Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

VIP
28-04-2012, 05:36:10

Kochane , ale nie mozna tracić wiary, czasem to co na prawde nieosiągalne , moze być w zasięgu ręki.....
Aniu nadzieja żyje człowiek...
Danixx jesteś tego przykładem ...pracowałaś.....wiem ze u nas ciężko z praca, ale trzeba wierzyć...
Alicja to nadal trzymamy kciuki, aby wszystko było dobrze....trzymaj sie...
Maju , Leśny duszku ....
pozdrawiam wszystkich...
gość
28-04-2012, 08:34:53

Cały czas szukam tej pracy. Ale wydaje mi się, że nie tylko nasza choroba jest przeszkodą w jej znalezieniu, ale sytuacja w jakiej Polska w ogóle się znalazła. Jakie u nas panuje bezrobocie.....
Przecież ludzie zdrowi nie mogą znalezć pracy a co dopiero my
gość
28-04-2012, 13:49:42

Renia ja posiadam doświadczenie zawodowe, gdyż jako studentka ciężko pracowałam umysłowo i zawodowo.Przyznam ,że brakuje mi pracy. Na szczęście jest portal i można chwilowo zapomnieć o naszej przyjaciółce epilepsji:)
Komentatorka
28-04-2012, 21:26:34

Danix faktycznie trzeba tu powiedzieć, że ciężko teraz znaleźć pracę ale nie z powodu naszej choroby ale z powodu takiego, że jest duże bezrobocie.
Wiek emerytalny wydłużają, wszyscy się kurczowo trzymają tego co mają a młodzi, świeżo po szkole uciekają za granicę bo tu dla nich nie ma przyszłości
Alicjo trzymam kciuki, Mare dzięki za pamięć, Aniu głowa do góry, będzie dobrze, w końcu nasz rynek musi się uspokoić i unormować. Przecież nie może tak byc cały czas....
gość
30-04-2012, 20:19:58

Co tam u was nowego? Piękna pogoda, słońce człowiekowi aż chce się żyć. Długi weekend, grillowanie, nie ma czasu na myślenie o chorobie. A u was?????
gość
30-04-2012, 21:04:53

Ja teraz nie myślę, ale jak się mi leki skończą Danielo, to muszę myśleć. Samo moje opakowanie leku 20 zł kosztuje.
VIP
01-05-2012, 05:33:05

Aniu masz racje, takie myśli ściągaja nas na ziemie.......ja kiedys musiałam kupić mężowi leki za 300 zł. a zaraz potem miał zmiane i tamte lezą do dziś ...
Nic się nie martw moze jakoś to będzie
Danixx u nas pogoda jak w ciepłych krajach......przypaliłam sie na tym słońcu , bo trzeba na dziełce posadzić warzywa, truskawki opielić, a mam tego niezły kawałek......
masz racje nie ma czasu na myslenie o chorobie, tak pięknie sie zrobiło.......grillowanie fajnie ...to moze wpadniemy...
Mam nadzieję ze z nadejściem wiosny u kazdego i zdrówko lepsze....pozdrawiam wszystkich ....
Maju, Lesny duszku, Kacper.....miłego weekendu .....pozdrawaim
Komentatorka
01-05-2012, 12:51:04

No pogoda daje popalić, normalnie nic się nie chce.
Mare żebyś wiedziała, trzeba znaleźć czas by jeszcze w ten upał coś posadzić i posiać. Ja idę dzisiaj jeszcze posadzić chociaż seler, bo mi brakuje na działce jeszcze tego.
Pozdrawiam;)
gość
01-05-2012, 13:09:13

Mamy w końcu święto. Ja uwielbiam posłuchać sobie muzyczki radiowej -kocham Zetkę.Pełny Marlenka relaksik:)
VIP
01-05-2012, 14:38:08

To Wy dziewczynki się relaksujcie , a ja zmykam ziemniaki posadzić, ale mnie znów spiecze....
Pozdrawiam....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: