Do Pani , która ma tak fatalny wynik 🤭 Szok! Naprawdę ma Pani problem. Jestem pewna, ze kwalifikuje się Oani do natychmiastowej operacji. :( skąd to wiem? Mój przyjaciel jest neurochirurgiem. Przy mojej przepuklinę ( w porównaniu z Pani dolegliwościami) bez dyskusji zapisał mnie ba operacje twierdząc, ze za pare mc już operacja może nie być taka prosta. Dlaczego? Bo najważniejsze w tym przypadku jest to by uciskany nerw był jak najkrócej ! Im dłużej , tym dla nas gorzej :(
Kobiety często tu pisały, ze po operacji objawy wcale się nie cofnęły , jedynie ból. Dokładnie ! Ból jest mniejszy lecz nerw tak szybko się nie naprawi!!! Drętwienia zostaną mniejsze ale zostaną. Im dłużej zwlekamy tym gorzej dla nas. Strasznie boje się tego co po operacji będzie! Bólu gardła , bólu przy mówieniu :( i tego o czym nawet nie chce pisać.
Mój przyjaciel mówi, ze ludzie przychodzą na ostatnia chwile jak już ich skręci a potem oczekują cudów.
Powodzenia i proszę nie dać się biurokracji i termina! Nie czekać na kolejne wizyty miesiącami tylko ,,rzadać,, ;)))