Reklama:

Epileptycy z Bydgoszczy -Zapraszam (44)

Forum: Padaczka

gość
17-01-2013, 19:08:53

Ja nie mam napadów już 4 lata , badanie rok temu EEG głowy żle wypadło a tak bardzo mi zależało bo chcę odzyskać prawo jazdy ... jedną z rąk do mojej pracy , bo w końcu żyć muszę i moja rodzina .
Wiecie może czy te badanie świadczy o wydaniu pozytywnej opinii od lekarza żebym mogła podejść do kursu prawo jazdy ?
gość
17-01-2013, 19:29:13

Neurolog u ktorego leczysz sie , na podstawie obserwacji , przestrzegania zalecen co do brania lekow , wyda pozytywna opinie jesli nie mialas 24 miesiace ataku padaczki, samo badanie eeg nie jest wyrocznia , jedynie opinia neurologa.
gość
17-01-2013, 19:38:49

Mogłam już iść rok temu , ale nie poszłam ....
bo jak mnie odrzucą to się załamię . Jest to dla mnie taki ciężki temat że masakra . Moje marzenie największe , jest mieć ponownie prawo jazdy .
Teraz chcę to zrobić , czy muszę mieć swoje badanie EEG czy zrobią mi to w OMP ?
gość
22-03-2017, 13:52:36

Gość 2012-01-31 10:15:48
Witam ,równiez jestem z Bydgoszczy !moja córka leczy sie na epi.od 3lat.Bardzo ciężko jest o dobrego specjalistę w Bydgoszczy który specjalizuje się w padaczkach.Od jakiegos czasu leczy się u dr Rudy Jacek jest on tam chyba jedynym specjalistą od tej choroby,jak na razie jest ok,choc o badania dodatkowe musimy same prosic.pzdr

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: