Mam wiele objawów o których wszyscy opowiadacie od 4 a może nawet pierwszy objaw pojawił się już 7lat temu.
Czas najwyższy wziąść sprawę w swoje ręce oby nie było tylko zapóźno a może poprostu jest to przeznaczenie? nie wiem ale przez nie poradę lekarzy ,ich obojętność,nie chęć wysłuchania pacjęta,faszerowanie lekami na zlecenie przedstawiciela handlowego lub często poprostu przez nie wiedzę tego co mi dolega,brak kompetencji lekarskiej zaczełem sam się diagnozować i częściowo już wiem jak jest przyczyna moich dolegliwości i wiem jakie powinienem zrobić badania.
Teraz tylko wybór odpowiednich i najlepszych lekarzy i działania z nimi na moich warunkach.
Po tylu latach wiem napewno że napewno u mnie trzeba pujść i wyleczyć:
internista(borelioza?)
psycholog na (długotrwały stres-stwierdzone)
neurolog (kiedyś była przepuchlina między kręgami,skrzywienie kręgosłupa-stwierdzone,SM-miała osoba w rodzinie lub długotrwałe
bóle głowy-stwierdzone
chirurg naczyniowy(zapchane żyły?)
dermatolog(wirusowe zapalenie wątroby typu B i C?, chlamydia? ,drożdżyca?)
Jeśli ktoś naprawdę choruje i posiada delegliwośći wymienione na tymforum to proponuję przebadać powyższe i w pierwszej kolejności pomóc sobie przez:
Brak-alkocholu
Brak-papierosów
Brak-słodyczy
Zdrową dietę i picie zdrowej wody ,a przynajmniej picie jakiejkolwiek wody
oraz starać się o sport,ruch czy sex
zobaczycie jak to może pomóc zwalczać,zwalczyć dolegliwośći i choroby.
Czasem lepiej niż faszerowniem się lekami nie wiedząc co tak naprawdę komuś jest.
Pozdrawiam