krak62 2009-11-12 15:51:06 A mnie dopadł agent ZUS-owski. Mam wezwanie na 17-11-09 proszę o podpowiedź, które papiery najbardziej interesują ZUS wiadomo że, RMI i opinie lekarskie, czy również są zainteresowani opinią z dotychczasowych rehabilitacji?
Chodzi o kontrolę zwolnienia lekarskiego?
U mnie było tak:
Dzień spokojny, założyłam kołnierzyk i przesadzam kwiatuszki, w kuchni to robię i widzę przez okno jak do mojej posesji zbliża się listonosz na rowerze...
Coś poczułam, jakby ciarki...
Pukanie kołatką do drzwi, otwieram - list z ZUS-u!!!
Dreszczyk emocji. Otwieram list - wezwanie do ZUS-u na ul. Miodową w Warszawie na 09.09.2009 (wspaniała data, magia dziewiątek).
Zabrałam ze sobą wyniki badań (na kiliszach i opisy) i wypis ze szpitala . Pan doktor lustrator wyników badań nie chciał. Na podstawie wypisu ze szpitala orzekł (i zapisał chyba w komputerze), że zwolnienie jest zasadne i sprawa jest oczywista (cokolwiek to znaczy).
Ale może byc różnie... Renata (renbaz) rozbierała się w ZUS-ie...
Jeżeli jednak chodzi Ci o coś innego niż kontrola zwolnienia lekarskiego to daj znać...
krak62 2009-11-12 15:51:06I jeszcze coś specjalnie dla Spinki która bardzo lubi róże i na początku listopada trochę pisała na ten temat
Róża to kwiat miłości.
Ciernie zadają rany.
Czy istnieje miłość bez cierni?
Z różą są one związane.
BARDZO DZIĘKUJĘ. Bardzo, bardzo kocham róże i od lat staram się je pielęgnować w moim ogrodzie z coraz lepszym efektem
.
Symbolika róży jest dokładnie taka jak napisałeś...