Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
11-11-2009, 23:52:57

ewo
długie przesiadywanie za kółkiem na pewno nie służy kręgosłupowi

ja kiedyś miałam często stany podgorączkowe. Obadali mnie, osłuchali inie wiedzieli do czego się przyczepić. Może do częstych angin? W końcu trafiłam do takiego starego laryngologa. Pobadał, popatrzył, wysłuchał i powiedział, że to na tle nerwowym. Wyszłam od niego zdegustowana, ale skończyłm szkołę i egzaminy i wszystko przeszło. Coś w tym musiało być. Chociaż teraz też często mam stresa, to jakoś gorączki nie ma. NIe potrafię wytłumaczyć tamtej sytuacji racjonalnie

pzdr
gość
12-11-2009, 00:19:01

Zosiu,Piranio dzięki.W piątek idę do mojego neurolog.Zobaczymy co powie, i tym się z Wami podzielę.Wy pewnie nawet sprawy sobie nie zdajecie ,ale to cudownie (może nie do końca bo też jesteście w końcu ĺszyjkami),że tu jesteście.
Chociaż ktoś Nas rozumie,bo ja już myślałam,że hipochondryk jestem
Ewa
gość
12-11-2009, 06:21:40

Drogie szyjki czy gimnastyka poranna już odrobiona dla świeżo operowanych ćwiczenia izometryczne ?Ja już po gimnastyce po kawusi no nawet po przymusowym spacerze z psem teraz myślę jak tu moja żonę zrobić w konia co by pozwoliła mi wypić drugą kawę najlepiej jak idzie do pracy przynajmniej nie widzi ale dziś ma wolne oj będzie Truć . NO TO DO ĆWICZEŃ pozdrawiam Janusz

Konfesjonał dziś nie czynny tylko nagłe przypadki przyjmowane będą ,bo szef wrzeszczy że zbyt długo przesiaduje w Tym konfesjonale
Forumowiczka
12-11-2009, 08:54:32

Ja się nie gimnastykuję proszę księdza, mi nie wolno, doktor Wilk pozwolił tylko na rehabilitację barku .

Kto jest szefem konfesjonałów w Toruniu?
Ojciec Dyrektor czy ktoś nad nim???

hamer 2009-11-12 00:37:58 Nie poznaję siebie w poprzednim poście -jak to Spineczka pisała człowiek bez twarzy :) Pozdrawiam Zosia

Zosieńko Kochana nie człowiek bez twarzy tylko cień człowieka . Ty masz przecież anielski buziaczek.
Boję się, że pełen werwy nowo narodzony Leonek, jak przystało na Skorpionka, za bardzo Cię, Zosieńko, wyczerpie... a wnioskując z Twojej radości, nawet nie będziesz wiedziała kto Cię tak urządził .
Pamiętaj o sobie Kochana Zosiu, Leonek ma przecież także młodych, zdrowych, fajnych rodziców !
W razie problemów lub wątpliwości - wiesz, że zawsze masz u mnie miejsce na szkoleniu...
gość
12-11-2009, 10:48:08

Kto jest szefem konfesjonałów w Toruniu? cool
Ojciec Dyrektor czy ktoś nad nim??? (cytat)

Spinko ojciec dyrektor ma teraz gorsze zmartwienie chyba czytujesz prasę jego imperium chyli sie ku upadkowi szuka znowu chętnych do sponsoringu nie będzie zajmował się zwykłymi grzesznikami kiedy kasa ucieka a ja dodam z swojej strony słowa

Chwała Allachowi Allachowi chwała że się meczet spalił a karczma ostała
Forumowiczka
12-11-2009, 12:02:32

zanzibar 2009-11-12 11:48:08
Spinko ojciec dyrektor ma teraz gorsze zmartwienie chyba czytujesz prasę jego imperium chyli sie ku upadkowi szuka znowu chętnych do sponsoringu

Na mnie niech nie liczy .
Wolę inne formy sponsoringu...
Komitet Zarządzający w tej sprawie jest po mojej stronie - a to nie zdarza się często. Zwykle żywiołowo dyskutuję z Komitetem próbując udowodnić, że INNI też mają swoje racje.
zanzibar 2009-11-12 11:48:08
Chwała Allachowi Allachowi chwała że się meczet spalił a karczma ostała

Wspaniale !!! Co pijemy ?
gość
12-11-2009, 12:52:57

Spinka - !!!!!!!

St.Św.
gość
12-11-2009, 13:28:12

Dzisiaj Spinko herbatka z młotkiem setka i galaretka a co będę sobie żałował może ojciec Dyrektor podeśle mi jakąś kasę na szlachetniejszy trunek i zakąskę. Pozdrawiam Janusz
gość
12-11-2009, 14:51:06

Czytam forum i tutaj jakoś bardzo biesiadnie się zrobiło setki galaretki super humor. A mnie dopadł agent ZUS-owski. Mam wezwanie na 17-11-09 proszę o podpowiedź, które papiery najbardziej interesują ZUS wiadomo że, RMI i opinie lekarskie, czy również są zainteresowani opinią z dotychczasowych rehabilitacji? Dotychczas w takich przesłuchaniach nie uczestniczyłem jedynie mój dziadek w czasie wojny na gestapo- było ciężko. Proszę Was o jakieś konkretne podpowiedzi na forum lub ir62@02.pl.

Dwaj lekarze siedzą w celi. Jeden wzdycha:
- A mogłem zostać meteorologiem i wybaczono by mi 90% pomyłek..

I jeszcze coś specjalnie dla Spinki która bardzo lubi róże i na początku listopada trochę pisała na ten temat

Róża to kwiat miłości.
Ciernie zadają rany.
Czy istnieje miłość bez cierni?
Z różą są one związane.

Pozdrawiam

Irek
Forumowiczka
12-11-2009, 16:48:05

krak62 2009-11-12 15:51:06 A mnie dopadł agent ZUS-owski. Mam wezwanie na 17-11-09 proszę o podpowiedź, które papiery najbardziej interesują ZUS wiadomo że, RMI i opinie lekarskie, czy również są zainteresowani opinią z dotychczasowych rehabilitacji?

Chodzi o kontrolę zwolnienia lekarskiego?
U mnie było tak:
Dzień spokojny, założyłam kołnierzyk i przesadzam kwiatuszki, w kuchni to robię i widzę przez okno jak do mojej posesji zbliża się listonosz na rowerze...
Coś poczułam, jakby ciarki...
Pukanie kołatką do drzwi, otwieram - list z ZUS-u!!!
Dreszczyk emocji. Otwieram list - wezwanie do ZUS-u na ul. Miodową w Warszawie na 09.09.2009 (wspaniała data, magia dziewiątek).
Zabrałam ze sobą wyniki badań (na kiliszach i opisy) i wypis ze szpitala . Pan doktor lustrator wyników badań nie chciał. Na podstawie wypisu ze szpitala orzekł (i zapisał chyba w komputerze), że zwolnienie jest zasadne i sprawa jest oczywista (cokolwiek to znaczy).
Ale może byc różnie... Renata (renbaz) rozbierała się w ZUS-ie...

Jeżeli jednak chodzi Ci o coś innego niż kontrola zwolnienia lekarskiego to daj znać...
krak62 2009-11-12 15:51:06I jeszcze coś specjalnie dla Spinki która bardzo lubi róże i na początku listopada trochę pisała na ten temat

Róża to kwiat miłości.
Ciernie zadają rany.
Czy istnieje miłość bez cierni?
Z różą są one związane.

BARDZO DZIĘKUJĘ. Bardzo, bardzo kocham róże i od lat staram się je pielęgnować w moim ogrodzie z coraz lepszym efektem .
Symbolika róży jest dokładnie taka jak napisałeś...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: