Reklama:

Bio Laser Wrocław (41)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-03-2011, 15:39:16

Witam . nie mam chwilowo internetu i dopiero dziś się dorwałam. podam e-mail maver-ick@gazeta.pl. Jak zdrówko ! Bo ja się cieszę jest jeszcze lepiej . Pozdrowionka
gość
17-03-2011, 15:49:00

Witam! Ludzie dajcie sobie spokój z tymi naszymi neurochirurgami oni tylko operować i operować. Ja pracuje w szpitalu i jak zwróciłam się o pomoc, bo oczywiście przez dźwiganie i ciężką pracę nabawiłam się dwóch przepuklin kręgosłupa lędziowego to tylko było nie wymyślaj co my ci zrobimy , chodź damy ci zastrzyk przeciwbólowy i dasz radę. Dobra nie będę tu już marudzić. Ludzie w internecie polecali bio-laser (to oczywiście taki sprzęt który to właśnie ,że tak powiem upala te przepukliny) we Wrocławiu. Byłam już dwa razy i po przepuklinach ani śladu i ból miną co najważniejsze. Polecam go, mieszkam 480km od Wrocławia, ale to nie koniec świata. Jedna przepuklina kosztuje 300zł nastawianie jest wg. uznania. Podaje stronę www.bio-laser.webpark.pl. Tam znajdziecie telefon kontaktowy i adres e-mail. I tylko tam jadąc unikniecie operacji. Ale to już wasza sprawa .Pozdrowionka =) PS. Dobrze mieć rezonans lub CT kręgosłupa i wziąć ze sobą.
gość
18-06-2011, 16:18:42

Gość 2011-01-24 11:54:56 chłopie tu mało kto wejdzie kto korzystał z bio1000laser. To on pomógł ludzi z Krzeszyc i jastrzębiej góry oraz z całej europy. Każdy szuka informacji a nie chce sobie zawracać dupę jakimiś fizykoterapeutami którzy szukają kasy.
Ja korzystam z gabinetu bio1000laser niego dalej bo ja to inna sprawa nić sama dyskopatia. Ja ważę ponad 160 kg i mam duże problemy które oni mi pomagają. Więc każdy idzie gdzie może żeby pomóc ja trafiłem tam choć jeden fizykoterapeuta powiedział że nie pomogą mi i dużo negatywów w ich stronę. A okazało się co innego. Bardzo i to bardzo polecam gabinety bio1000laser.

Pozdrawiam z Gdańska Grzegorz
gość
06-07-2011, 12:48:42

Może ktoś podać konkretny namiar na ten Bio-laser??? mail?adres?telefon? strona juz im nie dziala.
gość
21-07-2011, 11:09:23

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-09-2011, 15:50:46

Czy ktoś był w Gabinecie Bio-Laser we Wrocławiu przy ul. Pusteckiej? Jeżeli tak, to prosze o odp. Z góry dziękuję
gość
02-09-2011, 15:54:08

Może ktoś podać konkretny namiar na ten Bio-laser??? mail?adres?telefon? [1]
gość
27-11-2011, 20:30:24

gość
29-11-2011, 16:36:42

Witam nie wiem skąd tyle pozytywnych wypowiedzi chyba ze koś negatywne usuwa.Ja korzystałem niedawno z bio laser wrocław, niestety mnie nie pomogło wręcz czuje sie po ostatnim zabiegu jeszcze gorzej.Ale jak kto uważa może z próbować jak ma za dużo kasy ja nie polecam.
gość
14-12-2011, 19:21:53

Ja też byłem i mi te zabiegi zaszkodziły ten pan stosuje terapie manualna w wersji twardej nie dla wszystkich miałem pecha że tak wyszło teraz chodzę do takiej pani z wrocławia co naprawia mnie po tych zabiedach po biolaser .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: