Reklama:

Bio Laser Wrocław (41)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-01-2011, 15:34:13

W bio1000laser Wrocław jest tani bo 300 zł, a koło Białorusi kosztuje cztery raz więcej.
Ja byłem na nastawianie to zapłaciłem tyle na ile mnie było stać. Nie ma ceny na same nastawianie. Ważne jest że to nie jest 5 minut i następny proszę. Ja jestem zadowolony z ich metod terapii i zaleceń.
gość
28-01-2011, 16:39:15

Ja byłem w sobotę w bio-laser to kto ile może dać a nie narzucane ceny.
gość
30-01-2011, 11:21:07

Ja też byłem na ustawieniu kręgów i nie mówili nic ile mam zapłacić bardziej skupiają się na pomocy. Dałem tyle ile mnie było stać na ten dzień. Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta i dokładnie przeprowadzają diagnozę.

Mirek z Słupska
gość
01-02-2011, 08:14:33

Ja zrobiłem duży błąd bo jestem pracoholikiem i cały problem z kręgosłupem ja jestem winny.
około trzech lat temu zaczęło mnie pobolewać w kręgosłupie szyjnym i piersiowym tak że aż chwilami miałem skurcz w ręce lewej. Jeden znajomy powiedział że jest dobry ortopeda i ze ci pomoże. Pojechałem do jego gabinetu on zobaczył zdjęcia bardziej opis i powiedział że da mi blokadę i przejdzie ból. Ja po paru miesiącach ból puścił i żadna blokada już nie pomaga ani tramal. Musiałem szybko szukać dobrego speca od naprawy. Trafiłem najpierw do Pana Jerzego z Wrocławia przy ul. Dubois ale nic mi to nie dało. Więc pojechałem pokrzywiony i częściowo sparaliżowany od bólu do Gabinetu Bio-laser gdzie ciocia korzystała wcześniej z zabiegów. Specjalista dokładnie zbadał mnie kręg po kręgu i nerw po nerwu każdą reakcje jego i dokładnie mówił co i jak. Co do zdjęcia powiedział że nie wolno robić agresywnej terapii manualnej i że teraz zrobi bardzo delikatną manualkę tak żeby nie bolało mocno. Rozpoczął swoje metody i było chwilami czuć ale tak że od razu robiło się lepiej i coraz lepiej. Co było z moim kręgosłupem między innymi duże zwyrodnienia kręgosłupa i skolioza oraz przepuklina. Po całości obniżenie krążka między kręgowego od szyj do piersiowych th7. Też dobrał mi ćwiczenia inne całkiem niż dla mojej cioci. Bardzo mi pomogli teraz mogę pracować.

pozdrawiam Roman z Żurawiny
gość
14-02-2011, 18:03:33

Witam ! jak najbardziej polecam Bio Laser Wrocław . korzystałam , ranny 450km pokonałam na leżąco a powrót już na siedząco. Po mimo tak dalekiej odległości za m - c jadę na kolejna wizytę.Ten laser te metody naprawdę działają.
gość
19-02-2011, 10:25:10

Też byłem w bio-laser i powiem że jest bardzo i to bardzo indywidualne podejście do pacjenta. No i szybie postawienie na nogi.

Miałem dyskopatie razem z skoliozą ledzwiową i po dwóch zabiegach robiłem zdjecie skoliozy nie ma i żadnego bólu.

pozdrawiam Marcin N. z szczecina
gość
02-03-2011, 17:51:53

moge prosic o adres lub tel do nich?
gość
03-03-2011, 15:15:51

Do informocji użytkowników forum.
Wszelkie treści zamieszczanie przez użytkowników forum (w tym także przez nieuczciwą konkurencję) zostaną przesłane do sprawdzenia w celu ustalenia, czy nie popełniono występku o którym mowa w art.212. § 1 kodeksu karnego.

Zniesławienie, pomówienie, obmówienie – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.
Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).
W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212. § 3. k.k.).

Radca Prawny
gość
12-03-2011, 20:42:48

hej: miałem dwie przepukliny po wizycie w bio-laserze w wrocławiu ponowny rezonas magnetyczny już nie wykazał przepuklin:) goronco pozdrawiam wszystkim. albert
gość
12-03-2011, 20:46:39

mam goroncom prośbę do pani z lublina z którą się widziałem dziś w bio-laserze żeby się skontaktowała ze mną. rozmawialiśmy na korytarzu:) rafał z torunia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: