dorakami 2010-01-15 19:01:51
Kto z forumowiczów wybiera się na urodziny moje i Spinki -29.01. w Złotych Tarasach w Warszawie niech da znać na forum.
Spinka mam nadzieję, że jesteś przygotowana i masz plan ADA
Oczywiście, że plan jest
.
W poniedziałek albo we wtorek odbędzie się wizja lokalna...
Irek, z agentem nigdy nic nie wiadomo. Czasem siedzi w ukryciu i steruje masami
. Myslisz, że to on kazał orzecznikowi skontrolować Twoją osobę?
Jak było?
Gosiu. Prof. Jan Podgórski to z pewnością świetny wybór, to doświadczony fachowiec. Mam nadzieję, że wiesz, że jest znany z oryginalnego sposobu bycia i traktowania pacjentów (ewentualnie poczytaj opinie pacjentów na www.***) . Postaraj sie nie zrazić i skup sie na diagnozie profesora. Kiedy do niego idziesz? I skąd jesteś?
Mnie przed operacją diagnozowało kilku neurochirurgów (J. Podgórski nie). Spośród nich polecam dwóch:
Rafała Górskiego - doświadczony, ogromna wiedza w ciekawy sposób przekazywana pacjentowi, komunikatywny i bezpośredni człowiek. Jasno przedstawił moją sytuację, poświęcił dużo czasu.
Arkadiusza Wilka - mój faworyt - bo to on mnie operował
. Człowiek, którego darzę zaufaniem. Trafne diagnozy, przekonujące argumenty, szczerość.
Najważniejsze dla mnie - dał mi poczucie bezpieczeństwa. Przy nim strach przed operacją był dużo mniejszy.
W moim przypadku obaj panowie byli zgodni. Zapoznali mnie z za i przeciw. Decyzje o operacji podjęłam zupełnie samodzielnie, nikogo nie słuchając, nawet rodziny. Od tamtej chwili mineło już ponad pół roku.
Gosiu, jeżeli chciałabyś dowiedzieć się więcej o moich lekarzach, ich diagnozach czy operacji to zapraszam:
myspine@gazeta.pl