A ja nie dostałam zastrzyków.
Tola1982 2023-03-29 13:55:13
A te poduszki ortopedyczne macie jakieś konkretne? Dopytam lekarza czy zaopatrzyć się w kołnierz bo jak widzę nie każdy zaleca a czasem dostaje soe w szpitalu?
Judytka27 2023-03-30 10:17:39
Czesc wszystkim,
Juz wczesniej pisalam na forum ... mam jeszcze pytanko odnosnie dobrych neurochirurgow ...
Ktos warty polecenia z waszej strony? Mam juz umowiona jedna wizyte online oraz na koncowke maja w Szczecinie .... wolalabym jednak znalezc cos w okolicach Wroclawia - Zielonej Gory... od paru dni jestem w ciaglym poszukiwaniu ... no i glowa paruje :D Chcialabym zaczerpnac informacje od paru lekarzy ... zeby wiedziec co robic. Czy tez mieliscie chwilowe zalamanie po otrzymaniu wynikow (ze nie wiedzieliscie co robic kogo szukac mimo ze jasne jest ze pierwsze co trzeba znalezc lekarza)...
Moja rodzina takze wlaczyla sie mi do pomocy - cochwile mi kogos podrzucaja ale w natloku informacji poczulam ze bardziej zaczynam sie zamykac niz faktycznie dzialac ...
Dziekuje za wszelkie informacje - i wszystkim osoba juz po zabiegu ... zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Ciesze sie ze niektorzy z Was sa juz po zabiegu ... trzymam za was Kciucki !
Florentynka 2023-03-30 08:41:17Ja już mam cały brzuch siny od tych zastrzyków 🤣Halina1967 2023-03-30 03:04:54
Wyszłam do domu o 14 narazie wszystko Ok Florentynka - naćpana 🤣mówisz i dlatego nie boli ,śpię na poduszce z polecenia Zosi - daje radę, mam kołnierz do noszenia przez 8 tygodni, zastrzyki do brzucha, tabletki p/ bólowe pyralgina 500 całuski
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.