hindus_ka
Witaj Marcinie, też miałam pytanie do Ciebie, czy możesz mi coś podpowiedzieć w tej powyższej sytuacji zablokowań i chrupnięć? dziękuję i pozdrawiam
Niektórzy potrafią tak strzelać stawami w ręce na zamówienie :).
hindus_ka
Witaj Marcinie, też miałam pytanie do Ciebie, czy możesz mi coś podpowiedzieć w tej powyższej sytuacji zablokowań i chrupnięć? dziękuję i pozdrawiam
buraczek... My je słyszymy jak nas ktoś "nastawia" i wydaje się nam, że to dyski wskakują, a to tylko efekt akustyczny rozbicia jakiegoś pęcherzyka.
hindus_ka 2012-07-02 22:47:04Witaj Marcinie, też miałam pytanie do Ciebie, czy możesz mi coś podpowiedzieć w tej powyższej sytuacji zablokowań i chrupnięć? dziękuję i pozdrawiamhindus_ka 2012-07-01 20:23:22 Paulina, takie chrupanie w szyi i ja mam, (nie zawsze, ale...) szczególnie, gdy jest zbyt długo wymuszona pozycja - pochylona nad biurkiem, książką lub odwrotnie - zbyt długo w pozycji wyprostowanej i wtedy przy pochyleniu następuje chrupnięcie. Czasami mam wrażenie, że zablokowało mi się "coś tam" i nie wyprostuję głowy lub nie pochylę.
Pomagają mi wówczas retrakcje, kilka cofnięć głową i następuje luz i poprawa na jakiś czas. Ale właśnie wtedy retrakcje są nieco bolesne i trudniejsze do wykonania i nie wiem też, czy powinnam je wtedy wykonywać...?
To pytanie już do Marcina, jeżeli się pojawi u nas
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.