Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-01-2015, 08:10:50

Gość 2015-01-20 13:36:22
Przeczytałam prawie wszystkie posty. Chciałam się dowiedzieć jaki jest Pan Józef zanim- lub jeśli pojadę. W pierwszym kontakcie telefonicznym niezbyt miły i myśli o sobie "Boski" (takie moje wrażenie. Weszłam tu by zobaczyć prawdziwe opinie. Jestem wdzięczna za dobre i złe bo tylko tak mogę podjąć decyzję świadomie . Bardzo proszę nie obrażajcie Tych którzy źle piszą bo dzięki nim mogę określić prawdziwe ryzyko. Po to przecież jest forum by się rozeznać ... Pozdrawiam serdecznie wszystkich piszących oprócz obrażających innych...
witam jeżdżę do pana jozka z mezem,nie uwazamy ze mysli o sobie boski, po prostu ma taki styl bycia zycia,taki po prostu chlopek mowi co mu slina na jezyk przyniesie.nie zrazamy sie tym,wazne ze pomaga.drugiego takiego nie mozna znalezc.przyszlam z pracy nie moglam sie ruszyc,a pan jozek nastawil mi 3 dyski i jest ok.
gość
26-01-2015, 08:15:42

jezdzimu z mezem do pana jozka,nie uwazamy ze ma sie za boskiego.ma taki swoj styl bycia ,prosty chlopek,troche ordynarny. nie zrazamy sie tym bo nam pomaga,a drugiego takiego nie mozemy znalezc w okolicy.
Gość 2015-01-20 13:36:22
Przeczytałam prawie wszystkie posty. Chciałam się dowiedzieć jaki jest Pan Józef zanim- lub jeśli pojadę. W pierwszym kontakcie telefonicznym niezbyt miły i myśli o sobie "Boski" (takie moje wrażenie. Weszłam tu by zobaczyć prawdziwe opinie. Jestem wdzięczna za dobre i złe bo tylko tak mogę podjąć decyzję świadomie . Bardzo proszę nie obrażajcie Tych którzy źle piszą bo dzięki nim mogę określić prawdziwe ryzyko. Po to przecież jest forum by się rozeznać ... Pozdrawiam serdecznie wszystkich piszących oprócz obrażających innych...
gość
28-02-2015, 19:51:25

Prosty chłopek , wyklina na lekarzy i ogólnie można odnieść wrażenie , że chamski ale w minute nastawił 3 kręgi z czym lekarze nie poradzili sobie przez 3 miesiące... niebo a ziemia jak się teraz czuje... polecam
gość
30-03-2015, 10:11:23

NIKT WAS NIE PROSI ZE BYŚCIE DO NIEGO JECHALI ON WAS SIĘ PYTA BOISZ SIĘ CZŁOWIEKU CZY NIE
MI POMÓGŁ JESTE MU WDZIĘCZNY MOJA GŁUPOTA ŻE ROK ZWLEKAŁEM I DO NIEGO NIE JECHAŁEM
TYLKO DO NEURO CHIRURGÓW JEŻDZIŁEM KASE PŁACIŁEM I MUWILI TO CO JUŻ WIEM

ADAM Z JAWORA
gość
30-03-2015, 18:13:06

Witam, jestem z rejonów gdzie mieszka Pan Józef i polecam go jak nikogo innego, pełen profesjonalizm. 5 lub 6 razy nastawiał mi kolano, a konkretnie łąkotkę oraz kręgi szyjne. Człowiek nie potrzebuje zdjęć żadnych usg czy nawet i rezonansów, wystarczy, że dotknie i wszystko będzie jasne, obrzęk ( co gdzie wybite). Moja znajoma miała dwie przepukliny, ale małe złota ręka Pana Józefa i zapobiegł ich rośnięciu, ode mnie z rodziny również miał coś z kręgosłupem i powiedział, że się nie podejmie bo przepuklina zbyt poważna. Tak jak już powiedziano jego "diagnoza" sprawdza się w 100 % a jeśli ktoś narzeka to przyczyna jest prosta nie dostosował się do poleceń które miałeś czynić po nastawieniu !
gość
11-04-2015, 08:16:56

Moze zaczniemy oisac co mowi Pan józek w diagnozie..
U mnie 3 kregi...
I widze ze to powszechne, kazdy ma to samo bo to zazwyczaj kazdy łapie,..
Wydaje mi sie ze "nastawia" newralgiczne punkty w kazdym z miejsc na ciele i tyle, albo przejdzie albo nie.
Z forum wynika, ze jeżdżą do niego ludzie mało wyksztalceni, ktorzy nie myslą logicznie lub jako ostatnia deska ratunku.
Przykro mi, zwolennicy,ale taka jest prawda, Pan Józek nie jest cudotwórcą.
gość
14-04-2015, 08:44:32

Gość 2015-04-11 10:16:56
Moze zaczniemy oisac co mowi Pan józek w diagnozie..
U mnie 3 kregi...
I widze ze to powszechne, kazdy ma to samo bo to zazwyczaj kazdy łapie,..
nikt nie twierdzi z e to cudotworca,ale wielu osobom pomaga.a te 3 kregi to powszechne bo to w czesciach ktore najbardziej sa narazone na uszczerbek.ale nie kazdy ma to samo. nikt nikogo nir zmusza jezdzic do pana jozka. ja prawie nie moglam chodzic ani oddychac jak mi wyskoczyl dysk a pan jozek nastawil. wcale nie uwazam sie z aosobe glupia czy malo inteligentna,chyba z osoba ktora tak pisze jest cos nie tak...pomawa wiec jezdzimy...
Wydaje mi sie ze "nastawia" newralgiczne punkty w kazdym z miejsc na ciele i tyle, albo przejdzie albo nie.
Z forum wynika, ze jeżdżą do niego ludzie mało wyksztalceni, ktorzy nie myslą logicznie lub jako ostatnia deska ratunku.
Przykro mi, zwolennicy,ale taka jest prawda, Pan Józek nie jest cudotwórcą.
gość
22-06-2015, 07:56:45

Byłem w Krępie i Pan Juzef zachował sie po Hamsku zaczoł wyzywać nie tylko mnie ale wszystkich że juz ma tego dość widzocznie juz sie dorobił bo tak jak sie zachował to poprostu skandal po nastawieniu dysków nawet nie sprawdzi czy nastawił wszystkie musiałem jechać drugi raz by poprawił to co zaczoł to jeszcze mnie okrzanił że musiałem skoczyć z wysoka na babe to poprostu szok jak sie zachowuje Pan Juzef zaczoł podchodzic do ludzi obojętnie nie sprawdza czy nastawił wszystkie dyski i robi to bardzo szybko bez rozmasowania kręgosłupa żadnej profeski byle jak i następny juz więcej tak nie pojade są inni i robią to bardzo dobrze i za te same pieniądze i legalnie już do niego więcej nie pojade szkoda tylko kręgosłupa są inni w Przemkowie i za Bolesławcem
gość
29-06-2015, 15:42:51

Gość 2015-06-22 09:56:45
Byłem w Krępie i Pan Juzef zachował sie po Hamsku zaczoł wyzywać nie tylko mnie ale wszystkich że juz ma tego dość widzocznie juz sie dorobił bo tak jak sie zachował to poprostu skandal po nastawieniu dysków nawet nie sprawdzi czy nastawił wszystkie musiałem jechać drugi raz by poprawił to co zaczoł to jeszcze mnie okrzanił że musiałem skoczyć z wysoka na babe to poprostu szok jak sie zachowuje Pan Juzef zaczoł podchodzic do ludzi obojętnie nie sprawdza czy nastawił wszystkie dyski i robi to bardzo szybko bez rozmasowania kręgosłupa żadnej profeski byle jak i następny juz więcej tak nie pojade są inni i robią to bardzo dobrze i za te same pieniądze i legalnie już do niego więcej nie pojade szkoda tylko kręgosłupa są inni w Przemkowie i za Bolesławcem

prosze o dokladny adres do tych innych kregarzy
gość
17-07-2015, 05:16:39

witam mam problem z kregoslupem moge prosic jakis kontakt do tego pana Józka? z gory dzieki ;]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: