Zosiu zostawiłam Ci wiadomość odnośnie gościa na profilu
Florentynka 2023-03-09 22:30:02Wydaje mi się że pampers nie będzie Ci potrzebny po pionizacji będziesz mogła udać się do toalety a co do oddawania moczu mój lekarz nie zakładał cewnika ja nawet go nie chciałam po wybudzeniu pielęgniarz poinformował mnie ze będę musiała oddać mocz nie pamiętam dokładnie w jakim przedziale czasowym jeżeli bym tego nie zrobiła to musieli by założyć cewnik później poprosiłam o basen i z głowy przy odcinku szyjnym nie miałam problemu ale to mój przypadek każdy jest innyMojra44 2023-03-09 21:11:37Najważniejsza dla mnie była poduszka ortopedyczna + stopery (ale z nich akurat nie musiałam korzystać-ale różnie jest najlepiej tza pływackie bo nie uwieraja) pamiętaj o lekach i spisaniu dawek na zasadzie np. 1-0-1. Jak coś przypomni mi się to napiszę🤔[/CYTATFlorentynka 2023-03-08 21:58:13
Mojra, daj znać co jeszcze mogę wziąć do szpitala, żeby umiliło mi życie 🤣
Mam powerbank, Tantum Verde, 3 piżamki zapinane z przodu, ręczniczki, bieliznę, kosmetyki...., Co jeszcze, żebym czegoś nie pominęła, bo to 13 dni zostało 😊
A co z pampersem, jest taki w WAMie?
Gość 2023-03-10 11:33:53To ja nie zalogowałam sięFlorentynka 2023-03-09 22:30:02Wydaje mi się że pampers nie będzie Ci potrzebny po pionizacji będziesz mogła udać się do toalety a co do oddawania moczu mój lekarz nie zakładał cewnika ja nawet go nie chciałam po wybudzeniu pielęgniarz poinformował mnie ze będę musiała oddać mocz nie pamiętam dokładnie w jakim przedziale czasowym jeżeli bym tego nie zrobiła to musieli by założyć cewnik później poprosiłam o basen i z głowy przy odcinku szyjnym nie miałam problemu ale to mój przypadek każdy jest innyMojra44 2023-03-09 21:11:37Najważniejsza dla mnie była poduszka ortopedyczna + stopery (ale z nich akurat nie musiałam korzystać-ale różnie jest najlepiej tza pływackie bo nie uwieraja) pamiętaj o lekach i spisaniu dawek na zasadzie np. 1-0-1. Jak coś przypomni mi się to napiszę🤔[/CYTATFlorentynka 2023-03-08 21:58:13
Mam powerbank, Tantum Verde, 3 piżamki zapinane z przodu, ręczniczki, bieliznę, kosmetyki...., Co jeszcze, żebym czegoś nie pominęła, bo to 13 dni zostało 😊
Gość 2023-03-10 11:33:53Florentynka przy operacja dają strój niebieski -spodnie i góra z krótkim rękawem, mogą dać rajtuzy uciskowe jeśli masz żylaki ale nawet jeśli nie masz to bież i zakładaj tylko bardzo ciężko je założyć ale dasz radę, i jest pampers.Florentynka 2023-03-09 22:30:02Wydaje mi się że pampers nie będzie Ci potrzebny po pionizacji będziesz mogła udać się do toalety a co do oddawania moczu mój lekarz nie zakładał cewnika ja nawet go nie chciałam po wybudzeniu pielęgniarz poinformował mnie ze będę musiała oddać mocz nie pamiętam dokładnie w jakim przedziale czasowym jeżeli bym tego nie zrobiła to musieli by założyć cewnik później poprosiłam o basen i z głowy przy odcinku szyjnym nie miałam problemu ale to mój przypadek każdy jest innyMojra44 2023-03-09 21:11:37Najważniejsza dla mnie była poduszka ortopedyczna + stopery (ale z nich akurat nie musiałam korzystać-ale różnie jest najlepiej tza pływackie bo nie uwieraja) pamiętaj o lekach i spisaniu dawek na zasadzie np. 1-0-1. Jak coś przypomni mi się to napiszę🤔[/CYTATFlorentynka 2023-03-08 21:58:13
Gość 2023-03-10 13:01:50
Mojra Bardzo dziękuje , w Łodzi mieliśmy cudownego prof Polisa niestety wiek nie pozwala mu już na operowanie .
Czyli polecasz prof Radka ?
Przejmuje się samym faktem reooperacji możliwością powikłań …..
Dziewczyny jeśli chodzi o samopoczucie po operacji szyjnego jest znacznie lepiej niż po lędźwiowym . Mąż miał dwie , bliski przyjaciel tez a teść na lędźwiowy . Po szyjnym kondycja szybko wraca Praktycznie zaraz się chodzi Po drugiej operacji mąż miał problemy z mówieniem ale przeszło 😉
Polecam musy, jogurty płynne i wodę z butelka z dzióbkiem.
Jeśli chodzi o decyzje czekania na lekarza Poczekałbym te dwa tygodnie -operator jest tu najważniejszy . Widzimy ogromną różnice pomiędzy lekarzami operującymi . Wiem ze czekanie jest trudne , ale szala po drugiej stronie jest wysoka 💪
Halina1967 2023-03-10 12:18:11
:( Jestem załamana, zadzwonili właśnie, że lekarz, który mnie miał operować niestety musi brać udział w operacjach ratujących życie i albo się zgodzę na inny zespół albo zmiana terminu :( tydzień lub dwa więc FLORENTYNKA może być tak, że będziesz przede mną a tak jestem nastawiona na ten poniedziałek :(
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.