Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-04-2019, 00:51:52

Yy
Początkująca
05-04-2019, 10:14:40

Nie moge nic napisac wyrzuca mnie z forum od dwoch dni Joanna240577 Z Tb sie ciesze ze jesteś juz po i jest ok Zdrowiej Brw72 Trzymam kćiuki .I pozdrawiam Pania Renatke to ANIOŁ tego forum .
Początkująca
05-04-2019, 15:19:11

Witaj Magdo 38,tak jest Renatka to dobry aniołek tego forum i wszytkich trzyma na duchu-pozdrowienia dla Renaty 😘
Ciekawe jak nasza Brw72, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i czekam na wiadomość 😘
Ja już w domku, narazie nie mogę się odnaleźć z tą sztywną szyją, no ale najważniejsze że nie boli 😉
Ale tak się boję, żebym jakiegoś złego ruchu nie zrobiła, żeby mi się śrubki nie odkręciły 😂
Napiszę co mam w szyi:
Dyscektomia i osteofitektomia C5/C6 ze stabilizacją implantem międzytrzonowym H=5mm (cervios-depuysynthes)I płytą przednią C4-C6 .
Pozdrawiam szyjeczki 🤗
gość
05-04-2019, 16:31:14

Magda38 czy Ty się uspokoisz z tą Panią Renatą !!!!!!!mam na imię tylko Renata
Pozdrawiam Cię Magdo serdecznie i dziękuję za miłe słowa na mój temat .Staram się jak mogę ,wspieram, pocieszam ,i piszę jak było u mnie .Cieszę się ze Jesteśmy na tym forum ,że wszystkie Szyjki doradzają i wspierają siebie na wzajem .Życzę Wam kochane zdrówka u mnie małe załamanie zdrowotne ,odzywa się duży ból w lędzwiowym odcinku .Szkoda że tu w uzdrowisku nikt nie może mi pomóc ,przeciwbólowe zastrzyki nie pomagają .Przyjechałam rehabilitować szyęjkę i to się udało a wracam z bolącym kręgosłupem lędzwiowym
Buziaki i pozdrawiam serdecznie 😘😘😘
gość
05-04-2019, 16:39:50

Witam serdecznie wszystkich 💓
Joanna 240577 dziękuję za ciepłe słowa ,no aniołek ze mnie ojjjj. Joasiu super że już jesteś w domku ,bo to właśnie w domku człowiek szybciej wraca do zdrówka . Uważaj na siebie i dużo odpoczywaj bo to teraz najważniejsze .No właśnie też się zastanawiam co u naszej Brw72 ,jak zniosła operację ? Joasiu a czy masz nosić kołnierz ,bo ja nie nosiłam ,mam wstawiony implant stały i mi nie kazano kołnierza .Trzymaj się kochana, zdrowiej ale oczywiście zostań z nami Szyjkami na forum .Ściskam mocno i buziaki dla dzieciaków 😘😘😘😘
Początkująca
05-04-2019, 16:57:28

Renatko, kołnierz mam tylko zakładać do auta i potem jak już sama wsiąde za kółko 😃
Co do odcinka lędźwiowego, bo piszesz, że Cię boli 😔to u mnie też się dość mocno odzywa, teraz na szczęście się uspokoił, ale miesiąc przed operacją szyjki, tak mi dokuczał, że w nocy z boku na bok nie mogłam się przewrócić. Na razie jestem po rendgenie i wyszło mi, że mam rozszczep i lekkie skrzywienie. Zajmę się tym, jak szyjka mi dojdzie do siebie. A Ty badałaś już swój lędźwiowy?
Buziaki 😘😘😘
gość
05-04-2019, 18:01:03

Joanna 240577 to super że nie musisz nosić tego kołnierza przez cały czas.
Nie kochana nie badałam lędzwiowego bo do tej pory nic mi nie dokuczało ,a teraz gdy wyjechałam do sanatorium i zaczęła się rehabilitacja szyjnego i ćwiczenia na cały kręgosłup to nastąpił silny ból w lędzwiowym odcinku .To jest taki ból jakby ktoś wbijał mi jakąś tępą igłę ,jest okropnie gdy muszę usiąść lub źle stanę wtedy odczuwam ból.Najlepiej mi jest jak leżę, od trzech dni nie chodzę na żadne ćwiczenia ,zaliczam tylko zabiegi i cieszę się że już w niedzielę jadę do domku .Obawiam się tylko jazdy powrotnej bo to podróż autokarem i prawie 6 godzin jazdy .A więc po powrocie znów konieczna wizyta u neurologa i oby to nie był nic poważnego,bo chciałabym już wrócić do pracy .Pozdrawiam
Początkująca
06-04-2019, 08:22:38

Witam Was.
Jestem juz po. Bylo ciezzko. Mam na razie niedowlad prawj reki. Dlatego dopiero teraz pisze. Nie spodzoewalam sie ze bedzie az tak zle. Operacja dluga... 7:30 zabrali mnie z sali a z powrotem bylam o 13:30. Mam plytke i nie mam kolnirza. Ten niedowlad mnie martwi i bol. Lekarz mowi ze jest to normalna reakcja korzeni nerwowych...
Rano bylam zalamana ale teraz jest ciut lepiej.
Dziękuję Wam za wsparcie😘
Buziaki
Początkująca
06-04-2019, 09:20:45

Witaj Brw 72 ,super, że jesteś już po kochana 😘 to wszystko na pewno minie, jak widać każdy reaguje inaczej. U mnie po operacji bez bólu, a dziś umyłam włosy i zrobiłam śniadanie i leżę i płaczę, bo boli i dobija mnie ta bezsilność, że zrobię coś małego i wymiękam-muszę leżeć. Wiem trzeba czasu, ale ciężko jest się przestawić w tryb ciągłego leżenia 🙄
Ściskam mocno i szybko wracaj do zdrowia, buziaki 😘😘😘
gość
06-04-2019, 11:36:29

Brw 72 Witaj ,nie jestem lekarzem i nie chce nic sugerowac ale moze to powikłania po operacji? No ja tak szybko nie poddam sie zabiegu jak to przeczytałam Strach mną ogarnoł jeszcze wiekszy niz był Zycze Ci z całego serca powrotu do zdrowia nie chce nawet wiedzieć co przeszłas... Pozdrawiam Magda38

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: