Reklama:

Clonazepam?? (167)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-01-2018, 17:52:56

Dla chcącego nic trudnego, na zioło się przeżucie. Polecam
gość
11-01-2018, 14:30:11

Witam!
Wydaje mi się, ze jestem niestety hardcorowym synem benzo. A wiec tak, przez 5 lat brałem relanium, mam stwierdzone zaburzenia osobowości typu borderline oraz osobowość lękliwa. Od 15 roku życia cierpię a mam 32lata wiec to troszkę trwa. Zdecydowałem się na odwyk od relanium z powodu takiego, ze nie mogłem go legalnie już dostać a inna droga nie kupuje bo niewiadomo co kupię. Po 7 tyg udało mi się wyjść z relanium, za to zasypano mnie neuroleptykami, kwetaplex i prgabalina.
Czuje się nadal źle, pomimo upływu czasu.
Dawno temu dostałem od lekarza clona, raz wziąłem ale czułem się tragicznie. Wyrzuciłem do szafki.
Dzisiaj bardzo złe się czuje kolejny dzień.
Ryzyk fizyk, niech każdy mówi ze jestem ćpunem ale ja to widzę swoje życie jak udrękę. Wziąłem 0,5 klona. Czuje się trochę lepiej, wyszedłem na zakupy. Nie działa jak relanium ale trochę podobnie.
Powiedzcie, Ci co cierpią. Prosić o relanium czy stosować 0,5 klona?
Jak szybko będę zwiększał dawki klona?
Pozdrawiam tych co wiedza jak się żyje w piekle
gość
20-01-2018, 03:28:22

Fundacje,stowarzyszenia.zbieraja na chore dzieci.Moze i tak ale nie pracują i dymaja społeczenstwo na hajs.kto kumaty ten wie.Też bym chetnie zalozył fundacje i zył jak król.niestetycos w środku mówi mi Nie
gość
15-02-2018, 07:35:44

Dzień dobry,
neurolog przepisała mi Clonazepam 0,5 na tiki nerwowe twarzy, które pojawiały się co kilka tygodni i trwały nawet kilka dni (do tego stopnia, że oczy bolały). Nie ukrywam. lek mi pomógł.
Zauważyłem tez,że lek pomaga na uspokojenie i relaks, z że ma problemy z wahaniami samopoczucia, zdarzyło mi się brać tabletki np. 2/3 dni z rzędu po 0.5 - 1mg dawki dziennie.
Pierwsze opakowanie zużyłem w pół roku (30 tabletek), drugie ok 5 tabletek 2 dwa tygodnie.
I trafiłem na te forum.
Lekarz kazał mi brać lek codziennie wieczorem,ale ja biorę raz na jakiś czas. Ale czytając jakie szkody robi ten lek - nie chcę go. Ostatnią tabletkę 0.5 wziąłem w sobotę. I nie wiem, czy to mój umysł wymyśla przez czytanie wątków, czy jestem uzależniony. Od poniedziałku samopoczucie mam beznadziejne, wahania nastroju, delikatne okresowe lęki. nie mam za to problemów ze snem.
Chciałbym zapytać, czy przyjmując lek raz na kilka dni można się szybko uzależnić?
I najbardziej interesujące mnie pytanie, jak długo trwa "efekt odstawiony" w przypadku okresowego, i krótkotrwałego przyjmowania dawki 0.5mg? W kilka dni z tego wyjdę nie biorąc w ogóle?
gość
05-04-2018, 17:48:44

BIORE BENZO OK 8LAT INNE LEKI NIE PRZYNOSILY SKUTKOW POZYTYWNYCH PROBOWALEM JUZ PRAWIE WSZYSTKIEGO NIC TAK NIE POMAGA MI JAK RELANIUM CZY XANAX MOGE WTEDY NORMALNIE FUNKCJONOWAC I UDAJE MI SIE NIE PIJE PRACUJE I DAJE RADE POZDRAWIAM TYCH KTURZY RADY NIIE DAJA
gość
05-04-2018, 20:24:54

od 10 lat biore lorafen relanium clonazepam nic i nigdy innego nie chcialo dzialac wiec lecze sie klonami itp i bardzo dobrze sie czuje pracuje jezdze rowerem gram wpinponga oczywiscie pod wplywem benzo ale zawsze stosuje sie do zalecen doktora ale zawsze wspolczuje tym ktorzy potraktowali benzo jak cukierki i tym ktorzy z powodow zyciowych zaczeli zazywac zycie
gość
05-04-2018, 21:40:51

to znowu ja od 20 kwietnia przerzucam sie z lorafenu na xanax ale nie rezygnujac z klonow i rolek oczywiscie zastosuje sie do zalecen lekarza ktore mu jak zawsze zasugeruje ja biore 5mg relanium rano 2.5mglorafenu i 2 mg clonazepanu na sen plus chlorprothiksen na tego snu wzmocnienie klade sie o 21 30 ok 22 juz spiezawsze po takiej samej dawce wstaje o6 rano i ide do pracyoczywiscie po zazyciu relanium dodam ze w zadnym wrzypadku sie tym nie chwale bo nie ma czym lecz mnostwo ludzi tak zyje ja mam to szczescie ze muj organizm to jako tako toleruje ale z cala pewnoscia nie bedzie to trwalo przez cale moje zycie benzodiazepiny je napewno skruca o ile tego nie wie nikt sam nigdy po benzo nie miale obiawow odstawiennych ale bedac po 15 detoksach alkocholowych i widzac na wlasne oczy objawy alkocholikow po odstawieniu alkocholu a objawy lekomanow po odstawieniu benzo no to nie ma porownania ludzie ci przerzywali koszmar i sporo z nich na wlasne zyczenie brali dla zabawy popijajac piwkiem ale szczerze z calego serca wspolczuje im wszystkim na koniec pozdrawiam wszystkich ktorzy lecza sie dalej i tak dlugo jak ja i uwazajcie to zdradliwa bestia
gość
25-04-2018, 03:27:58

2013 rok pobito rekord w sprzedarzy leku xanax wypisano 48 mln recept lecz nie doliczono sie nigdy ile bylo wypisanych opakowan na tych wszystkich recwptach razem dlaczego niewiadomo sadz ze napewno pobito by dwa rekordy swiata za jednym zamachem z nieoficjalnych zrodel wiadomo ze na kazdej z recept byly najczesciej po 2 opakowania dlaczego niewiadomo do tej pory
gość
22-05-2018, 10:15:42

Nie zaleca się stosowania leku clono. w ciązy!!!!to nawet na Wikipedii można wyczytać...a poza tym slyszalam(ale to warto sprawdzić)ze dzieci matek stosujących clono rodza się z waai wzroku...nic nie zotsaje bez sladów wyjdzie cos prędzej czy później tak jak przy piciu alkoholu dziecko rodzi się z FAS albo przy stosowaniu nospy dzieci urodzone mama często problemy z wymowa, slinieniem i potem wizyty u logopedy...a można ponoć uniknąć tego efektu nospy stosując magnez i starając relaksować naturalnymi sposobami a nie chemią, która jeszcze raz zaznacze poza tym ze działa na jedno to i na szerego innych rzeczy w organizmie, często nie podaje się tego na ulotkach bo jest nie sprawdzone lub efekt był niewspolmierny...w Skandynawii o dziwo lekarze nie polecają ingerencji lekami w ciązy nawet wspomagającymi, ba nawet usg uznawane jest za szkodliwe(poszukać w necie można)i tylko 1 raz w ciąży się je wykonuje by nie zaszkodzilo dziecku...tak ze to mowi za siebie, matka decyzujac się na leki w ciąży funduje kiepska przyszlosc dziecku i kto wie jakie zaburzenia funkcji roznych organow w tym mózgu...Polacy daja się faszerować i wmawiać sobie ze to dobre i zdrowe a na Zachodzie jest zupełnie inne podejście..to tak jakby w PL było poletko eksperymentalne a o skutkach lekow poczytają dzieci za 20 lat lub sami będą musieli leczyc tego skutki nawet nie weidzac ze przyczyna była w lekach zażywanych przez matke.Sportsmenki z Niemiec w latach 60-70 rodzily niepełnosprawne dzieci -efekt srodkow dopingujących -czemii!!!wycofano te srodki po fakcie, dzieci urodzily się kalekie.To ekstremalny przykład ale przemawia najmocniej żadna chemia nie jest bez skutkow ubocznych!
gość
29-05-2018, 04:37:51

a ja dla pana polecaam zwiekszyc dawke do 2 mg i caly dzionek glowka nie zaboli ja biore relanium 5 mg z rana i jest lux

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: