zł, a ten nawet go nie dotknie, wypisze czasem kosztowne leki, które wcale nie pomogą i jest ok. bo to lekarz. ten kręgarz ma złote ręce i naprawdę się zna, ale ludzie, pomyślcie, że jak ktoś ma umrzeć, to nawet najslawniejszy lekarz mu nie pomoże. Nie wszystkie schorzenia są jednakowe, nie każdą chorobę można wyleczyć ustawieniem kręgów, więc miejcie to na uwadze. Ale jeśli istnieje taka możliwość, człowiek ryzykuję i szuka pomocy w bólu. Ja wybralam 50 zastrzyków, leżalam w szpitalu, mnóstwo silnych przeciwbólowych leków i nic mi nie pomogło. Wydałam mnostwo pieniędzy i wycierpiałam się ogromnie. Ból szedl mi wzdłuż nogi do stopy i nie mogłam stwać na tej nodze po schodach. Okazało się, że miałam wybitą panewkęw w lewej nodze i żadne zastrzyki by takiego mechanicznego urazu nie wyleczyły. Pan kręgarz nastawił mi wypadnięte kręgi i biodro, aż trudno mi uwierzyć, że ten horror bólowy się skończył. Dlatego nie piszcie takich głupot, jeśli nie znacie dokładnie sprawy. Tak jak napisałam ja i ten gość wyżej, nie każdemu uda się pomóc nawet najlepszemu lekarzowi, ale cieszmy się, że ten człowiek za takie marne grosze chce pomagać ludziom i nie szuka pazernie większych zysków. Wiadomo, że i on robiąc tak precycyjny zabieg również ryzykuje odpowiedzialnością i gdyby tak psuł ludzi, to dawno by mu zaszkodzili. A zazdrościć nie mu czego, bo on naprawdę zarabia na tę jałmużnę od nas i nie ma jej za darmo. Pozdrawiam mądrych komentujących.
gość
19-08-2015, 14:25:05

Gość 2015-07-17 07:16:39
witam mam problem z kregoslupem moge prosic jakis kontakt do tego pana Józka? z
gory dzieki ;]

nr telefonu768319062
gość
15-09-2015, 14:38:24

Pan Józek nastawił bioderka mojej 4 mies. córki ku zdziwieniu ortopedy bardzo szybka poprawa od ostatniej wizyty. Polecam
gość
16-09-2015, 09:27:39

Niektorzy ludzie sa po prostu świniami a kto nie dzwoni I sie nie umawia na nastawianie to ma racje ze wyzywa bo ma tez swoje zycie I rodzine on moze wogole tego nie robic tylko ze za Rok ludzie beda jezdzic na wozkach. ..
gość
08-10-2015, 15:41:39

cze ma ktoś nr do Pana Józka?
gość
10-11-2015, 08:00:40

Witam ... Jak sie dostać do Panan Juzefa z Krępy ????
gość
10-11-2015, 12:25:21

Gość 2015-11-10 09:00:40
Witam ... Jak sie dostać do Panan Juzefa z Krępy ????
to jest nie daleko przemkowa
gość
10-11-2015, 12:28:32

Gość 2015-10-08 17:41:39
cze ma ktoś nr do Pana Józka?
768319062
gość
25-11-2015, 18:25:17

Gość 2014-11-06 06:52:21
OSTATNI RAZ BYŁEM U PANA JÓZKA 21.06.14 WSTAWIŁ MI 2 DYSKI MIAŁEM ODPOCZĄĆ 7 DNI NIC NIE DŹWIGAĆ NIESTETY MUSIAŁEM PODNIEŚĆ MOJĄ MAMĘ Z ŁÓZKA NO I CHYBA ZNOWU MI WYSKOCZYŁY WIĘC POJADĘ DO PANA JÓZKA OKOŁO 18.07 ZAWSZE MI POMAGA POZDRAWIAM WŁADEK Z GŁOGOWA
SPRÓBUJĘ POJECHAĆ 12.11.14 PAN JÓZEK TO JEST WIELKI CZŁOWIEK

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: