Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
08-04-2013, 07:03:35

hm..... noi tak wszystko napisaliście, że ja juz nie mam co napisać, bo wszystkie moje myśli zostały już umieszczone...
tysia chcialam zobaczyć twoja galerie ale nie jestem twoją znajomą z podgladu widać ze się ładnie goi, tylko masz duzo niteczek, ja mialłam szycie śródskóne i jedną niteczkę, napisz jaki masz implant
co do bóli i takich tam, wszystko może się zdarzyć, ja 2 miesiące po i jeszcze są dni kiedy boli, ciągnie, rwie, nerwy zrastają się i regenerują nawet do 2-3 lat,
wreszcie zaczyna się wiosna, słoneczko świeci
na poprawe humoru:
żona do męża
- Tobie wszystko kojarzy się z seksem
- Ty nie
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
gość
08-04-2013, 08:38:36

Jedzie pociąg z daleka,
Prowadzi go kaleka,
Na dyskopatów nie czeka!!!
Przejechał już dwie stacje,
Ja mam gdzieś operacje
Witaj anTosiu, super, że z twoim rusztowaniem nie jest gorzej, tak trzymaj
Ela, zyskałaś przyjaciela
tysia , piękna szyjka, znakomity kąsek dla wampira
trzymajcie się wszyscy i ...wszystko będzie dobrze
miłego, irek
krak62
Forumowicz
08-04-2013, 09:26:56

NFZ oni już Ci wybiją chorobę z głowy :):):):)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o0IEbuR7iJs
i jeszcze to :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kmxdCjTfh4k
no i jeszcze to :)
Przychodzi facet do seks shopu, kupuje lalę dmuchaną. Wybiera, przebiera, w końcu rzuca jedną na ladę i mówi:
-Wezmę tę, tylko niech mi pani sprawdzi datę produkcji.
Sprzedawczyni szuka i szuka. W końcu mówi:
-15.11.2006
-O ***, tylko nie skorpion!!!
Na egzaminie :
Odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem.
A długopisem można?
Małżeństwo w łóżku:
- Patrz, stanął mi!
- To dawaj, przysuń sie do mnie szybko....
- Ciszej! bo jeszcze pozna cię po glosie!
- Panie doktorze, a jak szybko po operacji będę mogła uprawiać sex?
- [zaskoczenie] Wie pani, pierwszy raz słyszę takie pytanie przed operacją migdałków...
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
08-04-2013, 10:44:29

Jaka jest różnica między rosyjskim optymistą, pesymistą i realistą?
- Optymista uczy się angielskiego.
- Pesymista - chińskiego.
- Realista siedzi w domu i czyści Kałasznikowa.
Żona wróciła od fryzjera, ubrała się w najlepszą sukienkę i tak pokazała się mężowi:
- I co o mnie sądzisz?
- Szczerze?
- Szczerze.
- Jesteś plotkara i źle gotujesz.
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Początkująca
08-04-2013, 11:29:51

Tysiu śliczna rana, ale najważniejsze żebyś Ty po operacji czuła się znacznie lepiej niż przed !!! Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia oraz - póki co - dużo cierpliwości i życzliwości ze strony najbliższych Pozdrawiam cieplutko
Początkująca
08-04-2013, 13:42:05

Witam cieplutko
Dziękuję za miłe słowa
Stokrotko, w wypisie mam napisane że implant Firmy DIVA
Dziś miałam mieć zdjęcje szwów. I znów nasza wspaniała Służba Zdrowia..... Mąż zawiózł mnie do najbliższej poradni chirurgicznej ok 17 km do szpitala,po najbardziej dziurawej drodze w Polsce no i tam powiedziano nam ....a byłam ok 9.00 -że na dziś limit przyjęć wyczerpano
Więc z niczym wróciłam.Panie pielęgniarki w mojej przychodni się zlitowały i kazały przyjść jutro.
Pozdrawiam cieplutko
no i hihihi w końcu słoneczko świeci
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II 02.04.2013 Discektomia z implantacją C5/C6- implant DIVA
Początkująca
08-04-2013, 13:42:36

Witam cieplutko
Dziękuję za miłe słowa
Stokrotko, w wypisie mam napisane że implant Firmy DIVA
Dziś miałam mieć zdjęcje szwów. I znów nasza wspaniała Służba Zdrowia..... Mąż zawiózł mnie do najbliższej poradni chirurgicznej ok 17 km do szpitala,po najbardziej dziurawej drodze w Polsce no i tam powiedziano nam ....a byłam ok 9.00 -że na dziś limit przyjęć wyczerpano
Więc z niczym wróciłam.Panie pielęgniarki w mojej przychodni się zlitowały i kazały przyjść jutro.
Pozdrawiam cieplutko
no i hihihi w końcu słoneczko świeci
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II 02.04.2013 Discektomia z implantacją C5/C6- implant DIVA
Początkująca
08-04-2013, 13:45:38

Kurczaki czemu posty dodają się podwójnie ??????? a wysyłam raz
Wtajemniczona
08-04-2013, 14:02:17

Justynko, ze zdjęciem szwów miałam podobnie. Często robią z tym problemy. Termin ściągania szwu miałam 15 marca, a jak 2 dni przed mąż chciał mnie umówić, to powiedzieli mu, że najwczesniej mogą mnie zapisać na 29 marca Fajnie. Dobrze, że znajoma pracuje w rejestracji, to wcisnęła mnie jeszcze na 15 marca. Potrzebowałam jednak jeszcze na to skierowanie od lekarza rodzinnego (do gabinetu zabiegowego). Mąż za tym wszystkim latał i załatwiał. Czekałam do chirurga godzinę, a w gabinecie zabiegowym byłam może 2 minuty. Samo ściągnięcie szwu (miałam jeden ciągły) trwało sekundę. Więcej zachodu niż to było warte.
Wtajemniczona
08-04-2013, 14:29:07

Tysiu jak na 5 dzień to rana elegancka i samopoczucie całkiem całkiem. Jestem 5 m-cy po i dopiero teraz mam bóle szyi, i to takie że dają popalić, mam tylko nadzieję że szybko przejdą, a nie jest to skutek uzdrawiania przez NFZ. Dbaj o siebie i ćwicz palec wskazujący, bo na najbliższy czas to twoja batuta do dyrygowania. Co do szwów to usuwałam w gabinecie prywatnym, bo terminy długieeee. Jeden szew wyciągnięty jak nitka z fastrygi a tyle zachodu. Szybkiego powrotu do zdrowia, i dni bez bólu. Tysiu jeśli możesz to napisz na priv. dana220563@interia.pl jak przebiegała operacja, bo w pierwszej wersji też miałam być operowana w wojskowym.
Co do pędzącego pociągu to niestety po kilku latach musiałam do niego wskoczyć, czy wysiadłam na właściwej stacji to czas pokaże. Mam do zoperowania jeszcze jeden poziom, ale walczę.
Pozdrawiam
Dana 2009-08-03 - wypadek 2009-09-09 - pierwsze MRI zalecana operacja 2012-06-19 - drugie MRI 2012-10-29 - operacja C5/C6 i C6/C7 implanty stałe

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: