Reklama:

Ból szyi, uczucie duszenia, ból kręgosłupa i mięśni (34)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
13-08-2017, 06:54:49

jak widzisz bzdurne zażywanie witamin w celu leczenia tej choroby nic nie daje, to nie ta droga, sama piszesz co robisz źle, więc zastanów się co zmienisz
gość
29-09-2017, 20:06:59

Mam te same objawy, które opisujecie mecze się już 3 miesiące... Czy ktoś z Was ma już postawiona konkretna diagnozę?
gość
30-09-2017, 09:04:37

Szyja zepsuta...
gość
12-10-2017, 11:02:34

Witam, ja od 4 lat walczę z podobnymi dolegliwościami, zaczęło się od bólu lewego ucha, staw skroniowo-żuchwowy, obecnie jest szyja, przeszłam reumatologa , neurologa, rezonans szyjny, usg i rtg stawu, nic nie wyszło. Obecnie laryngolog podejżewa neuralgię, czekam na wizytę u neurologa chociaż dolegliwości mnie niepokoją. Mrowienia policzka też mam i uczucie opuchnięcia. Najgorsze, że tyle lekarzy i nikt nie potrafi mi pomóc
gość
12-10-2017, 17:02:25

Niestabilnośc szyji
gość
17-01-2018, 10:12:48

Witam, coś się wyjaśniło ja 4 miesiące po lekarzach chodzę - koszmar z tą szyją!
gość
03-02-2018, 18:24:55

Masz zniesioną lordozę szyjną,powinnaś zrobić RTG kęgosłupa szyjnego.,ulgę może przynieś spanie na wałku pod szyją oraz ćwiczenia -wysuwanie głowy do przodu i powrót-a tak w ogóle to też zmagam sie z tą dolegliwością i trzeba ćwiczyć systematycznie
gość
03-02-2018, 18:30:30

Podejrzewam też ,że możesz mieć przepuklinę rozworu przełyku-robiłaś gastroskopię?jeśli masz zgagę to już to jest sygnał, iż moze to być przepuklina i daje takie objawy
gość
08-04-2018, 11:42:28

Czy ktos juz wie co nam dolega? Mam te same objawy;( chce mi się plakac bo mam male dziecko. Blagam o pomoc
gość
15-04-2018, 15:36:17

Witam. Ja mam dokładnie to samo. Ktoś napisał "niestabilność szyjna". I to jest właśnie to. Mrowienia policzków , drętwienia żuchwy, szyi, ból kręgosłupa promieniujący do barku, mrowienie dłoni, zawroty głowy, wrażenie duszenia, drętwienie języka itd. Teraz doszły jeszcze zaburzenia chodzenia. To jest koszmar, a nie życie. Jestem po trzech operacjach na szyjny. Jest coraz gorzej. Dziś mi się objawy nasilily bo wczoraj byłam u rehabilitanta. Trochę mnie pomęczyl z moją szyja. Ja mam kifozę w szyjnym, ale prosty odcinek też może dawać takie objawy. Pozdrawiam i jedyne co mogę polecić to w razie ataków położyć się. Ja osobiście śpię teraz na poduszce w wellpura podróżnej. Mogę polecić. Jakby ktoś chciał pogadać, o coś zapytać to chętnie odpowiem, opierając się na swoich przeżyciach od pierwszych objawów jakie mi dały w kość, a związanych z kręgosłupem szyjnym.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: