Witsm mam problem dlonie i stopy kłuja pieka 2 miesiące prosze o kontakt
gość 17-11-2009, 18:00:52Gość 2009-10-06 21:20:45 Witam...ja mam 20 lat i też ubzdurałam sobie że mam SM...ta myśl nie daje mi spokoju. Moje objawy zaczęły się miesiąc temu. Mam lekkie samoisne drżenie, czasami skurcze miokloniczne przed snem, kłucie w różnych miejscach ciała i osłabienie nóg. cały czas chodze zmęczona, to chyba z tych nerwów. Neurolog stwierdził po badaniu EEG że to nerwica, ale wiecej badań nie miałam. Bardzo się boje, nie wiem co się ze mną dzieje.
hej ja tez tak mam zaczeło sie od nerwów, obawy ze zaraz umre itd masakra i potem teżyczka - niedobór wapnia, magnezu a teraz to.. mrowienie itd byłam u neurologa ale jeszce rezonansu nie miałam boje się ze to sm...
gość 25-09-2010, 20:04:38
Witam!
Od jakiegoś czasu żyję w dość dużym stresie i od tamtego momentu moje ciało zaczęło dziwnie się zachowywać.
Drętwienia kończyn,duszności,kołatania serca,napady tężyczkowe. Lekarz zdjagnozował u mnie zasadowicę oddechową na tle nerwowym. Po miesiącu doszły bóle mięśni i stawów wraz z dziwnymi kłóciami w różnych częściach ciała,które pojawiają się nieregularnie ale kilkadziesiąt razy na dobę.
Myślę więc,że te objawy są jak najbardziej objawami nerwicy,tym bardziej,że brałam antybiotyk,no i nie pomogło
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.