Reklama:

DEPAKINE CHRONO 300 powiedzcie mi coś o tym!!!! (124)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-05-2021, 09:56:14

Hej mam pytanie wiec tak brałam depakine chrono 500 od kiedy trafiłam do szpitala i po wyjściu po półtorej miesiąca regularnego zarzywania tego leku zaczął boles mnie brzuch po lewej stronie odrazu poszłam do lekarza stwierdził torbiel wielkości 6xcm powiedzial ze torbiel wystąpił od brania depakny t ja odstawiłam 19go kwietnia nie mam stwierdzonej padaczki zaznaczam poprostu mam napady złości zdenerwowania skrajnych myśli itd potem lekarz skierował mnie do ginekologa a ten powiedział że rzadnego torbiel nie ma ze jestem całkowicie zdrowa ale niestety od kiedy jej nie biorę musze przyznać wszystko powróciło stany lękowe bezsennosc nerwowość nadpobudliwość chodze zła i wzburzona czekam na kolejną wizytę u lekarza bo nie wiem co robić?
gość
14-09-2021, 16:34:43

pierwszy raz tu jestem. Od bardzo dawna mam depresje i złe leczenie. Wychodzę z benzodiazepinów, które brałam latami. Podjęłam kolejną próbę odstawienia. Teraz redukuję Alprox, zażywając egzyste i trittico. Pól roku i średnio to działa. Dzisiaj nowa lekarka przepisała mi Depakine, aby od małej dawki dokładać a Alprox zmniejszać. Wiem, trudne to ! czy ktoś miał podobnie? proszę jakieś informacje na ten temat.
gość
28-08-2023, 16:44:14

Uważajcie na depakine moja mama brała tez na depresje , chorobę dwubiegunowa itd ale padaczki niemiala i teraz co skutki uboczne sa tego typu ze po zmniejszeniu dawki zeby zejsc całkowicie pozniej z tego leku wystąpił atak padaczki po miesiącu drugi po ktorym juz nie wstała i jest osoba leżącą. Wczesniej kilka lat brała convulex i chodziła normalnie . Dodam ze badanie eeg wykazało brak padaczki
gość
28-12-2023, 00:29:06

Biorę Asertin , Lamilept i lekarz dał mi sympramol ale po nim byłem bardzo nerwowy i wybuchałem gniewem z byle powodów. Teraz do aserty i lamileptu biorę depakinę i stany nerwowe ucichły . Biorę ją niedługo ale czuję się bardziej spokojny. Żona szczęśliwsza bo to głównie ona musiała znosić moje szaleńcze napady.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: