Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
15-10-2014, 05:44:10

No i poszłoo -udało mi się wstawic moją szyjkę.Jeszcze raz dzięki no i pozdrawiam wszystkich.(liczę na podpowiedzi co robić)
gość
15-10-2014, 08:11:57

Witam, jak co robić? To samo co rupafin, ratować się, może coś zostało z nici w środku? Ze nadal boli tak ze nie można dotykać, albo są zrosty powięzi i rzeczywiście trzeba je ponacinać. Idż do operatora i działaj, a będzie dobrze ;)
cały czas przed... (trzy lata minęło w maju) ;)
Forumowicz
15-10-2014, 12:43:48

Witajcie z głębokim bólem zawiadamiam że podany wcześniej Adres@ nie działa nowy To januszkur1963@wp.pl
spytacie czemu z bólem a no tam miałem masę listów od forumowiczów oraz ich adresy
Pozdrawiam wszystkich
ks Janusz
Początkująca
15-10-2014, 17:39:43

Dzięki Wam za wyjaśnienie
Do szyjka 74- jestem znad morza, neurochirurga mam w Koszalinie.
Z piersiowym jeszcze nie byłam, poczekam na zabiegi i zobaczę jak po nich będzie. Miałam dwa razy i mało pomaga, fakt, że zaraz po blokadzie pracowałam, a neuro kazał dać sobie odpocząć . Na zabiegi też z pracy będę wyskakiwać na przerwie i wracać po zabiegach do pracy. Też wiem, że to głupiego robota, ale co zrobić?... takie czasy... Pozdrawiam
Wtajemniczona
15-10-2014, 19:13:19

Witajcie, chciałabym się odnieść do rehabilitacji na NFZ - otóż w fili CKR na Ursynowie w ramach rehabilitacji na NFZ jest terapia manualna i to na wysokim poziomie. Miałam tam do czynienia 3 rehabilitantkami i kilka innych widziałam obok przy pracy. Polecam wszystkim szyjkom z Warszawy i okolic.
pozdrawiam
Basia
Początkująca
16-10-2014, 13:40:38

Procentowa, Rupafin dobrze prawi - masaże, maltretowanie blizny, i smarowanie żelem z cebula (contractubex - bez recepty) - wszystko to robiłam od samego początku i teraz śladu nie ma. Najpierw mi fizjoterapeuta obkleił szyje plastrem aby "wyciągnąć" bliznę - po dwóch tygodniach była gładziutka a ja przystąpiłam do pracy nad nią. Efekt jest rewelacyjny.
Jeśli chodzi o rehabilitację na NFZ - to popieram Basię całą sobą! Ta placówka jest super - sama tam chodzę.
gość
16-10-2014, 14:07:33

Witam Wszystkich
Mam pytanie do tych którzy borykają się z bólem szyjnego Czy kiedykolwiek ból promieniował do lędźwiowego? Jestem przed decyzją na operację szyjnego, ponieważ tam mam bardzo poważne zmiany. Miałam robiony również rezonans lędźwiowego i nie wykazał specjalnych zmian, a ból jest nie do wytrzymania. Innymi badaniami wykluczyłam już inne zmiany w okolicy lędźwi i jestem w kropce. Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem i się ze mną podzieli, będę wdzięczna
Pozdrawiam Magda
Początkująca
16-10-2014, 17:20:23

Aga 40 również jestem znad morza miałam opiekę w Koszalinie zdecydowałam się na operację w Słupsku tam też jest świetny neurochirurg
Początkująca
16-10-2014, 18:14:22

Do newyork
Może Spondylus-Koszalin? Byłam też w Szczecinie, tam też jest super neurochirurg. Jednak ze względu na odległość bliżej mi do Koszalina.
W kolejce była babka, co miała w Słupsku operację, ale strasznie narzekała, i zmieniła lekarza na mojego. Wiem, że każdy inaczej ma, zwlekanie z operacją, za długi ucisk na nerwy itd... dlatego trzeba brać poprawkę, na to co kto mówi na temat operacji. Ja narazie nie mam tak źle, więc póki co, nie myślę o zabiegu. Ból stał się moją codziennością.
Pozdrawiam wszystkich
Forumowiczka
17-10-2014, 17:31:13

Cześć Szyjki!
opowiem Wam co mi się dzisiaj przydarzyło w pracy, bo to po prostu niezły numer :)
Gdzieś w okolicach godziny 11.00, w czasie jak zabiegana przerabiałam kolejny temat z pilnych do zrobienia "na już" w drzwiach mojego pokoju stanął kolega w czarnej bawełnianej koszulce z białym nadrukiem. Nadrukiem był obrazek zegara z ustawionymi wskazówkami na za pięć dwunasta. I wyobraźcie sobie, ja popatrzyłam na niego i ..... wpadłam w panikę, że już jest za pięć dwunasta i nie zdążę się ze wszystkim wyrobić!!!!!! Ojejku, trwało to gdzieś z 2-3s zanim mój mózg zaskoczył, ze odczytałam godzinę z koszulki a nie z prawdziwego zegara. Jak się zaczęłam sama z siebie śmiać to nie mogłam się potem uspokoić, a jak innym opowiedziałam jak mój mózg zareagował na ten nadruk to do końca dnia wszyscy mieli ze mnie ubaw.
Miłego wieczoru Szyjki!
i uważajcie z nadrukami na koszulkach :) jak spotkacie w nich kogoś tak zakręconego jak ja, to mogą być niezłe numery :) .....
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: