Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
05-04-2023, 14:11:19

Gość 2023-04-05 14:39:52
A ja mam pytanie do szyjek PO. Po przyjęciu do szpitala jakie badania Wam robili? Tylko krew i jakies podstawowe czy rezonans albo prześwietne też?
Rezonans miałam swój RTG zrobili przed samą operacją a badania krwi itd żadnych nie robili tydzień przed przyjęciem kazali zrobić w swojej przychodni i zabrać ze sobą
Forumowiczka
05-04-2023, 14:11:58

Kika, ja miałam szytą jednak odklejałam opatrunek, żeby powoli suszyć ja na smarowanie rany w moim wypadku za wcześnie tak powiedziano mi dzisiaj - byłam zdjąć szwy, natomiast wokół natłuszczać jak najbardziej i czekać aż strupki zejdą, może poczytaj na googlach :)
gość
05-04-2023, 14:17:42

Drodzy. Dostalam skierowanie do szpitala w trybie pilnym. ( Abym nie musiala tyle czekac do poradni neurochirurgii) Neurochirurg ma ocenic czy sie kwalifikuje pod operacje.wg neurologa tak powiedzcie mi czy skierowanie tryb pilny oznacza ze od tak z dnia na dzien przyjmuja mnie na oddzial czy umawiam sie nabtermin i cz kam jakis czas ?
gość
05-04-2023, 14:33:39

Gość 2023-04-05 16:17:42
Drodzy. Dostalam skierowanie do szpitala w trybie pilnym. ( Abym nie musiala tyle czekac do poradni neurochirurgii) Neurochirurg ma ocenic czy sie kwalifikuje pod operacje.wg neurologa tak powiedzcie mi czy skierowanie tryb pilny oznacza ze od tak z dnia na dzien przyjmuja mnie na oddzial czy umawiam sie nabtermin i cz kam jakis czas ?

Ja skierowanie w trybie pilnym mialam od ortopedy.. około 8 miesięcy czelania na wizytę woec poszłam prywatnie niestety...
gość
05-04-2023, 14:37:15

Gość 2023-04-05 16:17:42
Witaj , skierowanie pilne to bardzo różnie. Pewnie zależy od lekarza i szpitala lub kliniki do ,której się dostaniesz . W maju mam operację i w sumie to wyjdzie 1,5 miesiąca czekania od wystawienia skierowania. Wiem ,że niektóre osoby czekają nawet do roku w trybie pilnym. M.
Początkujący
05-04-2023, 18:41:31

Mnie operował też doktor Nikodem Przybyłko w Czeladzi , operację miałem 21 marca założone szwy samo rozpuszczalne . Wszystko już się ładnie zagoiło chodzę już bez opatrunku od tygodnia , ale ból gardła pozostał do tej pory nie boli tak jak na początku ale czuć :(
Forumowiczka
06-04-2023, 07:01:56

Mnie gardło nie bolało i nie boli, szyja się goi jestem mega zaskoczona, byłam nastawiona na dramaty, teraz co mnie boli to kark nie mogę długo chodzić wiec często sobie leżę i znów wstaje, kołnierz mam do 8 tygodni. Robert dawno nie pisałeś dobrze, ze u ciebie Ok dostałeś skierowanie na rehabilitacje? Ja do Rept
Początkująca
06-04-2023, 07:45:26

Halinka ja mam tak samo gardło nic, rana swędzi więc się goi. Ale karczek ciągnie nie powiem czuje go i nie umiem wysiedzieć ogólnie. Więc drepcze sobie i kładę się i tak to wygląda
Forumowiczka
06-04-2023, 07:47:15

Kika05 2023-04-06 09:45:26
Halinka ja mam tak samo gardło nic, rana swędzi więc się goi. Ale karczek ciągnie nie powiem czuje go i nie umiem wysiedzieć ogólnie. Więc drepcze sobie i kładę się i tak to wygląda
Forumowiczka
06-04-2023, 08:05:46

Kika a rehabilitację masz zleconą bo nie pamiętam czy gdzieś pisałaś :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: