Jak miło, że stali bywalcy tego forum się odzywają, widac że stanowicie swoistą grupę wsparcia. Słowem wyjaśnień to mój komp pisze wszystkie polskie litery oprócz c z kreseczką więc to nie moja nieudolnośc a maniera sprzętu - jak to mówią guzik przyciskasz guzik wychodzi. Co dziennie staram się nadrobi zaległości i czytam stare wpisy forum jestem na 80 stronie no i przeglądnęłam wszystkie z tego roku.
Piotr19
Z uwagi na fakt że 16 czerwca byłam u neurochirurga a 4 sierpnia ma termin operacji -to faktycznie ekspres ale ta sytuacja mnie bardzo zaskoczyła.
Mam jeszcze pewien problem jestem zdiagnozowanym alergikiem na nikiel (już to powiedziałam neurochirurgowi) i boję się czy w tym co mi zaaplikują nie ma domieszki niklu bo będzie problem. Już tak miałam przy woreczku, doktor przy okazji laparoskopii postanowił podnieśc mi pępek przepuklinowy i zastosował jakiś wewnętrzny szew , który po 2 m-ca po operacji dał znac o sobie i to w takim stopniu, że musieli go wyrwac. Czy wasza wiedza sięga do takich tajników?
Kamila
Dobrze wiedzec że nie tylko jak poczyniłam spustoszenie w dobrach rodowych.
Gorąc Wszystkich pozdrawiam - Roana