Reklama:

depakine chronosphere (153)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-02-2007, 10:13:00

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z depakine chronosphere lub jakiekolwiek informacje, które mogłyby mi pomóc? To dla mnie bardzo ważne i pilne więc proszę o pomoc.
Mój e-mail:
kasia2r@vp.pl
gość
25-02-2007, 23:09:00

a co Pani chce wiedzieć? w ulotce sa podstawowe informacje
gość
26-02-2007, 11:17:00

Dziekuje za zainteresowanie tematem.
Chodzi mi o doświadczenie, czyli rzeczywiste działanie (szczególnie skutki uboczne) bo to stosunkowo niedawno wprowadzony lek i dopiero nasze doświadczenia dopiszą dalszą część ulotki, której treść oczywiście znam. Równiez miałam na myśli informacje, które nie są ogólnodostępne a ktos już je gdzieś wyszukał. Pozdrawiam
Kasia
Początkująca
08-03-2007, 20:30:00

hej ja brałam depakine chrono 500 wiec nie wiem czy o to ci chodzi
gość
08-03-2007, 22:15:00

na co bierzecie to depakine?
gość
09-03-2007, 11:43:00

depakine chrono to lek stosowany min u chorych na epilepsje.z tego co wiem (moja znajoma była leczona w szpitalu psychiatrycznym) stosuje sie go tez w róznego typu zaburzeniach układu nerwowego
gość
09-03-2007, 15:19:00

Chodzi mi o rzeczywiste działanie a nie to co pisze na ulotce? Pytam pacjentów a nie tych którzy gdzieś tam coś czytali słyszeli czy widzieli.
Na co bierzecie te tabletki? i co Wam one dają?
Początkująca
10-03-2007, 19:15:00

,,Chodzi mi o rzeczywiste działanie a nie to co pisze na ulotce? Pytam pacjentów a nie tych którzy gdzieś tam coś czytali słyszeli czy widzieli.
Na co bierzecie te tabletki? i co Wam one dają? ''
ja brałam depakine chrono bo byłam chora na epi i z tego co wiem (napisałam to juz powyzje)lek stosowany jest przy ronego typu zaburzeniach układu nerwowego

gość
10-03-2007, 20:16:00

witam. Moje doswiadczenia z depakina sa niespecjalne. Dwa zasadnicze skutki uboczneto - wypadanie wlosow w ilosci jak po chemioterapii (!) oraz... torbiele na jajnikach. Niestety nie obylo sie bez leczenia hormonalnego - na szczeacie krotko i skutecznie. Wypadanie wlosow ustapilo i zaczely odrastac po odstawieniu leku. I juz raczej nie mamy ochoty do niego wracac. Ale znam osoby , ktore biora to od lat bez zadnych "szkód" wiec widocznie zalezy od organizmu. Pozdrawiam.
gość
11-03-2007, 01:14:00

//ja brałam depakine chrono bo byłam chora na epi i z tego co wiem (napisałam to juz powyzje)lek stosowany jest przy ronego typu zaburzeniach układu nerwowego//

Już Pani nie bierze nic? Wyzdrowiała Pani czy zmieniła lek na inny środek? Jakiego to rodzaju była epilepsja? Jak sie manifestowała u Pani?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: