agnieszka197311 2022-07-10 08:35:18
Ania-nati, jak samopoczucie, jak funkcjonujesz?
agnieszka197311 2022-07-10 08:35:18
Ania-nati, jak samopoczucie, jak funkcjonujesz?
Gość 2022-02-28 06:29:01
Ja chodzę do doktora Andrzeja Bojdy. Operuje w szpitalu Wojskowym we Wrocławiu.poszlam prywatnie i w ciągu miesiąca miałam termin.ale sam mi powiedział żebym się wstrzymała jeszcze z operacją mino pękniętego dysku.alina
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2022-07-17 20:29:44
Hej
Czy był tu ktoś operowany w Warszawie? U kogo? Jestem po urazie komunikacyjnym, po wypadku badał mnie ortopeda, uraz whiplash. Skierował mnie do neurologa ze względu na charakter urazu. Zrobiłam MRI i wyszła wypuklina na C4-5 i szerokopodstawna przepuklina C5-6 z uciskiem na worek oponowy i rdzeń kręgowy, zniesiona lordoza szyjna, brak deficytów neurologicznych. Jeden neurolog stwierdził, że sama sobie zniszczyłam kręgosłup bo jest zniesiona lordoza szyjna i ta wypuklina wyżej, a przepuklina wyszła też z mojej winy. Skierowano mnie dalej do neurochirurga. Neurochirurg i neurolog (przy okazji) nie zgodzili się z wcześniej wydaną opinią właśnie ze względu na pojawienie się dolegliwości po tym wypadku samochodowym. Po samym obrazie „pilna operacja” ale z badania i wywiadu wyszło, że przez 6 miesięcy rehabilitacja i po tym czasie kontrola z MRI. Hicior bo Fizjo po wywiadzie stwierdził, że ortopeda wystawił złą diazgnozę i po co w ogóle szlam do neurologa i później do neurochirurga, „po co się pani tak na tą operacje pcha?”. Ale do brzegu. Robię wszystko by było dobrze, wiadomo ból straszny, pieczenie mnie dobija, jestem na lekach przeciwbólowych i jakoś tak ten dzień mija. Tak czy siak żeby nie robić później nic na pałę wolę zorientować się wśród Warszawskich specjalistów NFZ. Od urazu chodzę do lekarzy prywatnie, badania i fizjo również prywatnie, neurolog na cito za 10 miesięcy a gdzie tu czas na rezonans i neurochirurga😝[/CYTAT ] śle zdania mogą być podzielone. Mnie też przy braku ubytkow i w ogóle objawów, tylko tak jak piszesz z obrazu MRI pilnie do operacji nikt niestety nie mówi po co się pchasz. Wręcz odwrotnie, że szyję operuje się ze względu na obraz, a niekoniecznie na ból. W końcu mnie przekonali. Operacja w Krakowie
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.