Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

gość
02-05-2012, 18:52:51

Witam Was!
Zazdroszczę tym którzy mogą się relaksować na świeżym powietrzu, pogoda wspaniała, cieplutko, ale nie każdy z takiego relaksu może korzystać. Ułożyła mnie ponownie, cholerna alergia, co roku ta sama śpiewka, kaszel mało żołądka nie wyrwie, duszności, nic nie pomaga. Chociaż wczoraj i dziś pozwoliłam sobie na chwilę relaksu przy pszczółkach to jest moja pasja.
Słyszę, że coś zaczęło kropić i słychać, że po niebie przetaczają beczki z piwem, może mi się ulży.
Muszę kończyć, pozdrawiam Was serdecznie Alicja
VIP
02-05-2012, 19:04:08

Alicja kochana tak Ci współczuję, mam nadzieję że szybciutko wrócisz do zdrowia....a pszczółki super...ale ja sie ich boję...
Aniu, Maju ...pozdrawiam serdecznie...
gość
02-05-2012, 22:42:01

Dziewczynki początki Maja może czas zawierzyć swoja chorobę Maryi, pomodlić się do niej:)
gość
02-05-2012, 22:47:25

Ja też zaraz wezmę książeczkę i będę się modliła. Warto zaufać modlitwie, choć nie mamy czasu na nią.:)
VIP
03-05-2012, 06:01:24

Aniu modlić sie można wszędzie...w pracy , na spacerze ,a najlepszą modlitwą są własne słowa zwrócone do Boga czy Maryi ...Kto na prawde wierzy to modlitwa bardzo dużo daje...
Maj zaczał się piękną pogodą....ja dziś jade na odpust .....pozdrawiam Was serdecznie...
gość
04-05-2012, 16:56:21

Witam wszystkich... Ostatnio dawno nie pisałam, ale tak jakoś wyszło.
Aniu, dobrze mówisz że trzeba się modlić, musimy komuś zawierzyć nasze troski, zmartwienia, nasze życie.
Wczoraj wybrałam się z mężem na piękną mszę która odbyła się w lesie pod krzyżem. Warto było iść 5km przez las, bo był to dla nas też przyjemny spacer :-
Ale nie pomyślałam o jednym!!!!
ŻEBY ZABRAĆ PARASOL!!!!!!!!!!!!!
A tu taka ulewa.......
VIP
04-05-2012, 17:11:36

Danixx ja pamiętam takie msze z dzieciństwa, to było piękne przeżycie......całą niedziele nam to zabrało.
Mam jeszcze ochote wybrać się kiedys na pasterke u nas na Leskowcu...obecnie Groń Jana Pawła II.
Tylko nie wiem czy wyjde tam o własnych siłach..
gość
04-05-2012, 17:12:21

Witaj Daniela. Będę miała do Ciebie prywatną sprawę. Cieszę się,że się pojawiłaś. Pisz w każdej dziedzinie. Zobaczysz,że pisanie Ci posłuży:)
gość
04-05-2012, 17:42:03

Bardzo się cieszę że mogę z wami popisać. Ale niestety nie zawsze mam na to czas, bo mam też inne zajęcia (jak to w domu).
A po drugie muszę się też komputerem podzielić z mężem
gość
04-05-2012, 21:01:11

Oczywiście Danielo kiedy czas Ci pozwoli nie ma sprawy. Cieszymy się ze dołączyłaś do naszego zespołu:)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: