Reklama:

Fibromialgia choroba i leczenie? (71)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-08-2010, 18:44:19

pppppp
gość
15-08-2010, 14:28:28

Jestem chora na fibromialgię od 8 lat, ale pierwszy raz słyszę aby pomógł syrop na kaszel. Proszę o więcej szczegółów.
Dorota
gość
16-08-2010, 15:36:32

Do Doroty.
gość
16-08-2010, 15:39:32

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-08-2010, 16:23:26

Choruję już jakiś czas, w końcu jest lepiej. Po lekach przeciwzapalnych, rozluźniających mięśnie i antydepresyjnych, które są niezbędne i tylko uśmierzają ból, postanowiłam zmienić sposób leczenia. Przeszłam na medycynę niekonwencjonalną. Znalazłam urządzenie medyczne ''Ceragem'', które leczy przede wszystkim kręgosłup, skąd biorą się prawie wszystkie choroby. Co prawda jest to długie leczenie, ale przynosi dobre efekty. Działa tak samo jak te wszystkie zażywane leki, które odstawiłam 8 miesięcy temu. Nie budzę się w nocy, rozmasowany kręgosłup wpływa na rozluźnienie mięśni, a przede wszystkim likwiduje ból. Nie trzeba mieć żadnego skierowania, masaże są całkowicie bezpłatne. Jednak można znaleźć to urządzenie w dużych miastach. Gorąco polecam.
gość
31-08-2010, 17:04:50

A ile kosztuje zabieg tym urządzeniem
Początkująca
09-02-2011, 16:25:55

Piszecie o leku przeciwdepresyjnym CYMBALTA. Wyczytałam na angielskiej stronie o fibromialgii, że cymbalta jest bardzo starym, niebezpiecznym lekiem , kiedyś lek ten nazywał się inaczej. Teraz producent zmienił nazwę i uważany jest za lek nowej generacji, a to nieprawda. Odradzam, ja biorę Anafranil SR 75, to też stary lek przeciwdepresyjny, ale stosuje się go między innymi w przróżnych bólach
gość
04-04-2011, 12:54:23

Witam!
Mam pytanie do chorych na fibromialgię, czy występują u Was takie objawy jak ból w prawym boku w okolicach dolnych żeber oraz nudności?
gość
22-01-2012, 20:40:43

choruje na tą chorobę 10 lat. mam też dolegliwości w prawym bogu ,nudności czasami wymioty.bóle żeber .klatki piersiowej nie wspomnę o reszcie ciała .jestem w trakcie zabiegów akupunktury ulga po 10 latach przestaje mnie boleć głowa polecam z całego serca
Początkująca
07-05-2012, 08:33:10

Witam. szukam dobrego lekarza reumatologa z wielkopolski bądź łodzi, która zna tę chorobę, potrafi zdiagnozować fibromialgię.Lekarz u którego byłam powiedział ,że na 80% mam fibromialgię, i że trzeba zrobić badanie na następnej wizycie, lecz następnej wizyty już nie było bo on już nie przyjmuje, więc muszę szukać innego lekarza. Dziękuję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: