Reklama:

Guz przysadki mózgowej - co to jest????? (289)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-01-2008, 13:51:00

KasiaW - tez biore norplorac i mam cicha nadzieje,ze moj gruczalak po tym leku zmaleje.
Wczesniej bralam dostinex ale nie pomoglo,wrecz uroslo.
Dobrze sie czujesz po Norprolacu ???

gość
30-01-2008, 14:27:00

hej to ja kasiaw tylko ze pisze z pracy a tu nie jestem zalogowana, calkiem dobrze sie po nim czuje. Kiepsko tylko wtedy gdy zwiekszaja mi dawke to przez tydzien czy dwa musze sie przyzwyczaic i wtedy ledwo zyje:/ jesli chodzi o to czy to pomaga... hmmm ostatnio moi lekaarze powiedzieli ze biore go po to zeby sie nie zwiekszyl a nie po to zeby zmalal czy zniknal... powiedzieli ze gruczolaki raczej nie znikaja tylko sie je operacyjnie wycina. a u mnie sie nie da ble
Pozdrawiam
gość
31-01-2008, 17:02:00

(to ja pisalam post wyzej ,niestety nie jestem zalogowana)
a gdzie sie leczysz jesli moge wiedziec ?
Moj lekarz natomiast mowi,ze zdarza sie ze gruczolaki sie wchłaniaja ..

od lipca biore norprolac , nie mialam jeszcze rezonansu, ale mam cicha nadzieje,ze chociaz on pomoze.
Pozdrawiam
Początkująca
31-01-2008, 18:47:00

w katowicach w centralnym szpitalu klinicznym, oby tak bylo jak on mowi
kiedy masz miec kontrolny rezonans?
jaka dawke bierzesz nor'a ja biore dziwaczna dawke 37,5 i z miesiaca na miesiac mi ja zwiekszaja zebym nie doznala szoku. hehe

nastepny rezonans mam miec we wrzesniu, wiec zobaczymy.
A ty gdzie sie leczysz?
gość
31-01-2008, 22:32:00

w krakowie

ja biore pol tabletki wieczorem.
poki co glowa mnie nie boli
gość
02-02-2008, 16:59:00

czy ktos z was bral Dostinex?mi lekarze przepisali bo mi nic innego nie pomaga
gość
10-02-2008, 17:09:00

http://www.mikrogruczolak.fora.pl/ zapraszam na moje forum osoby które maja pytania
gość
24-02-2008, 13:21:00

Od pewnego czasu (od sierpnia) miałam trzy razy straszne zaburzenia widzenia (prześwietlenie obrazu) , za trzecim razem zaczeła mnie boleć głowa i teraz cojakiś czas nawracają mi się bóle głowy (trwają przważnie po kilka dni/tygodni) i zawroty . Bylam u neurologa, okulisty , laryngologa, kardiologa, ortopedy , miałam robioną morfologię i nic . Mam zdiagnozowaną bardzo silną nerwicę, ale powoli przestaje wierzyć , że jest to jej wynikiem. Jakw staje rano boli mnie kark, a ból w głowie jest jakby ściskający , bardzo się boję .
gość
24-02-2008, 20:27:00

Proponuję zrobic badanie pola widzenia i może rezonans glowy?
gość
25-02-2008, 06:42:00

badanie pola widzenia już miałam. Myślicie że jest duże prawdopodobieństwo jakiejś poważnej choroby ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: