Dzięki Florentyna. Mi lekarz powiedział, że max 3 dni w szpitalu. A wam?
Florentynka 2023-03-12 22:17:12Mojra,Mojra44 2023-03-12 20:11:42
Wklejenia swój ledzwiowy z zapytaniem:
- czy to co zaznaczyłam na zdjeciu w kolorze niebieskim to przepukliny już z odcinka piersiowego czy jeszcze obejmuje lędźwiowy?
To co zaznaczyłam na czerwono z wykrzyknikiem dale mi czadu i ciagnie się ból z drętwienie w miejscu pod krzyżem poprzez całą lewą nogę do palca dużego
Można ocipieć z tego wszystkiego
To co zaznaczyłaś to jakiś "ciężki temat" chyba 😱 nie dziwię się, że Ci drętwieje 😱
Florentynka 2023-03-12 22:15:10Hej🙂Kika05 2023-03-11 11:31:40
Hej mój termin też się powoli zbliża 27.03 i mam pytanko do tych co już przeszli. W czym się jedzie na operacje w swojej piżamie czy dają coś? I czy jak w od nich to kiedy można się ubrać w swoją, da się radę po wybudzeniu?
Musisz poczytać wcześniej, są rozpisane całe "torby" co zabrać, a co niepotrzebne.
Ja jestem spakowana i napiszę Ci co mam:
- 3 piżamki zapinane z przodu
- powerbank
- ładowarka do telefonu
- mokre chusteczki
- żel pod prysznic, mydełko, pasta do zębów, antyperspirant
- wkładki higieniczne
- majteczki
- skarpetki
- 3 biustonosze zapinane z przodu
- poduszkę ortopedyczną
- słuchawki bezprzewodowe
- leki, które biorę
- szlafrok
....i chyba wszystko 😁
A na operację zabierają Cię w ich "mundurku"
Halina1967 2023-03-14 03:55:09
Hej Florentynka jaka poduszkę bierzesz ? Nie mam poduszki żadnej w domu się na zdewaluowanym „jasku” myślisz, ze to konieczne ? Nie wiem nawet jaki odpowiedni kupić możecie dziewczyny coś doradzić ??? Czy w ogóle powinnam kupować jak nie wiem nic o rozmiarze ?
Florentynka 2023-03-14 09:40:37Halinka ŁobuzieHalina1967 2023-03-14 03:55:09
Hej Florentynka jaka poduszkę bierzesz ? Nie mam poduszki żadnej w domu się na zdewaluowanym „jasku” myślisz, ze to konieczne ? Nie wiem nawet jaki odpowiedni kupić możecie dziewczyny coś doradzić ??? Czy w ogóle powinnam kupować jak nie wiem nic o rozmiarze ?
Ty nie śpisz w nocy?
Poduszkę ortopedyczną mam, zobaczymy czy da radę w szpitalu ale na pewno ją biorę
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.