Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
21-03-2007, 17:49:00

TU OLA MAŁGORZATO JA CZEKAM NA CIEBIE JAKBĘDZIESZ DAJ ZNAĆ
gość
21-03-2007, 18:24:00

jestem Slonko! Too jak napisz mi gg,moj masz
gość
21-03-2007, 18:25:00

Małgosia czekam a tu nic wysłałam Ci mój gg czemu ja nie moge sie z Tobą połączyć? OLA
gość
23-03-2007, 12:11:00

wITAM moj syn od 1.5 roku choruje na padaczke.Ma on 10 lat.Mial jeden powazny atak 1.5 roku temu i od tamtej pory miewa male ataki ,ktore wygladaja w ten sposob ,ze drga jemu jezyczek ,dretwieja usta i trwa to krotka chwile.Od poczatku choroby zazywal Tegretol 200,a od tygodnia lekarz zmienil jemu na Depakine chrono 300.Czytalam teraz jak sie wypowiadaja prawie wszyscy na temat tego leku,ze az sie przestraszylam,ma tyle przeciwskazan ubocznych.Bardzo przezywam jego chorobe,boje sie za kazdym razem kiedy nie ma go w domu.boje sie ze na ulicy dostanie atak ,upadnie i czy ktos mu pomoze?Chetnie porozmawialabym z kims kto ma doczynienia z Epi.Moj meil judytazz@wp.pl ,albo zapraszam na gg817243.Pozdrawiam
gość
23-03-2007, 12:17:00

Witam,jesli jest Pani na gg to zapraszam,porozmawiajmy.Moj gg ma Pani wyzej umieszczone. Malgorzata z Wroclawia
gość
27-03-2007, 09:09:00

Biorę DEPAKINE od 11 lat i nic mi nie jest jeśli chodzi o skutki uboczne. Może nie mam już tak gęstych włosów jak kiedyś, ale moja siostra nie bierze DEPAKINY i też czupryną nie grzeszy. Ostatnia morfologia wykazała tylko obniżone płytki krwi, co mogło by świadczyć o słabej krzepliwości, ale nie są to wartości niepokojące. Jem co chcę, piję kawę, ale ogólnie odżywiam się regularnie i nie jestem otyła, wręcz przeciwnie, mój facet mówiże nawet mogłabym przytyć. Wcześniej brałam kilka różnych leków i po nich sie czułam fatalnie. Po DEPAKINE Chrono 500 nie odczuwam, że biorę jakieś leki. A próba wątrobowa wykazuje, że wątroba jak u niemowlaka.
gość
30-03-2007, 09:06:00

hej!Mam pytanko czy ktos brał convulex?Możecie mi powiedzieć czy po nim się tyje i jaka jestskuteczność tego leku?Ja mam brać go w najmniejszej dawce 300mg wieczorem tylko.Pozdrówka
gość
30-03-2007, 09:31:00

hej ,ja bralam .Malgorzat z Wroclawia
gość
30-03-2007, 09:41:00

a zapomnialam odpowiedziec .Sluchaj ja po kazdym tylam i tyje. Ale mozeTwoj organizm moze inaczej bedzie reagowal Zobaczysz. Pytasz,czy pomogl-jak dzialanie ?Nic zadnego efektu,trzeba bylo zmienic lek na inny!!!!!!!!!!!Jezeli chodzi o mnie to narazie brak leku,ktory by mi pomogl Zycze Tobie aby POMOGL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Malgorzata z Wroclawia
gość
30-03-2007, 11:49:00

Cześć wam, jestem pierwszy raz na forum , ja choruję od 2 lat na padaczkę i organiczne zaburzenia lękowe, wprawdzie nigdy nie miałam takiego ataku by się przewrócić, stracić przytomność, czy coś w tym rodzaju, biore Neurotop 2 x 600, Spamilan 2x5mg, i Paxtin 1x20mg, cały czas schodze z leków. Moje napady wyglądały tak ze dostawałam napadu lękowego coś w rodzaju ataku paniki, drętwiały mi ręce, wydawało mi się że umre, kołatało mi serce, itd A wszystko to zaczeło się po porodzie. W sumie to sama nie wiem od kiedy byłam chora , ale po porodzie wykryto u mnie .Teraz chodze do psychiatry i neurologa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: