Bogusiu od korporektomii, proszę o kontakt. Mam dla Ciebie wiadomość. Jeżeli posiadasz nadal mój numer telefonu, to byłaby to najlepsza droga, jeżeli nie, na pw. Zosia
Bidusia81 2020-01-27 17:02:51
...ja to mam wrażenie, że ze mną gorzej - i fizycznie, i przez to psychicznie bo dziś znów w obu nogach jakieś mrowienia, czasem zdrętwienie...no prawa noga jakby nie moja od kolana w dół wszystko to potęguje mój strach -
Bidusia81 2020-01-27 21:36:21
Jutro umawiam się do ogólnego i biorę skierowanie do psychologa muszę coś zrobić bo oszaleję z tymi czarnymi myślami...
Gość 2020-01-28 18:19:42
Hm, dawno mnie tu nie było, widzę nowe osoby a zwłaszcza ciągle udzielająca się Bidusia81 🙂 czy 81 to data Twojego urodzenia? Jesteś jakoś bardzo nadpobudliwa.. Wrzuć na luz, dochodzenie do siebie może trochę potrwać a jak zbyt szybko wrócisz do normalnego życia to potem możesz tego żałować. Na spokojnie, organizm sam daje znać kiedy co można robić..
Gość 2020-01-28 19:23:45
Bidusia81 a powiedz mi jakie dolegliwości miałaś przed operacja i jak długo one trwały i w ogóle przybliż mi trochę swoją historię jak możesz, jak to się zaczęło itd..
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.