Reklama:

Bio Laser Wrocław (41)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-01-2011, 16:31:42

Witam,może ktoś więcej napisze o tym,może było tam więcej ludzi,jakieś opinie?. Ciekawi mnie,dlaczego na stronie nie ma np adresu,nip,nr zezwolenia. Może to coś podobnego jak u Pana Józka,po cichaczu.
gość
23-01-2011, 17:34:36

Witam! Korzystałam z usług Bio Laser we Wrocławiu i mogę szczerze powiedzieć, że nie zawiodłam się. Miałam poważne problemy ze zdrowiem, których nie chce mi się tu nawet opisywać. To co nieprzyjemne zostawiam za sobą i właśnie to umożliwił mi specjalista z Bio Laser. Bardzo Polecam!
gość
23-01-2011, 17:49:45

Gość 2011-01-23 17:31:42 Witam,może ktoś więcej napisze o tym,może było tam więcej ludzi,jakieś opinie?. Ciekawi mnie,dlaczego na stronie nie ma np adresu,nip,nr zezwolenia. Może to coś podobnego jak u Pana Józka,po cichaczu.

To jakiś głupek albo konkrecja która na podobnym forum już pisał i się przyznał do tego że są konkrecją. A w ogóle jest adres na stronach firm gdzie są i nip też tam jest. Z tego co ja się orientuje to dokumenty działalności mają i uprawienia na wszystko co robią. Bo ich sprawdzałem jak byłem tam na miejscu po problemach z Józkiem.
W każdym razie pomógł mi ten spec i jestem zadowolony.
gość
23-01-2011, 20:52:31

Tak naprawdę to bio-laser to nazwa sprzętu. A firma nazwa się Terapia Manualna i Laserowa mam to na badaniu komputerowym. Co do nich jestem zadowolony co do fizykoterapeutów z Creator nie. Ktoś głupi post otworzył. Ale chyba jest wkurzony na konkurencje. To jest trochę dziwnie bo nie każą jechać z daleka na nastawienie jak w mieście jest ktoś taki kto ułoży jak trzeba kręgosłup.
gość
23-01-2011, 21:01:29

Gość 2011-01-23 17:31:42 Witam,może ktoś więcej napisze o tym,może było tam więcej ludzi,jakieś opinie?. Ciekawi mnie,dlaczego na stronie nie ma np adresu,nip,nr zezwolenia. Może to coś podobnego jak u Pana Józka,po cichaczu.

Śmieszy mnie ten post to jakiś gamoń pisał haha co dupę ci ściska że ktoś twoją robotę robi.
buahahahaha co za debil nawet Józek po cichaczu nie robi bo podatki płaci z całego miesięcznego dochodu ty buraku.:)))) powinieneś się lepiej do informować i to nie w forum lecz formie medycznej i prawnej. haha

co za ludzie

Pozdrawiam Jacek z Polkowic
gość
23-01-2011, 21:36:21

Gościu otworzył nowy post bo chciał się dowartościować. Jedzie w opisie na konkurencje i nie podaje swoich danych bo się boi. Byłem u Józka oraz terapii manualnej i laserowej tz. Bio1000Laser i nikt nie robił po cichaczu. Nie wiem o co gościowi biega.
gość
24-01-2011, 10:54:56

chłopie tu mało kto wejdzie kto korzystał z bio1000laser. To on pomógł ludzi z Krzeszyc i jastrzębiej góry oraz z całej europy. Każdy szuka informacji a nie chce sobie zawracać dupę jakimiś fizykoterapeutami którzy szukają kasy.
Ja korzystam z gabinetu bio1000laser niego dalej bo ja to inna sprawa nić sama dyskopatia. Ja ważę ponad 160 kg i mam duże problemy które oni mi pomagają. Więc każdy idzie gdzie może żeby pomóc ja trafiłem tam choć jeden fizykoterapeuta powiedział że nie pomogą mi i dużo negatywów w ich stronę. A okazało się co innego. Bardzo i to bardzo polecam gabinety bio1000laser.

Pozdrawiam z Gdańska Grzegorz
gość
24-01-2011, 14:29:46

Witam Was
Ja żem był w tym bio-laser i nic nie było po cichaczu ani w 5 sekund.
Zachowuje się profesjonalnie jak nie jeden lekarz. Wszystko zależy od podejścia do pacjenta jakie ja miałem i moi znajomi. pochodzę z Częstochowy i naprawdę byliśmy u masażystów i fizykoterapeutów nic nam nie ulżyło. Po wyciecze do Wrocławia gabinetu Bio-laser wszystko minęło każdemu znasz. Wiadomo musieliśmy jechać 2, a niektórzy do 4 razy na nastawianie. Więc teraz od ponad 5 miesięcy mamy spokój.

Pozdrawiam Czesław z Częstochowy
gość
27-01-2011, 10:24:13

Ja będę polecać tego speca jest bardzo konkretny. Wie co robi.
Około 4 lata temu skorzystałam z usług masażysty z Ukrainy czy Rosji nie ma teraz znaczenia. W każdym razie mnie bardzo polokował mówiąc że jest kręgarzem i mu uwierzyłam. Po jego terapii stan się pogarszał w szpitalu lądowałam co jakiś czas. Jedna moja znajoma korzystała z terapii bio-laser Wrocław ale tylko nastawianie bo miała skoliozę jakąś tam. Więc ja się skusiłam do tej terapii pojechać i teraz od około 3 miesięcy nic mnie nie boli, a szpital już nie odwiedzam co dwa tygodnie. Na wstępnie zrobił badanie komputerowe i potem terapie nastawiania bardzo delikatnie i z pytaniami czy coś boli czy się dobrze czuje itp.... Moja wizyta musiała powtórzyć się tylko cztery raz i po kłopocie. Pozdrawiam i bardzo polecam tego gabinetu bio-laser.

Ewa z Trzebnicy
gość
28-01-2011, 15:18:04

Ile kosztuje zabieg w bio laser bo mi powiedziano że 300zł

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: