Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
13-09-2009, 10:17:00

Ja byłam operowana przed dr.Skrzyńskiego i wszystko ok. moja osobą zajmowała się jak trzeba, jest może trochę mało wylewny ale to szczegół.Pozdrawiam, będzie dobrze.ADA
gość
13-09-2009, 10:34:00

Przychodzi Irek do lekarza. Lekarza się pyta:
- Co panu dolega?
- Rzucałem młotem i dyski mi wyleciały
Z bólu i nadmiaru piguł już głupoty plotę.

Pozdrawiam Irek
krak62
gość
13-09-2009, 14:12:00

Cisza
Sza cicho sza czas na ciszę
Już oddech jej coraz bliżej
Tego naprawdę Ci brak
Ona jedna prawdziwy ma smak
Cisza jak ta.

Sza cicho sza zbliż się do niej
Drga ledwie drga blady płomień
Podejdź i zanurz się w nią
Rryształową i czystą jej toń
Zanurz do dna.

REF:
Bliżej i bliżej i bliżej i bliżej
Masz do niej
Ciszej i ciszej i ciszej i ciszej
Co dnia

Kończ po co ten ciągły hałas
Sam zdwoić go wciąż się starasz
Tak Cię uczyli od lat
Tylko krzykiem zdobywa się świat
A to nie tak nie tak!

Sza cicho sza czas na ciszę
Tę którą w swym sercu słyszysz
Kiedyś śpiewało jak z nut
Teraz gładkie i zimne jak lód
Smutny to cud o smutny cud!

REF (3x)

Podejdź i zanurz się w nią
Kryształową i czystą jej toń
Cisza jak ta jak ta...

Chyba wariuję, Irek
krak62
Forumowiczka
13-09-2009, 15:28:00

Co tu się dzieje ? Cisza jak ta jest?

Chciałabym się wypowiedzieć w kwestii majtek na sali operacyjnej. Otóż, w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie:
byłam w majtkach !!!

Nawet ucięłam sobie pogawędkę o tym z pielęgniarzmi anastezjologii i z samym Mistrzem Anastezjologiem....

Gosieńko, spaceruję bez kołnierza. A Ty samochód prowadzisz w kołnierzu czy bez?

marttka, pamiętaj o soku marchewkowym... moim zdaniem jest lepszy od tabletek do ssania... sprawdziłam na własnej osobie czyli na sobie samej...

Irek... z Tobą faktycznie i rzeczywiście coś dziwnego się dzieje...
ale to nic, to nawet dobrze !!!

Może się pobawimy?
W to:
http://www.radiozet.pl/Muzyka-mojego-zycia

Ja mam chęć zadedykować piosenkę Agnes...

...

Spinka
Spinka
gość
13-09-2009, 16:17:00

Spinka dzięki myślałem że zwariuję z bólu, lędźwiowy daje mi w dupeczkę do płaczu, szyjka mniej. Januszu ty znasz te tematy. Co sadzisz o moim MRI lędźwiowego ?
Dziewczyny w majtkach czy bez i tak jesteście zawsze seksi

Irek
gość
13-09-2009, 16:42:00

Walczy murzyn z bacą
1 runda - Baca dostał ,padł , pyta się sędzia baco wytrzymasz? wytrzymam!
2 runda -Baca dostał ,padł , pyta się sędzia baco wytrzymasz? wytrzymam!
3 runda - Baca dostał ,padł , pyta się sędzia baco wytrzymasz? NIe wytrzymam zaraz mu przypie..olę.
Strasznie tu dzisiaj spokojnie.
Irek
krak62
Początkująca
13-09-2009, 17:22:00

Spinko, sok marchwiowy?I mówisz,że pomaga?ok, ale sam, czy z dodatkami, typy KUBUS ?Te majtki mnie irytują, ale cóż, zrobię ,jak każąIle czasu spędziłyście w szpitalu po operacji?Ja nastawiam się na jakieś 4-5 dni.chyba nie więcej?Ostatnio byłam w szpitalu przy cesarskim cięciu z córką, teraz wyciągnęłam tę samą torbę i kosmetyczkę i śmiesznie się poczułamCóra ma już 3 lata, a ja mam wrażenie,że jadę do porodu.Ciekawi mnie, co będzie gorsze TO czy TAMTO Zaczynam obgryzać paznokcie a tu jeszcze dwa tygodnie.Jedne z najdłuższych w moim życiu...
gość
13-09-2009, 17:46:00

Spinko ty jestes prorokiem lub jasnowidzem, super bardo cenie Twoje porady
Irek
gość
13-09-2009, 17:53:00

Spinka - byłaś w majtkach... tylko jak jechałaś na salę, a nie wiesz co było potem??? A obudziłaś się w tych samych majtkach??? a może były na lewa stronę???

Szczerz powiem, że posłuchałam waszych rad - wzięłam na salę pooperacyjną butelkę z dzyndzlem, ale żadnych tabletek nie i gardło nie bolała mnie jakoś szczególnie...bardziej dokuczała mi suchość w gardle

Marttka - zajmij się jakąś robotą, to nie będziesz myślała o strachu . Ja szłam na oddział 11 sierpnia i do 11 sierpnia do 5 rano remontowaliśmy z mężem mieszkanie i już nie było czasu na myślenie
Teraz wiem, że nie było tak strasznie jak myślałam, że będzie...ale to wiem dopiero teraz Powodzenia

Pozdrawiam
Renata
Forumowiczka
13-09-2009, 18:05:00

13-09-2009 o 19:46, gość :

Spinko ty jestes prorokiem lub jasnowidzem, super bardo cenie Twoje porady
Irek

Hihihi... ... To fajnie... owszem, jestem prorokiem, jasnowidzem, mam prorocze sny a w weekendy jestem Czarownicą...

Sok marchwiowy typu Witaminka... np. z malinami... regeneruje śluzówkę gardła w sposób naturalny, bez chemii nieorganicznej

Na salę operacyjną szłam - w majtkach i piżamie, nie jechałam i nie wieźli mnie... Później porozmawiałam z zespołem operującym i oznajmiłam, że zostaję W MAJTKACH. Oczywiście zrobili jak powiedziałam... . Obudziłam się w tych samych majtkach, były na prawą stronę... ...

Jeszcze jakieś pytania?

Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: