Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
21-07-2011, 18:57:07

Mariko!l
Będzie coraz lepiej. Wytrwałości a pozytywne efekty będą
Pozdrawiam-Wiesia
gość
21-07-2011, 19:10:48

Anno!
Podaje Ci też stronę w/g mnie ciekawą /drkręgosłup/
PozdrawiamWiesia
gość
22-07-2011, 06:57:06

Dziękuję Wiesiu za słowa otuchy.Pozdrawiam wszystkie szyjki i życzę miłego dnia bez bólu!!! MARIKA
gość
22-07-2011, 07:16:52

Witajcie.
Spine, miło że odwiedzasz Swoszowice. Mogę polecić to sanatorium wszystkim Szyjką. Spine, pomogą Tobie na 100%. Szczególnie polecam : kąpiele siarczkowe, zabiegi borowinowe, masaże. Co do sali gimnastycznej to... miła jest, rozmowa z panią rehabilitantką.

http://www.uzdrowisko.krakow.pl/index.php

Możesz skoczyć do mojego cudotwórcy Krzysztofa Ptaka, przychodnia REHA-MED tel: 502-261-910, powołaj się na mnie. Godzinna wizyta 90 zł, ale kto wie, może właśnie tu tkwi sedno mojego podejścia do dyskopatii.
Liczę również na spotkanie w realu z "dobrym duchem" forum.

Halinko, widać taka dola skarbnika. W pracy się nie wzbogaci, ale tytanu mu później nie żałują .

Pozdrawiam
Irek
krak62
gość
22-07-2011, 08:51:15

Witajcie!!! Mam jeszcze pytanie,które na pewno było tu zadawane nie raz ale jeszcze nie za wiele mogę siedzieć przy komputerze aby wyszukać odpowiedzi.Zwolnienie szpitalne mam do 13 sierpnia ale to chyba jeszcze nie czas na powrót do pracy.Gdzie mam się potem udać po dalsze zwolnienie i jak długo mogę na nim być.Z góry dziękuję za pomoc,bo w tym temacie jestem zupełnie zielona,a wasze doświadczenia i porady są jak skarbnica wiedzy.Pozdrawiam!!! MARIKA
Początkująca
22-07-2011, 14:51:09

Mariko
Dziekuje Ci za informację i serdecznie pozdrawiam Marta.
Początkująca
22-07-2011, 17:30:43

Mariko! Dalsze zwolnienie w moim wypadku wystawiał mi lekarz rodzinny , podstaw stanowił wypis ze szpitala, mysle ze nie bedziesz miała z tym problemu, pozdrawiam wszystkie SZYJKI.
anna
gość
22-07-2011, 18:36:16

Bardzo dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam szyjki!!! MARIKA
gość
22-07-2011, 19:21:54

A ja mam jeszcze inne pytanie związane poniekąd z operacją kręgosłupa. Stwierdzono u mnie dyskopatię, oraz rwę szyjno-barkową praostronną podrażnieniowo-ubytkową na podłożu centralno-prawobocznej przepukliny krążka międzykręgowego c5-c6. Zachorowałam ponad rok temu w maju. Wykorzystałam 182 dni chorobowego, obecnie jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym, ale maksymalnie mogę być na nim do listopada. Operacja odbędzie się najwcześniej za rok. W między czasie zostałam zwolniona z pracy, bo po co komu chory pracownik, bez wypowiedzenia w trybie natychmiastowym. Powiedzcie co dalej robić, jak iść do pracy jeśli często nie panuję nad prawą ręką i ból jest nie do wytrzymania. Kto mi podpisze zdolność do pracy w takim stanie, a zresztą nie jest to jedyna dolegliwoścćutrudniajaca mi pracę zarobkową. Jestem w trakcje diagnozowania odcinka kręgosłupa lędźwiowego i mam zmiany w kolanach 3 stopnia w 4 stopniowej skali. Nie jest lekko, ale co robić? Czy macie jakieś doświadczenia z ZUSem, czy mam szansę na rentę do i po operacji do momentu kiedy nie poczuję się na tyle dobrze zeby isć do pracy. Mam 43 lata.
Anita
gość
22-07-2011, 19:42:21

Napisałam wcześniej i moja wypowiedź się nie pojawiła, czemu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: