Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
19-01-2011, 08:00:24

Dzięki Grażynko.
Mam jeszcze pytanie ,przy wypisie lekarz mi wspomniał że po zakończeniu leczenia powinnam się zgłosić(tylko nie zapamiętałam gdzie) i lekarz(nie wiem jaki) powinien wydać zaświadczenie dopuszczające do pracy.Może wiesz coś na ten temat?
Pozdrawiam Ela
gość
19-01-2011, 10:41:15

to chyba chodzi o lekarza medycyny pracy, ale niech wypowiedzą się osoby z doświadczeniem . Olga
Początkujący
19-01-2011, 11:14:17

Witam wszystkie szyjki , moja diagnoza to na poziomie C6-C7obecność dużej szerokopodstawowej,Pośrodkowo-dwubocznej wypukliny krążka międzykręgowego,który uciska na worek oponowy i zwęża oba zachyłki boczne kanału kręgowego, to jedno z rozpoznań jakie u mnie zaistniały ... Lekaż zaproponowalzabieg z Prestige firmy Medtronic,proszę was o kontakt z takim już wszczepionym implante... pozdrawiam Panią Elzbietę o której juz troszkę pczytałem i Was ...szyjki
gość
19-01-2011, 14:24:34

Witam Szyjki.
Elu w moim mieście nie ma neurochirurga więc prowadził mnie ortopeda- wszystkie zwolnienia ,wniosek na zasiłek rehabilitacyjny pisał ortopeda a po zakończonym całkowitym leczeniu wystawił papier o zakończonym leczeniu z którym udałam się do lekarza medycyny pracy on podejmuje decyzję o zdolności do .
Tym razem tez tak będzie L4 kończy mi się 31.Marca i dalsze leczenie w Por.Ortopedycznej.Jeśli L4 przekracza 30 dni zawsze potem przed przystąpieniem do pracy należy mieć zaświadczenie o zdolności do pracy.
Artur na wcześniejszych stronach było gdzieś- pisała Zosia
o implantach ten o którym piszesz to tak coś mi sie przypomina to implant ruchomy ,ale poczytaj posty Zosi -to nasza Wszechnica wiedzy może się odezwie.
Moje dobre samopoczucie mnie przerasta czego i Wam z całego serca życzę.GRAŻYNA.
gość
19-01-2011, 16:32:30

Witam...i dziękuję za odzew....zastosuje się do Pani Grażyny i zmykam odnaleść te osoby ,bo zabieg jest nieunikniony...dobitnie dziś kilka osób mi to uswiadomiło...pozdrawiam szyjki te po i również przed "zabiegami"...Artur.
gość
19-01-2011, 16:32:30

Witam...i dziękuję za odzew....zastosuje się do Pani Grażyny i zmykam odnaleść te osoby ,bo zabieg jest nieunikniony...dobitnie dziś kilka osób mi to uswiadomiło...pozdrawiam szyjki te po i również przed "zabiegami"...Artur.
Początkująca
19-01-2011, 16:42:44

Witam, Szyjki! Dawno nie pisałam, bo czasu wciąż brak, ale czytam na bieżąco. Od mojej operacji minęły 4 miesiące i zaczęłam rehabilitację. Nie przyznam się, jaki tryb życia prowadzę przy umierajacej mamie, bo znów na mnie nakrzyczycie. Myślę, że rehabilitacja i opieka nad mamą się rownoważą i wychodzę na 0.
Artur, pytasz o prestiż. Mam takie dwa imlanty i uważam, że są rewelacyjne. Jak chcą Ci taki zainstalować, to nie marudź. Nie nosiłam kołenierza i ruchomośc jest ok. Jak masz jakieś pytania, odpowiem.
Pozdrawiam - Ela
Początkująca
19-01-2011, 16:46:37

Witam, Szyjki! Dawno nie pisałam, bo czasu wciąż brak, ale czytam na bieżąco. Od mojej operacji minęły 4 miesiące i zaczęłam rehabilitację. Nie przyznam się, jaki tryb życia prowadzę przy umierajacej mamie, bo znów na mnie nakrzyczycie. Myślę, że rehabilitacja i opieka nad mamą się rownoważą i wychodzę na 0.
Artur, pytasz o prestiż. Mam takie dwa imlanty i uważam, że są rewelacyjne. Jak chcą Ci taki zainstalować, to nie marudź. Nie nosiłam kołenierza i ruchomośc jest ok. Jak masz jakieś pytania, odpowiem.
Pozdrawiam - Ela
Początkująca
19-01-2011, 16:47:03

Pozdrawiam - Ela
gość
19-01-2011, 17:30:36

Witam ,już wieczorkiem...hehe ,cieszę się ludziska bo nabieram pewności ,której w pewnym momęcie gdzieś mi czmychła...rety sam w to jeszce nie wierzę ale za kilka kilkanascie dni poznam smak... jaki to będzie nie mam pojęcia ,ale chylęczoła przed ...szyjkami które są już po i wciąż dają motywują i pozwalają natchnąć takich niedowiarków i zlęknionych takich jak Ja osób ...bo i tak nie ma wyjścia...
Obawy są... co jest po zabiegu ,słyszalem ze ból jest przdziwny piecze i takie tam ,jak reagowac na tego typu doznania... co dalej z szyjką...czy można i po jakim czasie powrócić do czynnej pracy i sportów...pozdrawiam Elę .Artur

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: