Dzieki za odp. Mam nadzieje, ze mój pierwszy raz będzie piekny i nic jej nie zepsuje, nawet te glupie omdlenie. No wiadomo, ze mamy rozne cialo i nie tak samo reaguja, ale w padaczce niestety sa te same wywoluje. U mnie szybsze bicia serca wywoluje cwiczenia czy również do biegniecie na autobus czy gdzie indziej, ale jakos to idzie. Nie wiem jak to będzie podczas seksu i szczególnie podczas osiagania orgazmu, ale mam nadzieje, ze będzie poza tym wszystko ok i nic się nie wydarzy, poza satysfakcja z udanego seksu :D. Jestem już troche przyzwyczajona i prawie zaakceptowałam, ze mam padaczke i biore leki, ale jak mowisz, trzeba być dobrej mysli i nie myśleć o niej w negatywny sposób. Również nie tylko w sensie choroby, ale również, ze mężczyzny, który się może pojawic w moim zyciu niespodziewanie, którego się spotka. Wiem, ze jeśli nas cos wiecej polaczy nas milosc to będę musiala mu o tym powiedziec, ze jestem chora i chociaz nie wiem jak taki facet by zareagowal na to, ale jak kocha się taka osobe to się przezyje z nia. Jak to jest w przysiędze małżeńskiej „w zdrowiu i chorobie”. Teraz mysle, ze dobrze, ze jestem singielka, bo musze sama przyjąć do wiadomości, ze mam epilepsje i mogę z nia zyc, pomimo troche utrudnien czego nie mogę robic w przyszłości. Również z planowaniem dziecka tez musze przygotowac, chociaz to będzie największy strach czy denerwowanie czy dziecko jest zdrowe i prawidłowo się rozwija. Wiem, ze należy brac kwas foliowy jak się planuje ciaze, żeby dziecko było zdrowe. Mam na to czas, bo niedługo skoncze 21 lat i wszystko mam przed soba. Jestem mloda i chcem teraz wybawic i skorzystac z wolności, bo pozniej nie będzie na to czasu przy dziecku. A propo herbatek to pije najwyżej dwa razy dzienne rozne, ale to czasami. Takie na zmiane pije herbatki. Dzieki tym tabletkom od pon spie dobrze i nie przebudzam się w nocy, może raz się przebudzialam, a wczesniej nie mogłam zasnąć nawet kiedy już leżałam w lozku i tak było po max 2 godz. Tydzień temu jak już cala Polska zyla tragedia nie mogłam pol nocy nie spalam i może jakies 4 udalo się zasnąć i co jakis czas się przebudzałam. Mam tak się wydarza cos strasznego i nieoczekiwanego. Jeszcze raz dzieki za odp.
Stasia