Reklama:

depakine chronosphere (153)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-02-2007, 10:13:00

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z depakine chronosphere lub jakiekolwiek informacje, które mogłyby mi pomóc? To dla mnie bardzo ważne i pilne więc proszę o pomoc.
Mój e-mail:
kasia2r@vp.pl
gość
25-02-2007, 23:09:00

a co Pani chce wiedzieć? w ulotce sa podstawowe informacje
gość
26-02-2007, 11:17:00

Dziekuje za zainteresowanie tematem.
Chodzi mi o doświadczenie, czyli rzeczywiste działanie (szczególnie skutki uboczne) bo to stosunkowo niedawno wprowadzony lek i dopiero nasze doświadczenia dopiszą dalszą część ulotki, której treść oczywiście znam. Równiez miałam na myśli informacje, które nie są ogólnodostępne a ktos już je gdzieś wyszukał. Pozdrawiam
Kasia
Początkująca
08-03-2007, 20:30:00

hej ja brałam depakine chrono 500 wiec nie wiem czy o to ci chodzi
gość
08-03-2007, 22:15:00

na co bierzecie to depakine?
gość
09-03-2007, 11:43:00

depakine chrono to lek stosowany min u chorych na epilepsje.z tego co wiem (moja znajoma była leczona w szpitalu psychiatrycznym) stosuje sie go tez w róznego typu zaburzeniach układu nerwowego
gość
09-03-2007, 15:19:00

Chodzi mi o rzeczywiste działanie a nie to co pisze na ulotce? Pytam pacjentów a nie tych którzy gdzieś tam coś czytali słyszeli czy widzieli.
Na co bierzecie te tabletki? i co Wam one dają?
Początkująca
10-03-2007, 19:15:00

,,Chodzi mi o rzeczywiste działanie a nie to co pisze na ulotce? Pytam pacjentów a nie tych którzy gdzieś tam coś czytali słyszeli czy widzieli.
Na co bierzecie te tabletki? i co Wam one dają? ''
ja brałam depakine chrono bo byłam chora na epi i z tego co wiem (napisałam to juz powyzje)lek stosowany jest przy ronego typu zaburzeniach układu nerwowego

gość
10-03-2007, 20:16:00

witam. Moje doswiadczenia z depakina sa niespecjalne. Dwa zasadnicze skutki uboczneto - wypadanie wlosow w ilosci jak po chemioterapii (!) oraz... torbiele na jajnikach. Niestety nie obylo sie bez leczenia hormonalnego - na szczeacie krotko i skutecznie. Wypadanie wlosow ustapilo i zaczely odrastac po odstawieniu leku. I juz raczej nie mamy ochoty do niego wracac. Ale znam osoby , ktore biora to od lat bez zadnych "szkód" wiec widocznie zalezy od organizmu. Pozdrawiam.
gość
11-03-2007, 01:14:00

//ja brałam depakine chrono bo byłam chora na epi i z tego co wiem (napisałam to juz powyzje)lek stosowany jest przy ronego typu zaburzeniach układu nerwowego//

Już Pani nie bierze nic? Wyzdrowiała Pani czy zmieniła lek na inny środek? Jakiego to rodzaju była epilepsja? Jak sie manifestowała u Pani?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: