Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
20-04-2012, 06:20:40

Witajcie....
Zgłasza się stara doktorowa:) - z operowanymi 2 dyskami i posiadająca dwa stabilizatory!....
Oj.Raf - rozbawiłam się od samego rana...
Ale również czytam o dotacjach!...Z niczego jeszcze nie korzystałam mając I grupę..a tu czytam co można..Trzeba pomyśleć .Jedynie jeżdżę sobie od czasu do czasu środkami komunikacji miejskiej za darmochę..Ale częściej wsadzam d......ę do auta..:) .
Janusz...mam 5skierowania na dwa rezonanse do B. i to w dwóch różnych dniach....w maju w tej Bydzi:)) Myślę,że zrobią mi te dwa w jednym dniu ( oby?)...to na drugi termin uproszę abyś TY wszedł!...:)
Ty sobie teraz załatwiaj termin -.w razie czego .
Nadal chodzę do rehabilitanta..kłuje mnie szpilami!...(już wiem o czym pomyśli Raf)...i nie jest najgorzej.
Pozdrawiam Was Kochani.....
Halina z mielopatią...
Wtajemniczona
20-04-2012, 06:23:02

Janusz...mam 5skierowania na dwa rezonanse do B....
oczywiście ,że nie mam 5 skierowań..tylko dwa!
Skąd tam sie znalazła 5 ?...nie wiem)))))))
Halina z mielopatia
gość
20-04-2012, 06:29:57

Spine, wierzę w twoją cierpliwość oraz chęć zwycięstwa, nieraz to pokazałaś.
Królewskie Miasto Kraków żyje sobie swoim życiem, jest oki, jak onegdaj bywało. Czasami jakieś oszołomy, dziwne ludziki z ulicy Wiejskiej ( jak sama nazwa wskazuje ) w W-awie, próbują załatwiać tu swoje wyimaginowane problemy.
W maju czeka mnie rehabilitacja, w czerwcu następna, oczywiście ambulatoryjna. Mam już wstępny termin pobytu w Szpitalu Reh. w Zakopanem, Wrzesień 2014.
Nie ma się co dziwić , że nasze forum chcą specjalnie wyróżnić. Mamy sprawnie działających doradców, dużo wejść. Można się pochwalić przed przyszłym reklamodawcą.
=============================
Dwaj mężczyźni przechodzą koło sejmu.
Nagle w sejmie rozlega się głos:
- Sto lat! Sto lat!
Jeden z mężczyzn mówi:
- Patrz, chyba ktoś tam ma urodziny.
- Nie, wiek emerytalny ustawiają.
=============================
Miłego dnia
Irek
krak62
Początkująca
20-04-2012, 11:34:11

Janusz, wyprzedziłeś mnie w implantach!! Ale to nic ,ja w tej branży próbuję spasować.
Za stołek na forum też dziękuję, wolę być szarym połamańcem. A czuję się bardziej "pozytywnie SKRĘCONA" niż zakręcona.
Teraz biegam na zeszło-rocznie zleconą rehabilitację i dzisiaj robiłam za "dziwo" w którym tyle pogrzebano a ciągle żyje i chodzi. Studentom mnie pokazywali mnie jak małpę w ZOO, ale nikt z młodych nie odważył się mnie dotknąć!!!
Vika
Początkująca
20-04-2012, 11:34:51

Pani Kasiu, bardzo dziękuję
Za ułatwienie kontaktu. Szczególne podziękowanie za przywrócenie stron sprzed około roku, które przeczytałam tylko pobieżnie
Pozdrawiam. Joa
Joa
Początkująca
20-04-2012, 11:43:26

Doktor kuracjusz stawia się do apelu
Czytam Was regularnie, kładziemy się wówczas z kompem na boku (każdy swoim) i jest super
Ale wtedy nie mogę pisać. Nie służy mi jeszcze żadna inna pozycja do kontaktów przez komputer
Zbiorę się w garść i wtedy usiądę na dłużej i się rozpiszę.
Sedecznie pozdrawiam
Zosiu, jak miło, że już wróciłaś
Jo
Joa
Początkująca
20-04-2012, 11:47:25

Witam wzystkich bardzo serdecznie ,jestem tu nowa chociaż mam dużo doświadczeń związanych z kręgosłupem szyjnym i nie tylko.W 2007r miałam 1 operację na szyjny,usunięcie dysków C5/6 oraz C6/7 i stabilizację implantami.Operacja przebiegła dobrze.okres pooperacjny również.Po ok.roku bóle wróciły i 2010r następna operacja tym rarem jednego dysku C3/4.Przy drugiej operacji było gorzej bo dostałam niewydolności oddechowej ze względu.że choruję również na miastenię.W tym roku mam zaplanowaną już trzecią operację C4/5 i jakaś płyta.Dodam. że chruję też naserce .mam wadę zastawek i chorobę wieńcową.Boję się następnej operacji.boję się.że nie obudzę się.Proszę dodajcie mi otuchy.Pozdrawiam
Malgos
Początkująca
20-04-2012, 12:01:15

Dodam jeszcze, że byłam operowana w Bydgoszczy,może odezwie się ktoś kto był operowany tam.Serdecznie pozdrawiam.
Malgos
Forumowicz
20-04-2012, 14:31:02

margotkaw 2012-04-20 13:47:25 Witam wzystkich bardezo serdecznie ,jestem tu nowa chociaż mam dużo doświadczeń związanych z kręgosłupem szyjnym i nie tylko.
YO :)

W 2007r miałam 1 operację na szyjny,usunięcie dysków C5/6 oraz C6/7 , C3/4, C4/5 i jakaś płyta.Boję się następnej operacji.boję się.że nie obudzę się.Proszę dodajcie mi otuchy.Pozdrawiam
Nic nie pękaj będzie dobrze, dasz radę w końcu jesteś doktorem (chyba)

P.S.
jutro idę na kawalerski , klub go-go mam nadzieje że jakieś jędrne (***)(***) pomylą się i wyściskają mnie zamiast kawalera
Początkująca
20-04-2012, 15:11:09

Do Raf.Doktorem nie jestem, ale tyle już się w życiu nacierpiałam,że już nie daję rady i jeszscze ta trzecia operacja.Myślałam. że te dwie i już koniec,a tu jeszcze jeden dysk do naprawy i do tego duża stenoza co grozi uszkodzenim rdzenia. Pozdrawiam wszystkie szyjki.
Malgos

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: