Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-02-2012, 13:12:10

Kamilko od razu mi się poprawiło jak usłyszałam wspomnianą przeze mnie tematykę. Widzisz nie zawsze jest tak,że człowiek jest niezadowolony ze swojego życia, czasem wpływ ma pogoda, ale najważniejsze to zachować umiar:)
Dorotka automat też człowiek na swój sposób:)
Komentatorka
06-02-2012, 13:15:18

nie28 2012-02-06 14:01:59 Mam nadzieję,że ,że czujesz się lepiej Kamilka.Ja dzisiaj się po raz pierwszy się wyspałam, a wydawało mi się śpię długo.Obudziłam się o godzinie 8.00,miło się spało.
Jak zwykle obudziło mnie kochane Radio Zet i ciekawa tematyka audycji:)
To fajnie Aniu ze masz sie dobrze,ja tez ciagle slucham muzyki,wlasnie czasem jak mnie glowa boli to lubie tak cicho sobie wlaczyc w tle jakas pioseneczke zaslonic zaluzje i przeczekac bol glowy.
Co do mojego samopoczucia to sama nie wiem co mi dolega ,za 2 tyg mam dopiero wizyte do tego czasu mam brac luteine na wywolanie okresu tzn 7 dni .Robilam w niedziele test wyszedl negatywny okresu jak nie bylo tak nie ma.
Dziekuje za toske:***
Forumowiczka
06-02-2012, 19:49:59

alimakalimak 2012-02-06 12:00:05 widze ze mamy nowego forumowicza,ktory dostarcza nam nowych wiadomosci:PJa ostatnio zaniedbuje forum:(Dzis mam wolne,dopiero zeszlam z lozka nie moglam sie podniesc:(Okresu jak nie mialam tak nie mam
To nie dobrze Kamilko, mnie dopadło przeziębienie w zeszłym tyg. ale nie ma już po nim śladu,ból głowy też ustąpił ale dopiero po tabletkach.
Jesteś pewna że nie jesteś w ciąży? Może to przez to przeziębienie tak spóźnia Ci się okres,organizm wyczerpany przez walkę z chorobą może nie funkcjonować jak należy.
Forumowiczka
06-02-2012, 19:52:05

Wczoraj rozmawiałam z osobą która ma tzw. objawy zwiastunowe i to nie było by niczym dziwnym gdyby nie to że nie ustępują u niej kiedy głowa zaczyna boleć,trudno mi sobie wyobrazić coś takiego, nigdy nie miałam jednocześnie takich objawów i bólu.
Forumowiczka
06-02-2012, 19:52:34

dorota389 2012-02-06 20:52:05
alimakalimak 2012-02-06 13:39:44 o więc możesz jeść, a czego powinnaś się wystrzegać? walka z migrena
NIE JEDZ - produkty bogate w tyraminę, które mogą wywoływać bóle głowy:
Sery żółte
Sery pleśniowe
Czekolada
Śledzie
Czerwone mięso
Przejrzałe banany, awokado
Figi
Solone lub wedzone figi
Sos sojowy
Wątrobki z kurczaka
Czerwone wino
Kawa ,herbata czarna,zielona
Słodziki
Owoce cytrusowe
tak Kamilko i staram się tej diety przestrzegać ale nadal na niej są moje ulubione produkty takie jak czarna herbata i sery pleśniowe , raz na jakiś czas pozwalam sobie na odrobinę dekadencji
Forumowiczka
06-02-2012, 19:57:00

Z własnego doświadczenia wiem że może zaszkodzić złe oświetlenie miejsca pracy jeśli pracujemy przy komputerze, musimy mieć na uwadze żeby źródło światła było za nami.
Klimatyzowane pomieszczenia z suchym powietrzem podrażniającym oczy też mogą zainicjować bóle migrenowe.
Komentatorka
06-02-2012, 19:58:11

dorota389 2012-02-06 20:49:59
alimakalimak 2012-02-06 12:00:05 widze ze mamy nowego forumowicza,ktory dostarcza nam nowych wiadomosci:PJa ostatnio zaniedbuje forum:(Dzis mam wolne,dopiero zeszlam z lozka nie moglam sie podniesc:(Okresu jak nie mialam tak nie mam
To nie dobrze Kamilko, mnie dopadło przeziębienie w zeszłym tyg. ale nie ma już po nim śladu,ból głowy też ustąpił ale dopiero po tabletkach.
Jesteś pewna że nie jesteś w ciąży? Może to przez to przeziębienie tak spóźnia Ci się okres,organizm wyczerpany przez walkę z chorobą może nie funkcjonować jak należy.
W sumie Dorotkoto pewnosc mam tylko taka ze zrobilam ten test w niedziele i wyszedl negatywny.Bardzo bym sie cieszyla gdybym byla,bo czekamy juz prawie pol roku na to dzieciatko i staramy sie w kazdym cyklu.Ale test pokazal swoje:P
Obchodzisz dzisiaj imieninki?Jesli tak to Wszystkiego najlepszego Ci zycze,zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka:P
Forumowiczka
06-02-2012, 20:04:22

Dziękuję Kamilo za życzenia ,jestem chyba dziwaczką bo nie obchodzę imienin ani urodzin i raczej mało kto o nich pamięta, w pracy stawiam ciacho i na tym się kończy.
Wiem że starasz się o dziecko i właśnie dlatego pomyślałam że to o to chodzi ale skoro test jest negatywny.
może to tylko przez przeziębienie
Komentatorka
06-02-2012, 20:06:24

ja np mam tak ze zanim przyjdzie bol glowy to mam mroczki przed oczami a potem dretwieje mi reka twarz,jezyk nie moge mowic,serducho bije mi ze stachu jak opetane co dodatkowo mnie stresuje.Trwa to 15-30 minut masuje twdy te czesci ciala i oddycham gleboko.Mija i wtedy silny bo glowy.Taki u mnie zwiastun:
Komentatorka
06-02-2012, 20:08:54

dorota389 2012-02-06 21:04:22 Dziękuję Kamilo za życzenia ,jestem chyba dziwaczką bo nie obchodzę imienin ani urodzin i raczej mało kto o nich pamięta, w pracy stawiam ciacho i na tym się kończy.
Wiem że starasz się o dziecko i właśnie dlatego pomyślałam że to o to chodzi ale skoro test jest negatywny.
może to tylko przez przeziębienie
No raczej bankowo,u nas zima w sklepie ciagle drzwi otwarte bo klienci wchodza,a lada zaraz przy drzwiach wiec o przeziebienie nie trudno.Ja nigdy nie obchodzilam imienin wiec chyba tez ze mnie dziwaczka.urodziny,ostatnio zapomnialam ,maz mi przypomnial.nie spodziewalam sie ze mozna zapmniec o urodzinach a jednak:0

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: