Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-01-2010, 05:48:51

Pawle tak już jest że w życiu stanąć przed wyborami mniej lub więcej wymagającymi przemyśleń nie jest łatwo podjąć decyzję gdy chodzi o nasze własne życie i zdrowie lecz tak jak już pisałem zbyt długie czekanie może przynieść więcej szkód jak dobroci Pozdrawiam i trzymam kciuki .

Moi drodzy jak wiecie teraz jest okres kolęd więc nie mam zbyt dużo czasu by przesiadywać przed komputerem lecz zapewniam że czytam wszystko od deski do deski Pozdrawiam Was Serdecznie
gość
15-01-2010, 12:11:27

Witajcie cóż to za milczenie ja w przerwie między rehabilitacjami czyli pod nazwą kolęnda po zdrowie?
Spinko kawały mi się skończyły może ty coś opowiesz Pozdrawiam
Forumowiczka
15-01-2010, 17:14:35

Gosiu K. - Twój opis jest dość typowy, przeczytaj, co napisałam trochę wcześniej odpowiadając Adrianowi .
Zawsze ważne jest to, jakie masz objawy bólowo-neurologiczne.
adrian 2010-01-14 18:53:56 Już nie mogę się doczekać wizyty u dr B. mam w planie jeszcze jednego speca będąc w okolicy W-wy, ciekawe co powie/dzą.
Pozdrawiam

A powiesz którego?

Paweł, ja byłam tak jakby na Twoim miejscu w czerwcu... zrobiłam, co zrobiłam, poddałam sie operacji. Teraz przyszła pora Twoich decyzji.
Do listopada 2010 jeszcze mnóstwo czasu, zdążysz przemyśleć temat (mam nadzieję...). Swoją drogą paskudnie odległe są te terminy operacji

O nie, Januszu, kawałów nie umiem opowiadać.
Tu Irka trzeba... .
Wtajemniczona
15-01-2010, 18:01:51

Witajcie!!!!!!!!!!
jak widać nie za często tu zaglądam, bo praca wypełnia mi cały dzień. wyjeżdżam rano i wracam późnym wieczorem.
W szkole zbliża się koniec semestru, kto miał coś wspólnego z nauczycielami to wie czym to pachnie.
Ponadto jakoś ciągnie się za mną fala pogrzebów, wielu znajomych ostatnio odeszło i wokół pełno ludzi chorych n nowotwory...........nie fajnie funkcjonuje się w takiej atmosferze.
Mój kręgosłup czasem protestuje przeciwko mojej pracy i wówczas zmusza mnie do zwolnienia obrotów.Zdarza mi się bardzo duże napięcie mięśniowe w ramionach , tak ze czuję kłucie w rękach........... nic przyjemnego.
W pracy muszę trochę posiedzieć przy komputerze, więc w domu staram się nie siedzieć przy nim, więc rzadko tu zaglądam.
Kto z forumowiczów wybiera się na urodziny moje i Spinki -29.01. w Złotych Tarasach w Warszawie niech da znać na forum.
Spinka mam nadzieję, że jesteś przygotowana i masz plan
ADA
gość
15-01-2010, 18:24:57

ha ..ha..ha..Będąc na prewencji rentowej z ZUS-u dostałem kolejne wezwanie do pana/pani orzecznik tejże instytucji. Nie wiem czy chcą sprawdzić stan mojego zdrowiaczy fachowość pracowników Centrum Rehabilitacyjnego do którego wysyłają. Może agent wznowił swoją działalność

Przychodzi uniżony petent do zapracowanej urzędniczki w ZUS-ie:
- Dzień dobry szanownej Pani! Jak się Pani miewa?
- Ciężko. Jakoś mi się nie układa - żali się urzędniczka klikając po raz kolejny "rozdaj" w pasjansie.

W straży pożarnej dzwoni telefon. - Dzień dobry, czy to ZUS? - ZUS spłonął. Po pięciu minutach znowu dzwoni telefon. - Dzień dobry, czy to ZUS? - ZUS spłonął. Po następnych pięciu minutach znowu dzwoni telefon. - Dzień dobry,czy to ZUS? - Ile razy mam panu powtarzać, że ZUS spłonął! - odpowiada wściekły strażak. - Ale jak przyjemnie tego posłuchać!

:
Ado oraz Spineczko z chęcią bym się zjawił na Waszych osiemnastych urodzinach ale ..........jestem dyskopatą i obecny stan mojego zdrowia nie pozwala uczestniczyć mojej skromnej osobie w tak doniosłej uroczystości

Miłej Nocki
Irek
Początkująca
16-01-2010, 10:31:53

SpinkA T. -dziękuję za zainteresowanie. Z objawów bardzo silne 2 ataki prawej części ciała i bóle głowy . Teraz od tygodnia jestem na lekach przeciwzapalnych, ból nie jest tak dokuczliwy to co mam to trudno mi opisać ale mrowienie prawej strony (ręka) i brak normalnego czucia w ramieniu i mam strasznie zimną prawą dłoń z mrowieniem opuszków palców.
Nie znam lekarzy neurochirurgów zapisana jestem do Prof. J. Podgórskiego w Wawie na konsultacje. Moje przejścia z tą chorobą zaczęły się miesiąc temu nigdy nie odczuwałam takich dolegliwości i urazu też nie było. Może coś doradzisz odnośnie specjalistów z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
Forumowiczka
16-01-2010, 13:09:31

dorakami 2010-01-15 19:01:51
Kto z forumowiczów wybiera się na urodziny moje i Spinki -29.01. w Złotych Tarasach w Warszawie niech da znać na forum.
Spinka mam nadzieję, że jesteś przygotowana i masz plan ADA

Oczywiście, że plan jest .
W poniedziałek albo we wtorek odbędzie się wizja lokalna...

Irek, z agentem nigdy nic nie wiadomo. Czasem siedzi w ukryciu i steruje masami . Myslisz, że to on kazał orzecznikowi skontrolować Twoją osobę? Jak było?

Gosiu. Prof. Jan Podgórski to z pewnością świetny wybór, to doświadczony fachowiec. Mam nadzieję, że wiesz, że jest znany z oryginalnego sposobu bycia i traktowania pacjentów (ewentualnie poczytaj opinie pacjentów na www.***) . Postaraj sie nie zrazić i skup sie na diagnozie profesora. Kiedy do niego idziesz? I skąd jesteś?

Mnie przed operacją diagnozowało kilku neurochirurgów (J. Podgórski nie). Spośród nich polecam dwóch:

Rafała Górskiego - doświadczony, ogromna wiedza w ciekawy sposób przekazywana pacjentowi, komunikatywny i bezpośredni człowiek. Jasno przedstawił moją sytuację, poświęcił dużo czasu.

Arkadiusza Wilka - mój faworyt - bo to on mnie operował . Człowiek, którego darzę zaufaniem. Trafne diagnozy, przekonujące argumenty, szczerość.
Najważniejsze dla mnie - dał mi poczucie bezpieczeństwa. Przy nim strach przed operacją był dużo mniejszy.

W moim przypadku obaj panowie byli zgodni. Zapoznali mnie z za i przeciw. Decyzje o operacji podjęłam zupełnie samodzielnie, nikogo nie słuchając, nawet rodziny. Od tamtej chwili mineło już ponad pół roku.

Gosiu, jeżeli chciałabyś dowiedzieć się więcej o moich lekarzach, ich diagnozach czy operacji to zapraszam:

myspine@gazeta.pl
gość
16-01-2010, 13:48:31

Spinko agent jest na forum lub czyta forum, niektóre moje wypowiedzi były zbyt dosadne i mogły troszeczkę rozjuszyć agenta . Agent agentem a życie życiem.
W nadchodzącym tygodni idę na kontrolne RMI i za kilka dni się okazać może wiele lub w sam raz.
Cały tydzień mam bardzo ciekawy trzymajcie kciuki będę zdawał relację po zakończeniu kolejnych spraw

Sobota rano. Na rogu ulicy stoi stara prostytutka. Widać, że jeszcze się jej nikt nie trafił. Nagle staje koło niej czerwony polonez i wysiada z niego chłop w waciaku. Podchodzi do prostytutki i się pyta:- Kotku, co zrobisz za 100 zł?- Ha, za 100 wszystko. A chłop:- Świetnie. To jedziem murować!

Pozdrawiam
Irek
Początkująca
16-01-2010, 20:19:31

SpinkA T. - dziękuję Ci bardzo za podanie strony, nie znam tego lekarza poczytałam trochę opinii teraz już troszkę więcej wiem. Wizytę mam w poniedziałek a jestem z okolic Siedlec. Dziękuję za maila napewno zawrócę Ci głowę. Pozdrawiam
gość
17-01-2010, 01:45:28

Witam Drogie Szyjki.Dawno się nie odzywałam, ale moj wnuczek zajmuje mi sporo czasu.
Ponieważ dostałam zlecenie od Naszej Zosieńki to gorąco Nas wszystkich pozdrawia z Zakopanego(już niebawem będzie z Nami)co na pewno Nas cieszy
Pozdrawiam cieplutko,Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: