Reklama:

Bio Laser Wrocław (41)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-12-2011, 18:21:14

Witam mnie również pan z bio laser wrocław niestety pogorszył sytuację .Jadąc tam miałam nadzieje na dużą poprawe,wnioskując z powyzszych wypowiedzi.Niestety rzczywistość jak zawsze okazała sie inna.Stanowczo odradzam takich znachorów jak chcecie byc zdrowi. pozdrawiam Grażyna
gość
22-12-2011, 22:43:16

Grażyna jakoś mam wątpliwości co do twojej szczerości Gdybyś była, to nie pisała byś nic o znachorowaniu. Byłam w tym gabinecie i będę tam bywała, a dlaczego? dlatego, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim profesjonalizmem. Lekarz nawet nie raczy zerknąć na zdjęcie, pisze tylko jak szurnięty, a w bio laser jest odwrotnie. Nie dość, że nie interesuje ich opis tylko zdjęcie to jeszcze wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone. Treść napisana dosłownie od niechcenia: byłam, znachor, nie polecam. Z czym byłaś? dzień dobry powiedzieć? Zuzanna Gorzelak
gość
22-12-2011, 22:46:44

Jeszcze jedno Grażyna - jak pogorszył twoją sytuację? co klientów tracisz? Można pogorszyć stan zdrowia a nie sytuację. Lepiej nie wypowiadaj się jak takie bzdury masz pisać. Zakasaj rękawy albo wracaj na studia bo widać, że kiepsko masz.
Zuzka
gość
25-12-2011, 21:10:21

Gość 2011-12-14 20:21:53 Ja też byłem i mi te zabiegi zaszkodziły ten pan stosuje terapie manualna w wersji twardej nie dla wszystkich miałem pecha że tak wyszło teraz chodzę do takiej pani z wrocławia co naprawia mnie po tych zabiedach po biolaser .
Co ty mówisz? Chyba nie miałeś nigdy twardego nastawiania. Przejdź się na yumeiho to poczujesz co to twarde nastawianie. W bio laser nastawiał mnie facet, który robił to bardzo delikatnie, nie wymuszał strzelania kości i faktycznie po nastawianiach można poczuć się gorzej, ale jak byś się zainteresował tym nieco bardziej to dowiedział byś się, że po nastawianiach mogą wystąpić bóle, a nawet stany podgorączkowe. Przeszłam przez to, to wiem. Później jest już tylko lepiej. Ja tam polecam ich.
Pozdrawiam
gość
03-01-2012, 18:39:34

WITAM JA TEZ KORZYSTAŁEM Z USŁUG PANA BOGDANA NIESTETY PO ZABIEGACH GORZEJ SIE CZUŁEM NIŻ PRZED NIE POLECAM STANOWCZO SZKODA KASY I ZDROWIA I CZASU A TE CHIŃSKIE SPECYFIKI CO OFERUJE TO JAKIS CHYBA MIELONY PIEPRZ I KTO TO WIE CO TAM JESZCZE JEST KOMPLETNIE NIE POMAGAJĄ POZDRAWIAM ZBIGNIEW
gość
12-01-2012, 01:13:47

Witam parę słów do pani zuzi z całym szacunkiem, wydaje mi sie pani byc osobą jakoś blisko związaną z panem Bogusławem.Podejrzewam że jest pani bliską rodziną i broni pani rodzinnego biznesu dobrze dochodowego.Bo niestety 500 zł za 1 zabieg kilkunasto minutowy to troszke dużo .A nie wspomne o cierpiących ludziach i ich nadziejach na poprawe zdrowia (jak ten stan tak pani nie pasuje)a zakasać rękawy to pani powinna do pracy bo mnie niestety te przepukliny nie wzieły sie z wiatru.To na tyle co mam tu do napisania jeszcze raz do ludzi wierzących mocno jak ja ,w błyskawiczną poprawe zdrowia .Nie dajcie sie naciągać pozdrawiam Grażyna .
gość
27-06-2012, 21:49:20

Ale zmasowany atak. Wydawać by się mogło, że tu siedzi cały tłum pokrzywdzonych przez bio laser. hehehe śmieszne że aż głupie...
gość
16-09-2014, 18:27:59

Treść zablokowana przez moderatora

gość
27-07-2017, 22:57:51

Czy te wszystkie opinie pisze ten sam analfabeta ???
gość
16-05-2019, 10:19:15

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
Reklama: