Witaj SPinka
Powiem Ci że wiara czyni cuda ale nie wiem jak dlugo jeszcze bede wierzyl ze bedzie dobrze.Na studiach mam ostre zaleglosci przez te lęki i niedowidzenie i zawroty glowy opuscilem pare ladnych miesiecy szkoly eh.... no ale cóz mam nadzieje ze w koncu cos mi sie uda ustalic.... 28 grudnia mam wizyte u innego neurologa ktory przyjmuje tez w szpitalu wiec mam nadzieje ze skieruje mnie na jakies inne badanie.Rehabilitanci powiedzieli mi ze przydalby sie jakis Tomograf komupterowy ale zobaczymy jak to bedzie.Ja jestem z Centrum Polski a dokladniej Płock i tutaj na wstępie odradzam leczenia sie heh..... wiem ze jestem jedna na 1000 osob ktora moze miec takie dolegliwosci ale takie przypadki powinni wlasnie wnikliwiej badać ale niestety taka jest rzeczywistosc naszego NFZ :D im wiecej w portfelu masz tym szybciej bedziesz zdrowy heh co do Ciebie to widze ze pielegniarka ma ostre pojecie czym sie zajmuje w zyciu codziennym hehe dobrze że Ja na kierowalas co to takiego hehe :) a Ty skad jestes jeli moge wiedziec ?:) pozdrawiam