gość 01-02-2025, 22:52:31gość 10-01-2025, 11:30:45
Witam drogie mamy moja 2 letnia córka ma zawroty głowy raz na tydzień albo raz na dwa tygodnie w zeszłym roku we wrześniu z powodu wymiotów wylądowaliśmy w szpit alu podczas czekania na sorze dostała oczopląsu miała robione EEG wynik był nieprawidłowy, miała też robiony rezonans wyszedł dobrze, wszystkie badania krwii też dobrze od tamtego razu więcej się to niepowtorzyło tłumaczyłam sobie że może to z odwodnienia od tamtego razu jesteśmy pod kontrolą neurologa pani doktor mówiła że może to przez wzrok chodzimy do okulisty okularki nosi +2 a musi dojść do 4,5 co pół roku będą jej podnosić myślałam że już jest ok ale po miesiącu noszęnia okularów zawroty się powtórzyły teraz mamy wizyte prywatnie u neurologa 21 stycznia ale może ktoś miał podobny przypadek uszy laryngologicznie też zbadaliśmy i jest okgość 10-01-2025, 11:30:45
Witam drogie mamy moja 2 letnia córka ma zawroty głowy raz na tydzień albo raz na dwa tygodnie w zeszłym roku we wrześniu z powodu wymiotów wylądowaliśmy w szpit alu podczas czekania na sorze dostała oczopląsu miała robione EEG wynik był nieprawidłowy, miała też robiony rezonans wyszedł dobrze, wszystkie badania krwii też dobrze od tamtego razu więcej się to niepowtorzyło tłumaczyłam sobie że może to z odwodnienia od tamtego razu jesteśmy pod kontrolą neurologa pani doktor mówiła że może to przez wzrok chodzimy do okulisty okularki nosi +2 a musi dojść do 4,5 co pół roku będą jej podnosić myślałam że już jest ok ale po miesiącu noszęnia okularów zawroty się powtórzyły teraz mamy wizyte prywatnie u neurologa 21 stycznia ale może ktoś miał podobny przypadek uszy laryngologicznie też zbadaliśmy i jest ok
Witam. Najprawdopodobniej ekwiwalent migreny. Moja czteroletnia córeczka też na to cierpi. Zawroty ma co około 54 dni