Reklama:

EPILEPSJA A MARIHUANA, POZYTYWNE DZIAŁANIE CZY BUJDA??? (100)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-11-2015, 16:35:25

Nie wiem, po co ktoś rozpisuje się nt. Charlotte's Web, skoro jest nielegalna w Polsce i można sobie narobic problemów. Korzystajcie z biokonopia.pl i konopna-klinika.pl i będziecie zadowoleni.
gość
16-11-2015, 15:48:41

Gdyby byl legalny olej konopny CBD, TO MOZNABY KUPIC W APTECE LUB ZIELARSKICH SKLEPACH, wiec zachwalanie i polecanie na forum zdrowia internetowych sklepikow sprzedajacych po paskarskich cenach jest skandalicznym świnstwem.
200ml oleju RSO sprowadzanego z usa, ktory gowno pomaga kosztuje 2 tys. zlotych.
Nie dajcie sie naciagac , a ci ktorzy tutaj polecaja to sa bezczelni naganiacze.
gość
17-11-2015, 18:29:48

ludzie na calym swiecie polecaja wlasnie Charlottes Web jako najlepszy i najskuteczniejszy olej CBD.
gość
17-11-2015, 18:38:47

za 2000zl nie kupi pan/pani 200gr oleju RSO , jezeli kupil pan/pani 200gr za 2000zl to napewno nie bedzie dzialac bo to nie RSO tylko jakas lipa. RSO kosztuje mniej wiecej 12 000 za 60ml ale w sklepach tego sie nie kupi.
Co do naganiaczy to rzeczywiscie nie da sie nie zauwazyc ze osoba próbująca przekonywac tutaj ludzi ze olej Charlottes Web jest nielegalny w Polsce co jest oczywiscie nieprawda jest naganiaczem sklepu biokonopia ktory takiego oleju w swojej ofercie nie posiada. Ze wszystkich zrodel wynika ze w rankingu skutecznosci olejow CBD to olej Charlottes Web jest najbardziej skuteczny i deklasuje konkurencje. Obecnie jest juz dostepny w Polsce w kilku sklepach ktorych nie wymienie zeby nie robic reklamy. Przykro mi tylko ze sa tacy ludzie jak osoba reklamujaca sklep biokonopia ktora nie liczy sie z dobrem pacjentow podajac na tym forum mylace informacje majace na celu odwiedzenie ich od zakupu wysokiej jakosci produktu a zachecenie do zakupow produktow jakosci co najwyzej sredniej.
gość
24-11-2015, 10:38:47

Osoba pisząca o nielegalności Charlotte's Web ma niestety rację. Ten olej CBD jest wytwarzany z cannabis indica, a wg naszej ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii wszystko, co jest wytwarzane z cannabis indica jest zabronione, mimo, iż Ch Web nie zawiera thc.
Legalne są te olejki, które są wytwarzane z cannabis sativa, tutaj prawo zezwala na ich zakup (oczywiście zawartość thc tez poniżej 0,2%).
W przypadku Charlottes Web mamy do czynienia z sytuacją, gdzie prawo nie nadąża za rzeczywistością.
Nawet producent sprzedaje to legalnie tylko w UK. Sam się zwracałem do producenta o wyjaśnienie sprawy i producent oczywiście Ci sprzeda, ale odpowiedzialność za posiadanie produktu wytworzonego z cannabis indica ponosisz sam.
Ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii: zakazane jest "Ziele konopi innych niż włókniste oraz wyciągi, nalewki farmaceutyczne, a także wszystkie inne wyciągi z konopi innych niż włókniste".
ChWeb nie jest konopią włóknistą.
gość
29-11-2015, 07:31:02

Bzdury pan piszesz. Producent nie sprzedaje tego w UK. W UK sprzedaje to prywatna firma - dystrybutor podobnie jak w Polsce. Pokaz mi pan w ustawie że wszystko co jest wytwarzane z cannabis indica jest nielegalne. W ustawie jest napisane że wszystko z konopi innych niż włokniste. Kazda konopia jest włóknista o ile zawiera poniżej 0,2% thc w Polsce lub 0,3% thc w USA. Więc Charlottes Web jest legalne i przede wszystkim bardzo skuteczne w przeciwieństwie do olejków robionych z europejskiej samosiejki. Tak się składa że osobiście obserwuję proces leczenia przy pomocy oleju Charlotty i dopiero ten olej przyniósł leczniczy skutek po tym jak nieskuteczne okazały sie endoki, cibdole, medihempy i Bóg wie jakie inne wynalazki. Ten olej do niedawna musiał być sprowadzany ze stanów dziki Bogu teraz jest już dostepny w Polsce i nie siej pan paniki że jest nielegalny. Jest legalny i przedewszystkim pomaga w przeciwieństwie do tych pańskich bezużytecznych *** które pan próbujesz wciskać ludziom w swoim sklepie. Idż pan robić kryptoreklame swego sklepu gdzie indziej albo siegnij pan do kieszeni i zapłać za reklamę aby ludzie wiedzieli ze to reklama zamiast udzielać komentarzy na forum niby że zwyczajny użytkownik.
gość
16-12-2015, 08:44:12

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-12-2015, 00:03:11

Same farmazony piszecie. Charlotes Web to tylko nazwa handlowa mająca na celu wprowadzić ludzi w błąd, do tego na etykiecie napisane jest wyraźnie "hemp OIL" czyli olej z konopi włóknistych podobnie jak pozostałe oleje cbd. Ale jak ktoś jest frajerem to niech sobie kupuje za 3x wyższa cenę. Powodzenia
gość
17-12-2015, 20:55:47

Pewnie że Hemp bo ma mało THC za to dużo CBD w roślinie. Zresztą to nie tylko o to chodzi ale o terpeny a ich w innych olejach prawie wcale nie ma. Charlotte's Web działa doskonale i 90% użytkowników wie że to prawda i wraca do tego oleju, statystyki mówią wyraźnie że to najskuteczniejszy olej.
gość
28-12-2015, 14:28:17

Czy tu na tym forum można liczyć na wypowiedź jakiegoś eksperta - lekarza neurologa znającego się na rzeczy? Po co mi zdanie ludzi, którzy piszą jako goście? Też od kilku lat, od kiedy zacząłem okazyjnie palić jestem zdrowy, ale co to ma do rzeczy? Skoro to jest forum neurologiczne to nie może jakiś neurolog zweryfikować mojej autodiagnozy tylko muszę wyczytywać życiowe mądrości ludzi, którzy wiedzą tyle co ja?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: