Witam!!!Mam na imie Aleksandra mam takze probemy z,, mroczkami''w oczach,pojawily mi sie jak mialam jakies 14 lat, najpierw pojawialy sie migajace jakby spirale, potem dretwienie konczyn,twarzy ,jezyka a na koncu okropny bol glowy.Trwalo to jakies pare godzin i pozniej wszystko mijalo.Zdarzalo mi sie to moze 2 razy do roku..Mialam robione rozne badania:okulistyczne,neurologiczne,przeswietlenie glowy i nic nie wykazalo.W koncu lekarze stwierdzili ze jest to zwiazane z okresem dojrzewania ... i ze pozniej wszystko minie..

Faktycznie po jakims czasie przeszlo mi i nie mialam tego dobrych pare lat.Teraz mam 22 lata i jestem w 8 miesiacu ciazy i pare dni temu zaczelo sie znowu(mroczki w oczach,dretwienie rak,do tego doszly problemy z mowieniem, i jak pisze jeden z chlopcow ,,problem z nazywaniem rzeczy po imieniu.Przy tym strasznie skoczylo mi cisnienie 170/140 pojechalam do szpitala, w szpitalu chwycilo mnie jeszcze 2 razy ....dali mi 2 kroplowki i rano poscili do domu,,powiedzieli ze to,,
migrena''i ze od skokow cisnienia moze tak robic.Minal tydzien i znowu mi sie to wrocilo,, i robi mi tak juz 3 dzien z rzedu i mniej wiecej o tej samej godzinie.klade sie w tedy do lozka zaslaniam okna i robie sobie zimny oklad na glowe,i po godzinie wszystko mija tylko glowa pozniej boli.Jest to *** jak cholera,chce sie o tym zapomniec,ale gdzies podswiadomie mysli sie ,,kiedy znowu mnie to zlapie''!strasznie sie boje o moje dziecko czy to jakos na nie nie wplynie!!!! Mam nadzieje ze to wszystko mi przejdzie,ze bedzie chociaz tak jak kiedys ,2 razy w roku

a nie codziennie .Bo mam teraz inne problemy na glowie niz jakies glupie ,,Mroczki w Oczach

! pozdrawiam!~Jak dowiem sie czegos nowego to wam napisze! pozdrowienia rowniez dla Matki Polki duzo zdrowka ci zycze

takze nie jestes sama...