Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
12-12-2010, 19:10:01

monika68 2010-12-12 15:29:47 Mam rozumieć,że nie nosisz kołnierza za zgodą lekarza? A jeszcze jedno blizna jest z przodu i czy duża/ Pozdrawiam

Nie noszę kołnierza,ponieważ mam założone dynamiczne implanty (przy których nie trzeba nosić kołnierza) a nie sztywne:)
Moja blizna ma 4 cm i jest z przodu:)
Operacje miałam 19-go listopada i jest wszystko ok, teraz walczę z blizną;)

Pozdrawiam
gość
12-12-2010, 19:17:23

Magdo. a prof. Podgorski jeszcze sam operuje ,on wiekowy juz jest ... nie zleca operacje swoim asystenta? jak jestes nowa to ci powiem ze forumowiczke - spinka- operowal dr Wilk .. pogadaj z nia to ci powie jaki ten Wilk jest .... pozdrawiam
bolek
gość
12-12-2010, 20:08:33

Jan Krzysztof Podgórski ur. 3 lipca 1956 -na podstawie Wikipedii.

Bolek ze starością profesora chyba przesadziłeś.
gość
12-12-2010, 21:09:15

gosciu no moze .. ale czesto utytulowani i znani profesorowie ..nie chca sie juz grzebac sami zeby zamontowac jakiegos inplanta .. i slusznie sa powazniejsze sprawy jak operacje guza mozgu lub tym podobne .. szkoda ich czasu na impanta
bolek
Forumowiczka
12-12-2010, 21:38:59

Dawno tu nie zaglądałam i chcąc odpisać założyłam nowy temat, kompletnie bez sensu

Magda, w sprawie dr Wilka napisz do mnie na

myspine@gazeta.pl

Powiem, co wiem i co mogę
gość
13-12-2010, 07:43:49

Dzięki. lecę do szpitala
Początkująca
13-12-2010, 08:19:30

Magda- mnie operował dr. Wilk (30 listopada ) i z tego co wiem jest najlepszy w szyjkach.

Moniko ,trzymam kciuki, wszystko bedzie OK, nie moze byc inaczej

Pozdrawiam i milego dnia zycze.
Iwona
gość
13-12-2010, 09:34:23

Witam !
Mam pytanie do szyjek doświadczonych.
Czekam na termin operacji i chciałabym się dowiedzieć czy dokumenty do orzecznictwa w/s ustalenia stopnia niepełnosprawności składać: teraz czy po operacji?
Z góry dziękuję za od[poweidzi. Ola
gość
13-12-2010, 09:35:05

Witam !
Mam pytanie do szyjek doświadczonych.
Czekam na termin operacji i chciałabym się dowiedzieć czy dokumenty do orzecznictwa w/s ustalenia stopnia niepełnosprawności składać: teraz czy po operacji?
Z góry dziękuję za od[poweidzi. Ola
Forumowiczka
13-12-2010, 12:49:59

Ola, musisz ocenić dla jakich celów głównie będzie Ci potrzebne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
Jeśli komunikacyjnych-karta parkingowa, ulgi w komunikacji miejskiej- to z czego korzystasz cały czas to bez znaczenia.
Jeśli jednak głównie chodzi Ci o późniejsze ulgi w pracy:
-krótszy czas pracy
- urlop zdrowotny
to lepiej odczekać do ok.dwóch miesięcy przed końcem zwolnienia bądź świadczenia rehabilitacyjnego.
Komisja orzekająca powinna się odbyć w ciągu 30 dni od złożenia wniosku, potem dwa tygodnie na uprawomocnienie decyzji.
Przy naszych schorzeniach zwykle orzeczenie jest przyznawane na czas określony więc szkoda żeby ulgi w pracy przypadały na czas zwolnienia.
Pozdrawiam Z.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: