Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
08-08-2017, 22:25:10

Iza, kilka razy na forum pisałam o moich przepuklinach (basiax) - mam na kilku poziomach, w tym jedną modelujaca worek oponowy (c5/c6), stąd objawy neurologiczne. Najprawdopodobniej mam tez przepukliny w piersiowym, ale nie chcę robić rezonansu, bo i tak się ich nie operuje. Byłam kwalifikowana do operacji przez 2 lekarzy, w dwóch szpitalach. Odwiódł mnie od operacji prof.Podgórski, byłam u niego kiedy rehabilitacja zaczęła dawać pierwsze efekty. Pilates ćwiczę w Warszawie, ale zaczęłam dopiero po długotrwałej rehabilitacji i cwiczeniach z fizjoterapeutą.
Pozdrawiam
Basia
gość
09-08-2017, 05:54:31

Dzięki Basiu za odpowiedź .
gość
10-08-2017, 11:57:32

Witam
Poszukuje kontaktu do Dr Andrzeja Sobieraja.Przeszukujac internet natknalem sie na Pani post.Istnieje jakas szansa,ze ma Pani jeszcze namiary do Dr,zeby umowic sie na wizyte prywatnie?
Pozdrawiam
Pawel
gość
10-08-2017, 16:30:00

Dzień dobry, 8 tygodni temu wstawione mi nieruchomy implant że stabilizacją na c5c6. Jest nieporównywalnie lepiej niż przed operacją: migreny rzadsze, brak bólu szyji i ramion. Ale jeszcze utrzymuje sie ból ręki, oczywiście nie jest tak mocny i obezwladniajacy jak przed operacja. Poza tym mam problem z przekrecaniem głowy, bo odczuwam ból. Czy Wy też tak mieliscie? Jak długo może to jeszcze trwać? Poza tym zaczynam odczuwać te 3 przepukliny z uciskiem na nerwy w ledzwiowym. Bardzo proszę o pomoc, informację jakąś doświadczona szyjke
gość
10-08-2017, 17:18:35

każdy cierpi po swojemu, jak przestawili górę to ci dół nie wyrabia, czyli uszkodzenia masz rozległe
gość
10-08-2017, 21:17:45

Dzięki. Lekarz nie chce się podjąć tego lędźwiowego, bo jest trochę dużo do zrobienia, do tego zwyrodnienia i osteoporoza- mam 38 lat. Nie wie czego można sie spodziewać po otwarciu, więc prosil żebym ratował sie przed operacją. Szyjny zrobił po mistrzowsku.
Pozdrawiam- M
gość
11-08-2017, 07:56:38

poczekaj na niedowłady, to w tedy będzie musiał
gość
15-08-2017, 08:24:00

Bardzo piecze i kuje mnie w lędźwiach. W czerwcu miałam rehabilitację na kręgosłup i w jej trakcie wylądowałam w szpitalu.Dostałam migotania przedsionków...na szczęście wszystko wróciło do normy i już nie miga. Brałam na lędźwie prądy TENSA i one chyba uszkodziły mi serduszko.
Jak sobie pomóc aby nie piekło i nie kuło?.....Nie mam już pieniędzy na prywatne zabiegi. Chodziłam na terapie manualną i czułam się znacznie lepiej.....Pozdrawiam wszystkich serdecznie
gość
15-08-2017, 09:24:31

tens to raczej nie ma takiej mocy sprawczej, by serce uszkadzał
Wtajemniczona
16-08-2017, 20:42:30

Nie możliwe by prądy TENSA uszkodziły serce bo mnie by już nie było serce by mi siadło dawno .
Zrób rezonans kręgosłupa i do neurologa się udaj .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: