8
Treść zablokowana przez moderatora
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2018-05-07 16:15:39
Hejka. Mam chyba to samo. Znaczy uczucie duszenia w gardle ale to sekundowe uczucir ale bardzo nie przyjemne oraz uczucie guli w gardle. Boje sie.. co to moze byc?
Gość 2018-04-15 17:36:17
Witam. Ja mam dokładnie to samo. Ktoś napisał "niestabilność szyjna". I to jest właśnie to. Mrowienia policzków , drętwienia żuchwy, szyi, ból kręgosłupa promieniujący do barku, mrowienie dłoni, zawroty głowy, wrażenie duszenia, drętwienie języka itd. Teraz doszły jeszcze zaburzenia chodzenia. To jest koszmar, a nie życie. Jestem po trzech operacjach na szyjny. Jest coraz gorzej. Dziś mi się objawy nasilily bo wczoraj byłam u rehabilitanta. Trochę mnie pomęczyl z moją szyja. Ja mam kifozę w szyjnym, ale prosty odcinek też może dawać takie objawy. Pozdrawiam i jedyne co mogę polecić to w razie ataków położyć się. Ja osobiście śpię teraz na poduszce w wellpura podróżnej. Mogę polecić. Jakby ktoś chciał pogadać, o coś zapytać to chętnie odpowiem, opierając się na swoich przeżyciach od pierwszych objawów jakie mi dały w kość, a związanych z kręgosłupem szyjnym.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.