Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
30-03-2007, 13:36:00

Czesc ! Teraz to musisz obserwowac swoje zachowania,jakie masz samopoczucie,itd. zapisuj sobie to wszystko To przyda sie lekarzowi ! Ja prowadze co roku taki kalendarzyk i przy kazdej wizycie u neurologa to oddaje w jego rece,aby przeczytal ,co sie ze mna dzialo.Choruje na epi skroniowa a to wazne dla lekarza wiadomosci,ktore umieszczac bedziesz .Zycze zdrowka .Malgorzata z Wroclawia.
gość
05-04-2007, 11:02:00

po depakinie niestety mozna sporo przytyc poza tym czesto wystepuja drzenia rak nie jest to najlepszy strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o lek jest w tej chwili tyle dobrych leków na naszym rynku.pozdrawiam ASIA
gość
05-04-2007, 11:35:00

Czesc Asia .Przytyc mozna fest,ale wiesz,co tak sobie ostatnio pomyslalam,ze moze my sobie"POMAGAMY" w tym jeszcze? Drzenie rak po wszystkich lekach naszych wystepuje.Ponoc kazdy epileptyk za jakis czas ma nerwice ,no i tak to juz bedzie wygladalo-wyglada? Czesc .Malgorzata z Wroclawia.
gość
05-04-2007, 19:41:00

Witajcie dziewczyny. ja mam 31 lat, a epi od 17. Brałam wiele różnych leków i zawsze miałam ataki. Od 3 lat biorę depakinę i nic sie nie dzieję. Jestem jak nowo narodzona. Niestety nie mogę niestety urodzić dziecka przy tym leku. całkowity zakaz ze względu na wady płodu. Nie bójcie się tego że trochę możecie przytyć na tym leku. Naprawdę warto. Znam wiele osób którym on pomógł. Oka
gość
10-04-2007, 12:33:00

hej ja od 3 lat biore leki. mialam 1 atak i to nie typowy .dzrętwiała mi jedna strona ciała i wykryto mi epi. od tamtej pory nic sie nie dzieje .tez chce zajsc w ciaże i sie boję .lekarz nie chce mi odstwić leków chyba ze przed samą ciąża ja sie boje bo co to bedzie w pracy nie wiedza ze choruje. a czy ktos miał podobny obiaw do mojego dla mojego lekarza jestem dziwnym przypadkiem.
Początkująca
15-04-2007, 13:57:00

Hej mam 17 lat i padaczke kazdy kolejny atak jest coraz gorszy,dodatkowo trafilam na kompletnie niekompetentna pania doktor ktora szprycuje mnie lekami ktore powoduja to ze tyje a nie-skutkuja.Biore je w duzych ilosciach co powoduje ze nie moge sie skoncentrowac w szkole a chodze do wymagajacego liceum.Kolejnym gwozdziem do trumny jest to ze od lekow mam okropne bole brzucha i klopoty z miesiaczka,a moja pani doktor to ignoruje mowiac ze to przejdzie.Bylam 14 razy w szpitalu i tak jak wy rowiez chcialabym miec w przyszlosci dziecko ale zastanawiam sie czy to jest mozliwe.Bardzo chcialabym miec prawo jazdy ale juz teraz wiem ze miec go nie moge... Pomozcie i doradzcie co robic....
Tuska
gość
15-04-2007, 18:04:00

a czy po tegretolu sie grubnie????????????????????????
gość
15-04-2007, 21:34:00

czesc wszystko mozliwe,ze sie po nim tyje Malgorzata z Wroclawia
gość
15-04-2007, 22:09:00

a po tegretolu mozna przytyc?
gość
15-04-2007, 22:11:00

aaaa mowisz wsyzstko mozliwe eh moze jakies herbatki odchudzajace pomoga??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: