Reklama:

glejak wielopostaciowy IV (536)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-11-2024, 00:09:49

gość 31-10-2024, 08:53:13
Witam,
Dawno mnie tutaj nie było. To już 7 miesięcy kiedy glejak 4 stopnia odebrał mi mojego kochanego męża.
Po takim czasie jedynie co chciałabym Wam powiedzieć to człowiek nie powinien nigdy tracić nadziei. Ale również musimy być świadomi, że niestety ta choroba nie ma litości.
Ludzie z tą chorobą mają świadomość do samego końca ( przynajmniej tak było z moim mężem) więc powinniśmy do samego końca uświadamiać ich że barcho ich kochamy .....
Mój mąż zmarł mi na rękach. Juz nie mówił i się nie ruszał ale do samego końca starałam się być uśmiechnięta i pokazywać mu że dam sobie radę i zawsze będzie w moim sercu.
Bo tak trzeba!
gość
16-12-2024, 16:45:42

Witam. Ja nie znam akurat, ale moi bliscy znają 2 osoby. 1 glejak 4 stopnia. Dawali pol roku życia. Zyje już 7 lat, a druga osoba glejak 3 stopnia zyje 6 lat. Oba przypadki to kobiety w różnym wieku. Łącza je 2 rzeczy straszna choroba i to że leczyły się marihuaną. W dużym stężeniu
W bardzo dużym. Sprowadzali im bliscy z zagranicy. Najczęściej z Holandii.Wlewy też stosowały. Nie poddawajcie się. !!! Glejak 4 stopień nie zawsze oznacza smierc.
gość
24-12-2024, 10:07:35

Witam
Tak jak Pan/Pani wyzej wspomniala tyle ze ja znam osobiscie.
4 stopien glioblastoma, juz 2 razy wysylali na paliatywny, hospicjum, ze koniec itp.
Marihuana byla i spowalniala bardzo ale sama nie dala rady, urosl wolniej ale urosl, brak mozliwosci kolejnych operacji, do marihuany dolozone kilka innych rzeczy i zaczal sie topic, "regresja". Jak dalej bedzie nikt niewie ale to juz jest ogromna rzecz.
Ludzie nie poddawajcie sie, to ze slyszycie ze sie nieda nic i niemozliwe nie znaczy ze maja racje tylko trzeba dzialac bo to potezne dziadostwo.
Jakby ktos chcial pogadac z nimi o tym co brali itp mysle ze byliby chetni.
gość
12-01-2025, 08:39:11

witam. prosilbym jakis namiar na tych znajomych.moj szwagier ma glejaka jest po operacji w maju. w styczniu ma dwie znowy.prosze o szybki kontakt. dziekuje
gość
14-01-2025, 09:57:23

gość 12-01-2025, 09:39:11
witam. prosilbym jakis namiar na tych znajomych.moj szwagier ma glejaka jest po operacji w maju. w styczniu ma dwie znowy.prosze o szybki kontakt. dziekuje

Witam
Znajomy powiedział że z chęcią porozmawiania i gdyby mógł jakoś pomóc to super, u niego stabilnie ale mówi że trzeba być czujnym i walczyć. Mail do niego to adamobrb475@gmail.com
Pozdrawiam
Początkująca
16-02-2025, 08:15:13

Witam a czy ktoś zażywał fomule 4 i ogórka morskiego ??znajomy nam polecił oczywiście będę podawać od poniedziałku i czekać na efekty mówią że tonący brzytwy się chwyta więc my też spróbujemy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: