W kwestii informacji zamieszczonych przez Kamilę, migrenikom nie wolno pić czerwonego wina natomiast aromaterapia jak najbardziej o ile nie mamy nadwrażliwości na zapachy.
Jeśli chodzi o zioła kozłek i krwawnik są wskazane i pomocne .
nie28 2012-01-31 21:27:50 Dorotko sympatia wile znaczy. Możliwe ,że już nic nie znaczę. Karolina czepia się sympatii do nie powiem kogo. Chciałam zakończyć temat kłótni i wrócić do wątku głównego,.Człowiek chce zrobić dobrze, a wychodzi na odwrót.
dorota389 2012-01-31 16:57:44 Dziękuję Karolinko.
Jak wiesz migrena ,depresja i problemy ze snem są ze sobą powiązane choć bezsenność i depresja dotyczy raczej sfery psychicznej.
kowalowa 2012-01-31 21:57:33Ale teraz kobieto piszes jakies głupoty teraz ty zaczynasz,jak nie jedno to drugie kto sie czepia ja słuchaj zaczyna mnie to juz irytowac i prosze przestan juz wspominac mnie jako czepiajaca sie Karoline co to nalepa na dropsy:)nie28 2012-01-31 21:27:50 Dorotko sympatia wile znaczy. Możliwe ,że już nic nie znaczę. Karolina czepia się sympatii do nie powiem kogo. Chciałam zakończyć temat kłótni i wrócić do wątku głównego,.Człowiek chce zrobić dobrze, a wychodzi na odwrót.
Jak dla mnie mozesz darzyc sobie symaptia nawet świetych mnie to nie interesuje kobieto,tak wiec zejdz juz ze mnie i zakoncz te płaczliwe posty:)
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.